Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Swedish League, #6, medel, med Kuxaträffen, dag 1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Swedish League, #6, medel, med Kuxaträffen, dag 1
Arrangörsorganisationer: Ockelbo OK / OK Hammaren
Datum: lördag 7 maj 2016

H10

2 170 m, 16 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Olle WallmanVästerbergslagens OL13:06
2Albin MöllerbergValbo AIF15:45+2:39
3Albin JemthIF Thor16:55+3:49
4Eskil EngbergHärnösands OK17:02+3:56
5Oskar WesterbergTrollhättans SOK17:09+4:03
6Gustav LjunggrenOK Hammaren18:35+5:29
7Alex AnderssonSundsvalls OK20:02+6:56
8Jacob LiljeGävle OK20:47+7:41
9Alfred DahlinKovlands IF22:15+9:09
10Emil LundgrenSundsvalls OK22:19+9:13
11Simon BerglundKarlsbyhedens IK23:07+10:01
12Willgott SvedjerotGävle OK23:54+10:48
13Isak BjörkOK Hammaren24:36+11:30
14Noa GöthEksjö SOK28:25+15:19
15Leo MagnussonAlfta-Ösa OK36:50+23:44
Liam RönblomKatrineholms OKej godkänd
Walter SöderqvistOK Kåreej start
Viktor ÖstbergStora Tuna OKej start
Erik KindlundOK Trananej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser