Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Sommarlägret, sprint

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Sommarlägret, sprint
Arrangörsorganisation: Tullinge SK
Datum: fredag 29 maj 2015

Klasser: Visa alla | D16 | H16 | D14 | H14 | D12 | H12 | D10 | H10 | Insk | U1 | U2 | ÖM1 | ÖM3

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

H10

1 160 m, 16 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Filip HatlenTullinge SK7:57
2Linus NilssonOK Österåker8:26+0:29
3Max ÖsterbergGustavsbergs OK8:48+0:51
4Jonatan AndersonJärfälla OK8:54+0:57
5Marcus GrunderJärfälla OK8:59+1:02
6Axel TrofastTullinge SK9:03+1:06
7Arvid MyrbergerTullinge SK9:30+1:33
8Hannes LindqvistIFK Enskede9:45+1:48
9Erik NederheimHaninge SOK10:09+2:12
10Axel BalckVallentuna-Össeby OL10:33+2:36
11Ludvig LindTumba-Mälarhöjden OK11:06+3:09
12Svante SandvikAttunda OK11:24+3:27
13Lukas SandelinTumba-Mälarhöjden OK20:29+12:32
14Stanislaw KowalikSnättringe SK20:42+12:45
15Johannes NorrbyOK Södertörn21:33+13:36
Olof AnderssonOK Södertörnej godkänd

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser

Mila