Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Sommarlägret, sprint

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Sommarlägret, sprint
Arrangörsorganisation: Tullinge SK
Datum: fredag 29 maj 2015

Klasser: Visa alla | D16 | H16 | D14 | H14 | D12 | H12 | D10 | H10 | Insk | U1 | U2 | ÖM1 | ÖM3

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

U1

1 100 m, 20 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Ella MatthewsTullinge SK11:12
2Oliver BianderTumba-Mälarhöjden OK11:17+0:05
3Linton BryngelssonTullinge SK12:11+0:59
4Thea GeliusSnättringe SK12:40+1:28
5Elsa LifTumba-Mälarhöjden OK12:42+1:30
6Anton ÅgrenTumba-Mälarhöjden OK13:08+1:56
7Simon AdebrantTumba-Mälarhöjden OK13:11+1:59
8Elin BjörklundTullinge SK13:12+2:00
9Anton HedströmSöders-Tyresö13:23+2:11
10Hilda TrofastTullinge SK13:56+2:44
11Lukas FujiiSnättringe SK14:10+2:58
12Tyra HögbergTumba-Mälarhöjden OK14:18+3:06
13Cloe MatthewsTullinge SK17:10+5:58
14Samuel SylvanTullinge SK18:19+7:07
14Greta SandvikAttunda OK18:19+7:07
16Pål SödervallTullinge SK19:25+8:13
17Sebastian LarssonTullinge SK21:18+10:06
18Eskil MyrbergerTullinge SK21:26+10:14
19Elin LiljaTumba-Mälarhöjden OK21:28+10:16
20Stina NygrenTullinge SK22:51+11:39

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser

Mila