Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: UNGDOMENS 10-MILA, 5-7 augusti

Anmälan är stängd.

Aktivitet UNGDOMENS 10-MILA, 5-7 augusti
Arrangör Sjövalla FK
Information

Nu är det dags att anmäla sig till en av sommarens höjdpunkter för orienteringsungdomar nämligen stafetten U10-mila! I år äger evenemanget rum i området Lassalyckan i Ulricehamn – se inbjudan här:

https://eventor.orientering.se/Events/Show/36721

För att kunna anpassa antal lag och boende (för ungdomar och vuxna) så vill vi ha din intresseanmälan senast 10 juni.

Vi hoppas på många Sjövalla-lag och deltagare!

Ungdomsstafetterna

HD14 – för ungdomar upp till 14 år, gul till orange svårighet (de gula sträckorna är s k parallellsträckor där man kan springa upp till tre löpare samtidigt). Första sträckan startar fredag kl 17:00.

HD20 – orange till svart svårighet (även här finns möjlighet till att springa parallellt med någon på en orange sträcka). Första sträckan startar kl 02:45 lördag morgon.

Ange i din intresseanmälan vilken svårighet som du som svårast kan tänka dig att springa så sätter vi ihop lag utifrån det.  

Individuella tävlingar under helgen

Det finns också möjlighet att springa två individuella tävlingar under helgen (separat anmälan krävs via Eventor-länkarna):

Boende

Vi planerar att bo i militärtält i nära anslutning till arenan. Medföljande vuxna, syskon mm som inte deltar i stafetten men ändå vill bo i militärtält behöver också anmäla sitt intresse - en anmälan per person.

Det finns också möjlighet att hyra campingplats för eget tält eller husvagn. Ange därför i din intresseanmälan om du önskar egen campingplats. Se extra i inbjudan kring de olika campingalternativen som finns och ange i fritext det alternativ som du önskar (vilken camping, antal nätter).

Kostnad

Sjövalla står för anmälningsavgiften till stafetten och för boende i militärtält. Mat betalar man för själv. 

Campingplats för eget tält/husvagn betalar man själv (dock gemensam anmälan här, kostnaden kommer på terminsfakturan). 

OBS! Notera att ungdomsledarna är med och stöttar i samband med stafetterna men kommer därefter att själva springa de individuella tävlingarna. Det är därför bra om yngre ungdomar som vill vara med under helgen har med sig förälder eller annan person som man känner sig trygg med. Man behöver hålla koll på mat och ev starttider till individuella tävlingar på egen hand. Vill man bara vara med och springa HD14-stafetten på fredag eftermiddag/kväll och därefter åka hem så går det givetvis jättebra.

Anmälningsstopp fredag 10 juni 2022 klockan 23:59
Starttid fredag 5 augusti 2022
Kontaktperson Linda Randåker
Antal anmälda deltagare 30
Du måste vara inloggad och medlem i Sjövalla FK för att se anmälningarna.

Annonser

Bagheera