Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: Komvux - Andra Chansen

Anmälan är stängd.

Aktivitet Komvux - Andra Chansen
Arrangör OK Orion
Information

OK Orion erbjuder alla som vill försöka förstå hur det kommer sig att orientering är världens enklaste sport en möjlighet att vara med på en fortsättningskurs, "Komvux - Andra Chansen".

Vi vänder oss till dig som är lite äldre, vad nu det betyder, och som aldrig riktigt fått ihop det där med orientering i praktiken.

Vi vänder oss inte till ungdomar eller elitlöpare, även om alla så klart är välkomna.

Vi kommer att ha korta teoripass, men fokus kommer att läggas på fysiska aktiviteter och praktiska övningar. Tid och plats blir tisdagar klockan 18:00 vid Orionstugan och vi håller på tills vi tröttnar.

Eftersom fokus ligger på praktiska övningar så förväntas du vara ombytt för löpning. Under vintern springer vi på elljusspåret, men när sommartiden är tillbaka så ger vi oss in i skogen.

Det finns inget krav på att man är med alla tisdagar, men förhoppningsvis kommer vi att öka svårighetsgraden en aning från tisdag till tisdag. Det finns inga krav på att man anmäler sig, men vill man vara säker på att få utbildningsmaterial så är det bra om man anmäler intresse här på Eventor.

Det hela kommer att bli, kanske inte oseriöst, men inte super-seriöst. Utbildaren har ingen utbildning, men lång erfarenhet av orientering i praktiken. Utbildningsmaterialet kommer bli det mest prisvärda som finns på marknaden, så kostnaden blir låg.

Välkomna till detta praktiska experiment.

Starttid tisdag 10 februari 2015 klockan 18:00
Kontaktperson Niklas Bratt
Antal anmälda deltagare 12

Anmälningar

Namn
Ingela Andersson
Jörn Antonischki
Karl-Axel Engström
Gunilla Gustafsson
Pär-Ola Kellerman
Anders Nilsson
Semona Nilsson
Ola Samuelsson
Anders Sundelin
Katarina Sundelin
Lena Swartz
Jan Svensson

Annonser