Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Sprint-KM

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Sprint-KM
Arrangörsorganisation: Tierps SOK
Datum: tisdag 2 juni 2015

Bana 1

2 300 m, 10 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Magnus BjörkUppsala11:10
2Elin LindTierps SOK12:43+1:33
3Björn JohanssonOK Borgen13:21+2:11
4Emma BergmanTierps SOK14:03+2:53
5Jan Olov JonssonTierps SOK17:53+6:43
6Carina JohanssonOK Borgen21:22+10:12
7Sten JohanssonOK Borgen23:09+11:59
8Elke WilkeGuntherTierps SOK23:51+12:41
9Yngve PerssonTierps SOK24:18+13:08
10Erik NordströmBjörklinge SOK25:49+14:39

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser