Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: Albybokning 2021

Anmälan är stängd.

Aktivitet Albybokning 2021
Arrangör Söders-Tyresö
Information

Dags att boka din helg i Alby för 2021!

Nu är det åter dags att lämna in önskemål om när man vill stå i Albyserveringen. Serveringen är för tillfället inte öppen under torsdagskvällar, men däremot under helger. Jobbverket hjälper oss under sommaren och övriga dagar i veckan.
Alla medlemmar i Söders Orientering – Tyresö ska stå i serveringen under 2 (3) dagar per år. Serveringen är en viktigt inkomstkälla för vår klubb och ger oss möjlighet att investera i och utveckla vår förening och våra medlemmar samt att vi bidrar till att sprida information om vår sport för intresserade kafébesökare.

Med tanke på rådande omständigheter får vi bara ha personer mellan 13-69 år i kafeterian. Vår rekommendation är att man är minst två, men helst tre vuxna per dag.

De vanliga passen är lördag-söndag kl. 09.30-17.00 (öppet 10.00-16.00). Tider för torsdagar är kl. 17.45 - 21.30 (öppet 18.00 - 20.30). Inte aktuellt för närvarande under rådande pandemi. Vi anpassar schemaläggningen efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. 

Vi har extraöppet, om möjligt under trettonhelg, påsk, kristi himmelsfärdsdag, pingst och nationaldagen.

Det räcker om en person per familj anmäler sin familj. 

Vad gäller bokningar av helger väljer du ett första-, ett andra- samt ett tredjehandsval samt meddela om det finns någon familj ni gärna vill stå tillsammans med. Vi vill även veta hur många personer över 13 år som ingår i er familj.

Efter anmälningstidens utgång kommer vi att jämka samman alla önskemål och skapa en slutlig lista som kommer publiceras här i Eventor under december månad. Har du inte inkommit med ett önskemål kommer vi att placera in er där så är lämpligt. 

Skynda anmäl!

/Albygruppen

 

Anmälningsstopp söndag 29 november 2020 klockan 23:59
Starttid fredag 1 januari 2021
Antal anmälda deltagare 32
Du måste vara inloggad och medlem i Söders-Tyresö för att se anmälningarna.

Annonser

Bagheera