Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Sommarlägret, sprint

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Sommarlägret, sprint
Arrangörsorganisation: Tullinge SK
Datum: fredag 29 maj 2015

Klasser: Visa alla | D16 | H16 | D14 | H14 | D12 | H12 | D10 | H10 | Insk | U1 | U2 | ÖM1 | ÖM3

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

H12

1 690 m, 44 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Marcus SteneboAttunda OK11:21
2Hampus HatlenTullinge SK12:03+0:42
3Hjalmar SandbergOK Älvsjö-Örby12:11+0:50
4Otto BalckVallentuna-Össeby OL12:39+1:18
5Erik BovalliusJärfälla OK12:57+1:36
6Isak GeliusSnättringe SK13:03+1:42
7William GrunderJärfälla OK13:24+2:03
8Ludvig LangeTumba-Mälarhöjden OK14:26+3:05
9Theodor BrabieJärfälla OK14:30+3:09
10Elis RundströmIFK Enskede14:42+3:21
11Eskil WidehagSundbybergs IK15:00+3:39
12Anton PleinerTäby OK15:46+4:25
13Filip LindqvistTäby OK16:02+4:41
14Viktor SandelinTumba-Mälarhöjden OK16:06+4:45
15Herman SvahnOK Ravinen17:40+6:19
16Arvid ByttnerBromma-Vällingby SOK17:42+6:21
17Joel ThalénSundbybergs IK17:56+6:35
18Jacob KennerhedSnättringe SK17:57+6:36
19Lucas ChavdaSöders-Tyresö18:16+6:55
20Ludwig BerglindOK Södertörn18:22+7:01
21Björn RennerOK Södertörn18:28+7:07
22Lukas MalmströmGustavsbergs OK19:35+8:14
23Jannick BrabieJärfälla OK19:40+8:19
24Ludvig FerdmanTullinge SK19:49+8:28
25Leo KajanusTumba-Mälarhöjden OK21:19+9:58
26Mattis SandénOK Södertörn21:29+10:08
27Felix ArkängTullinge SK22:17+10:56
28Terje StormoGustavsbergs OK22:39+11:18
29Anton SjödinGustavsbergs OK22:46+11:25
30Oliver SjögrenBromma-Vällingby SOK22:55+11:34
31Rasmus LindblomGustavsbergs OK27:45+16:24
32Jakob TedhamreSnättringe SK27:49+16:28
33Martin ErikssonVäsby OK28:17+16:56
34Sigurd SwahnOK Älvsjö-Örby28:33+17:12
35Mikael AlmTumba-Mälarhöjden OK42:16+30:55
36Felix TunellHaninge SOK42:27+31:06
37Alexander MagnvallOK Södertörn43:11+31:50
Max ÖsterlingOK Södertörnej godkänd
Antoni KowalikSnättringe SKej godkänd
Ivo ClarhällSöders-Tyresöej godkänd
Wilhelm BergmanTullinge SKej godkänd
David TörnqvistSnättringe SKej godkänd
Elias AdebrantTumba-Mälarhöjden OKej godkänd
Tim BergbomSöders-Tyresöej godkänd
Tim WingrenBromma-Vällingby SOKej start
Andreas AnderssonSkogsluffarnas OKej start
Viktor ZillingOK Södertörnej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser

Mila