Klubbavgift krävs för nuvarande säsong

Betalningen kommer du åt under fliken "Betala" på menyn. Har du tillgång till flera organisationer bör du kontrollera att det är rätt organisation du är inloggad med.

Att du saknar rättigheter att se all information kan bero på flera saker.

1. Du är inte inloggad

Om du inte är inloggad syns endast rankade löpare i listorna. Överst i menyn till vänster ser du om du är inloggad eller inte. Om du saknar inloggningsuppgifter, ta kontakt med din klubbadministratör för IdrottOnline.

2. Du är inloggad men din klubb har inte betalt klubbavgift för Sverigelistan

Har din klubb betalt klubbavgiften för Sverigelistan får du full tillgång till alla listor.

För att se om er klubb har betalat, gå in under Betalning. Under Klubbavgift framgår om klubben har betalat eller inte. För att betala, klicka på länken under Klubbavgift och följ instruktionerna.

Annonser

10MILA
Orienteringsspecialisten
ÖSA-träffen
Tjoget

Letro Sport AB Surahammar

Ny uppgraderade webshop! 10% rabatt på ord priser i webshop! Behöver klubben arrangörsmaterial som plastfickor, snitsel och OL-skärmar mm? Kanske ett nytt klubbtält eller kompasser till nybörjarna?

Skogssports Tävlingsprogram

Nu finns det "tryckta" tävlingsprogrammet med alla tävlingar och annonser (bilaga till nr 9-2013) även som e-tidning. Du hittar det genom att klicka på rubriken ovan. För senaste info hänvisar vi dock till kalendern här på Eventor.