Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Sprint-OL, Saxnäs

TävlingsinformationVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Sprint-OL, Saxnäs
Arrangörsorganisation: Skogslöparna
Datum: söndag 8 februari 2015

Lätta

11 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Jonatan HälldalSkogslöparna8:05
2Liam HälldalSkogslöparna9:40+1:35
3Liv PaulerSkogslöparna14:34+6:29
4Filip NordströmSkogslöparna16:07+8:02
5William WennmanSkogslöparna16:45+8:40
6Hanna WoxlinSkogslöparna17:12+9:07
7Jonatan EdinSkogslöparna17:15+9:10
8Elsa EdlundSkogslöparna18:24+10:19
9Vilmer EdlundSkogslöparna18:26+10:21
10Eva EdlundSkogslöparna18:49+10:44
11Signe ForsbergSkogslöparna22:10+14:05

Mellan

11 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Louise WoxlinSkogslöparna36:36
2Emelie WibergSkogslöparna37:23+0:47
3Amelie JosefssonSkogslöparna38:07+1:31
4Marina LåglandSkogslöparna38:23+1:47
5Hans NordströmSkogslöparna38:33+1:57
6Yvonne NäslundSkogslöparna42:07+5:31
7Jörgen WibergSkogslöparna47:13+10:37
8Mona BlombergSkogslöparna47:48+11:12
9Hanna EdlundSkogslöparna1:00:39+24:03
9Felicia EdinSkogslöparna1:00:39+24:03
Jörgen WennmanSkogslöparnaej godkänd

Långa

8 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Börje PaulerSkogslöparna32:51
2Jonas HälldalSkogslöparna35:33+2:42
3Benjamin NäslundSkogslöparna38:07+5:16
4Torgny NäslundSkogslöparna42:52+10:01
5Emanuel NäslundSkogslöparna42:57+10:06
6Per-Johan JosefssonSkogslöparna44:19+11:28
7Arvid StrandbergSkogslöparna46:47+13:56
8Emma WibergSkogslöparna50:09+17:18

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser