Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: GOF's sommarläger 2019

Anmälan är stängd.

Aktivitet GOF's sommarläger 2019
Arrangör Göteborgs OF
Information

MAXTAKET på 100 deltagare är uppnått och anmälan har stängts. Om du önskar ställa dig på reservlistan så skicka ett mail till utbysandra@gmail.com

________________________________________________________________________

GOF's sommarläger för GOF:s ungdomar 10-12 år 2019

LÄGER A: 14-16 juni
LÄGER B: 17-19 juni
Plats: Hjortgården, Alingsås

Det har varit ett stort intresse de senaste åren för sommarlägret vilket är väldigt positivt. Vi inom GOF vill att alla som vill ska ha möjlighet att vara med på lägren. Samtidigt innebär detta att det inte alltid är möjligt att erbjuda alla det läger som önskas i första hand. Vi försöker att tillgodose alla önskemål, men vi ber om er förståelse om detta inte är möjligt.

Det finns inga krav på förkunskaper, men vi ser gärna att barnen känner sig trygga med att kunna springa vit bana själva (motsvarande HD10). Barnen ska naturligtvis själva vara intresserade och tycka att orienteringsläger är roligt för att det ska bli bra för alla.

För lägret 2019 har vi ett maxtak på 50 barn per läger. Då maxtak uppnåtts gäller anmälningsdag som prioritetsordning. Vi ser att fördelningen på de två lägren behöver vara jämn, och vid fördelningen visas hänsyn till klubbtillhörighet.

Varmt välkomna med er anmälan!

ANMÄLAN
Görs i Eventor senast tisdagen 14 maj.
Det är bara fälten, namn, klubb och lägerönskemål som är synliga för andra som är inloggade i Eventor. Övriga fält syns bara för lägeransvariga.

LÄGERAVGIFTEN 
Kostnad: 900 kr per person.
Lägeravgiften faktureras respektive klubb. Vid återbud gäller följande: 

återbud före 8 juni 50 % tillbaka 
återbud före lägerstart vid sjukdom 50 %

FÖRSÄKRING 
OBS! Tänk på att lägerdeltagarna inte är olycksfallsförsäkrade under lägret. Det är varje förälders skyldighet att tillse att barn som anmäls till lägret är försäkrade antingen genom en personlig försäkring eller en klubbförsäkring.

FRÅGOR
Kontakta Sandra Persson, e-post: utbysandra@gmail.com

Anmälningsstopp tisdag 23 april 2019 klockan 22:28
Starttid fredag 14 juni 2019
Kontaktperson Robert Jerkstrand
Antal anmälda deltagare 100
Du måste vara inloggad för att se anmälningarna.

Annonser

Bagheera