Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: GOF Junior sommarläger

Anmälan är stängd.

Aktivitet GOF Junior sommarläger
Arrangör Göteborgs OF
Information

V.32 åker vi till Sälen på träningsläger likt det vi gjorde i Idre förra året. Det blev väldigt lyckat och vi hoppas på att ett lika stort gäng vill följa med detta året. 

En förändring vi gjort mot förra året är att vi inte kommer springa några tävlingar utan kommer endast springa träningar från MOKS träningspaket. Utbudet på träningar är stort och vi kommer även utnyttja träningar de erbjudit tidigare år för att få ännu fler möjligheter. 

Vi kommer bo i stora lägenheter (de största har plats för 14 personer) i Tandådalen så vi får så nära som möjligt till alla träningar. Samtliga måltider lagas i respektive lägenhet och mat kommer inhandlas på vägen upp.

Lägret börjar direkt efter U10mila men alla kommer ha möjlighet att springa både stafetten och de individuella tävlingarna därefter. Däremot är det inte bestämt än om möjligheten till att åka direkt från Ulricehamn kommer finnas eller ej. Mer detaljer om avresan läggs upp senare så håll utkik i facebookgruppen.

Beroende på hur många vi blir kommer vi hyra ett par minibussar som vi kan åka upp i och även använda där uppe för att kunna ta oss till och från träningarna. Därför kommer vi behöva ett antal föräldrar/ledare som följer med upp och aggerar chaufförer. Hör därför gärna med era föräldrar om de är sugna på att följa med upp och isåfall ska även de anmäla sig här.

Preliminär kostnad för lägret är 3000kr exklusive mat men den kan förändras beroende på subvention från GOF.

Anmälningsstopp söndag 17 juli 2022 klockan 23:59
Starttid söndag 7 augusti 2022 klockan 13:00
Kontaktperson Melker Åkesson
Antal anmälda deltagare 12

Anmälningar

Namn Namn
Sabina Aumo Kungälvs OK
Hannes Essunger Sjövalla FK
Jakob Gunnarsson Lerums SOK
Maja Karlsson Tolered-Utby Ol-klubb
Linus Nilsson OK Tyr
Elias Nordberg Göteborg-Majorna OK
Simon Nordberg Göteborg-Majorna OK
Maja Nordenfelt Tolered-Utby Ol-klubb
Hannes Persson FK Herkules
Johan Saméus Frölunda OL
William Sturesson Lerums SOK
Melker Åkesson OK Landehof

Annonser

Bagheera