Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: Gemensam resa till Daladubbeln

Anmälan är stängd.

Aktivitet Gemensam resa till Daladubbeln
Arrangör Örebro Läns Orienteringsförbund
Information

Daladubbeln 19-20/10 2019

Planen är 2 bussar med plats för 100 personer. För att motivera två bussar behövs minst 75 anmälda. Om det inte är motiverat att ha två bussar kommer de som inte får plats i bussen erbjudas minibuss. Först till kvarn gäller så vill du ha plats i bussen anmäl dig NU!

Upplägget på bussarna är som tidigare år, de avgår från Hallsberg, och hämtar upp i Kumla, Örebro och Skärmarboda. 

KFUM bokar transport, logi med frukost och måltider ni vill boka (se nedan). Priser kan man se på Daladubbelns hemsida, kommer uppdateras med årets priser under augusti. Alla kostnader faktureras klubbarna i efterhand.

Efter att sista löparna i distriktet har duschat på söndagen, startar vi hemresan där vi stannar på Max i Borlänge och äter.

I år är det inget disco.

På lördagskvällen kommer vi att ha gemensam prisutdelning i ÖLOFs ungdomsserie. Efter det kan man äta middag på skolan (se nedan), eller äta på någon av restaurangerna i Falun.

Ni anmäler era löpare själva via eventor, sista dag för ordinarie anmälan är 4/10.

Sista anmälan till resa, logi, mat m.m. är den 15:e september här nedan.

Fyll i alla fält/kryssa i rutorna, så bokar vi det du vill ha!

 

Varmt välkomna önskar KFUM Örebro Orientering och ÖLOFs ungdomskommitté

 

 

 

Anmälningsstopp söndag 15 september 2019 klockan 23:59
Kontaktperson Elin Sundkvist Berg
Antal anmälda deltagare 90

Anmälningar

Namn Namn Bussresa TILL Daladubbeln: Bussresa FRÅN Daladubbeln: Logi och frukost (lördag-söndag) Middag på lördag kväll: Mat ute på söndagens tävling:
Arvid Andersson Almby IK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Karin Andersson OK Tisaren Buss från Kumla Buss till Kumla Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Gustav Askroth KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Johanna Berg KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Julia Berg KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Fabian Bergqvist Garphyttans IF Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Måns Bergqvist Garphyttans IF Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Anders Eriksson OK Milan Buss från Skärmarboda Buss till Skärmarboda Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Cecilia Eriksson OK Milan Buss från Skärmarboda Buss till Skärmarboda Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Mio Eriksson OK Milan Buss från Skärmarboda Buss till Skärmarboda Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Sara Fredriksson KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Anna Gustafsson KFUM Örebro OK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Julia Gustafsson KFUM Örebro OK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Lovisa Gustafsson KFUM Örebro OK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Mats Gustafsson KFUM Örebro OK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Edvin Halldin KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Malin Halldin KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Sofia Halldin KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Noel Helmersson OK Tisaren Buss från Hallsberg Buss till Hallsberg Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Robin Helmersson OK Tisaren Buss från Hallsberg Buss till Hallsberg Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Lars Jonhed KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Simon Jonhed KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Viktor Jonhed KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Viktor Kallin KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Marcus Klasenius KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Astrid Kraft Almby IK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Daniel Kraft Almby IK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Jonatan Kraft Almby IK Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Karin Kraft Almby IK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Sakarias Kraft Almby IK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Ludvig Kransholm KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Mathias Kransholm KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Anton Kruse KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Ella Kruse KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Arne Lagerqvist Garphyttans IF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Kia Lagerqvist Garphyttans IF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Arvid Larsson OK Milan Buss från Skärmarboda Buss till Skärmarboda Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Dan Larsson OK Tisaren Buss från Hallsberg Buss till Hallsberg Jag vill ha logi och frukost
Emil Larsson OK Tisaren Buss från Hallsberg Buss till Hallsberg Jag vill ha logi och frukost
Fabian Larsson OK Milan Buss från Skärmarboda Buss till Skärmarboda Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Isak Larsson OK Tisaren Buss från Hallsberg Buss till Hallsberg Jag vill ha logi och frukost
Klas Larsson OK Milan Buss från Skärmarboda Buss till Skärmarboda Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Lars-Erik Larsson OK Milan Buss från Skärmarboda Buss till Skärmarboda Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Vilma Larsson OK Milan Buss från Skärmarboda Buss till Skärmarboda Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Karin Lindgren KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Edvin Lindh OK Milan Buss från Skärmarboda Buss till Skärmarboda Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Anders Lindkvist Almby IK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Annie Lindkvist Almby IK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Emma Lindkvist Almby IK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Fredrik Malm KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Linus Malm KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Lisa Malm KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Olle Malm KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Petra Martinsson Almby IK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Kaisa Mårtensson Garphyttans IF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid
Nelly Mårtensson Garphyttans IF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid
Alva Nilsson KFUM Örebro OK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Anna Nilsson Garphyttans IF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Olof Nilsson KFUM Örebro OK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Ted Nilsson KFUM Örebro OK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Johanna Nordström KFUM Örebro OK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Markus Ottonius KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Sven Ottonius KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Magnus Persson OK Tisaren Buss från Hallsberg Buss till Hallsberg Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Tobias Persson OK Milan Buss från Skärmarboda Buss till Skärmarboda Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Moa Pettersson OK Tisaren Buss från Hallsberg Buss till Hallsberg Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Alfred Pihel OK Tisaren Buss från Hallsberg Buss till Hallsberg Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid
Lovisa Pihel OK Tisaren Buss från Hallsberg Buss till Hallsberg Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid
Mikael Pihel OK Tisaren Buss från Hallsberg Buss till Hallsberg Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid
Oskar Pihel OK Tisaren Buss från Hallsberg Buss till Hallsberg Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid
Signe Schagerström Garphyttans IF Buss från Örebro Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid
Emma Segura KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
William Segura KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Allis Sjödin OK Tisaren Buss från Kumla Buss till Kumla Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Amanda Sjödin OK Tisaren Buss från Hallsberg Buss till Hallsberg Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Jan Sjödin OK Tisaren Buss från Hallsberg Buss till Hallsberg Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Maja Sjödin OK Tisaren Buss från Hallsberg Buss till Hallsberg Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Philip Sjödin OK Tisaren Buss från Hallsberg Buss till Hallsberg Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Elin Sundkvist Berg KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Tobias Tapper Almby IK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Alvin Ulin KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Charlotte Wahlström KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Sixten Widmark Almby IK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Wilma Wikström Fellingsbro GOIF Buss från Skärmarboda Buss till Skärmarboda Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Åsa Wikström Fellingsbro GOIF Buss från Skärmarboda Buss till Skärmarboda Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Malin Yngström OK Tisaren Buss från Hallsberg Buss till Hallsberg Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Neo Yngström OK Tisaren Buss från Hallsberg Buss till Hallsberg Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Tindra Yngström OK Tisaren Buss från Hallsberg Buss till Hallsberg Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Tomas Yngström OK Tisaren Buss från Hallsberg Buss till Hallsberg Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.
Hugo Örn KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat.

Annonser