Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: Slutgiltig (bindande) anmälan Venla och Jukola 2021

Anmälan är stängd.

Aktivitet Slutgiltig (bindande) anmälan Venla och Jukola 2021
Arrangör OK Ravinen
Information

Venla och Jukola 2021 går (förhoppningsvis) den 21-22  augusti i Rovaniemi i Norra Finland.

Vi kommer som vanligt att ha ett läger torsdagen och fredagen innan tävlingen.

Klubbens resealternativ kommer att vara med tåg från Stockholm till Luleå där vi hyr bilar/minibussar.

Vi har boende bokat på Sporthotellet i Rovaniemi (vandrarhemsstandard) för lägret och under tävlingsdygnet. Mer info om möjlighet till matbeställning eller om några måltider kommer att kunna ingå i lägret kommer senare. 

Vi kommer att ha två (tre) alternativ för resan till Rovaniemi.

1. Avresa onsdagen den 18 augusti på kvällen, med ankomst till Rovaniemi torsdag eftermiddag.

2. Avresa torsdagen den 19 augusti på kvällen, med ankomst till Rovaniemi fredag eftermiddag/tidig kväll

(3.) Att åka fredagen den 20 augusti, på kvällen (kan fungera för de som bara ska springa Jukola) med ankomst till Rovaniemi lördag eftermiddagen/tidig kväll.

Eftersom det ibland blir förseningar i tågtrafiken så kan det ju även ur den synvinkeln var en "chansning" att åka på fredagskvällen.

Vi kommer att ha en samling för löparna med info om tävlingsdygnet på fredagskvällen på boende och vill helst att så många som möjligt av löparna är på plats då, alltså att man åker senast torsdagskväll från Stockholm.

Vi kommer att komma hem måndagen den 23 augusti på morgon/förmiddag.

Det är okej att ordna egen resa om det är så att du har svårt att vara ledig på t.ex. fredagen.

SM-medel och stafett går i Luleå/Boden redan helgen efter Venla/Jukola och med start redan fredagen den 27 augusti. Detta innebär att de som ska springa SM-medel på fredagen, måste åka från Stockholm, senast torsdag kväll (nattåg) för att hinna. Därför kommer klubben att ordna boende i Luleå/Boden från söndag kväll till fredag morgon för de som vill stanna kvar för att slippa att åka fram och tillbaka. Då kommer det också att finnas möjlighet att träna/känna på SM-likterräng.

Kostnaderna för årets Venla/Jukolaresa är väldigt svår att bedöma för oss, då det är svårt att få fram exakta kostnader för tågresorna och även vad som gäller för antal resande i sovkupéer, om det går att beställa måltider på boendet etc. Många av frågetecknen beror på den rådande Coronasituation.

Beräknade deltagaravgifter: Avresa onsdag kväll ca 2 500 kr (men kan bli något dyrare, maxkostnad 3 000 kr), avresa torsdag kväll ca 2 200 kr (maxkostnad 2 700 kr), avresa fredag kväll ca 2 000 kr (maxkostnad 2 500 kr)

Kostnaden för de som stannar kvar i Boden/Luleå blir allt ifrån 0 kr till någon mindre summa, för vi räknar med att boendekostnaden i stort sätt går jämnt ut med tågresan vi spar.

Om någon av damerna vill dubbla och springa även Jukolastafetten så kan det i så fall bli aktuellt att ni får betala en extra deltagaravgift. Detta tar vi upp till diskussion när vi vet om det är aktuellt om några vill det.

Anmälan är nu bindande och om du måste hoppa av resan så kan du bli tvungen att betala de kostnader som klubben måste betala vid en avbokning.   

Länk till tävlingen

 

Anmälningsstopp tisdag 25 maj 2021 klockan 23:59
Starttid onsdag 18 augusti 2021 klockan 18:00
Kontaktperson Kent Bergman
Antal anmälda deltagare 32
Du måste vara inloggad och medlem i OK Ravinen för att se anmälningarna.

Annonser

Bagheera