Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: Daladubbeln

Anmälan är stängd.

Aktivitet Daladubbeln
Arrangör Skogslöparna
Information

I år avgörs Daladubbeln, årets stora avslutning för alla Sveriges ungdomar 18-20 oktober. Fredagkväll är det nattsprint med arena på Lugnet i centrala Falun. Det är 2-mannalag - stafett på lördagen och Lång-patrull på söndagen. I samband med patrulltävlingen ordnas också en utklädnadstävling. Båda dessa tävlingar går vid Backa Herrgård ungefär 1 mil från Falun.

Planen är att vi gör en gemensam resa med de andra Öviksklubbarna. För Skogslöparna så ordnar vi resan för alla ungdomar mellan 11-20 år, även förälder kan följa med om man vill och måste då också intresseanmäla sig.

Avresa fredag 18/10 gissningsvis runt kl 12, hemma igen på söndag kväll. Logi bokar vi genom arrangörerna, hårt underlag i skolsal i Falunstrakten.

Intresseanmäl dig här senast 15/9, gärna så snart som möjligt - vi kollar på hyra av buss eller minibussar så det är bra att veta ungefär hur många vi blir. 

 

På Daladubbeln så gör inte vi ledare lag utan ni ungdomar får om ni vill bestämma vem ni ska springa med. Det går att springa med en kompis från en annan klubb om man vill. Man kan också välja att vi ledare ska hitta en lämplig lagkompis. Skriv in under kommentar i Eventoranmälan vem din lagkompis är om du har en eller om du vill att vi ledare ska hjälpa till. I detta fält kan du också lägga till om det är något annat speciellt.

Kostnad för resa, logi, bokade måltider (prel 2 frukostar, middag lördagkväll och fältlunch söndag) och kvällsfika fakturerar klubben i efterhand. Subvention från Skogslöparna för ungdomar enligt verksamhetsbeskrivningen. I fjol betalade våra ungdomar knappt 600 SEK för detta, så gissningsvis hamnar denna kostnad på 600-800 SEK även i år. Kostnad för övrig mat tillkommer (middag fredag och söndag + lunch lördag) och betalas av var och en på plats.

Mer info om Lugnetsprinten https://eventor.orientering.se/Events/Show/21283

Mer info om Daladubbeln https://eventor.orientering.se/Events/Show/20422

Har du några frågor - hör av dig!

/Helena (070-3838654)

Anmälningsstopp söndag 15 september 2019 klockan 23:59
Starttid fredag 18 oktober 2019
Kontaktperson Helena Forsberg
Antal anmälda deltagare 18

Anmälningar

Namn Kommentar
Linnea Björklund Springer med Sara från ok tyr
Mathias Björklund Vuxen medföljare
Helena Forsberg
Signe Forsberg Springer med Tindra
Jonas Hälldal
Liam Hälldal
Clara Nordström Springer med Alice
Thomas Nordström intresseanmälan, åker med i mån av plats
Börje Pauler Springer med Bylla
Ida Pauler Springer med Hanna
Liv Pauler Springer med Alva
Alva Perbo Springer med Liv
Karin Persson Kan följa med som ledare om det behövs
Sixten Persson Springer med Liam
Alice Rytterstedt Springer med Clara
Tindra Rytterstedt Springer med Signe
Hanna Woxlin springer med Ida
Peter Woxlin åker gärna med som vuxen medföljare

Annonser

Bagheera