Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-event 2011 - Sprint by Night

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-event 2011 - Sprint by Night
Arrangörsorganisation: Borås GIF
Datum: fredag 11 november 2011

H14

2 220 m, 67 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Anton ForsbergLånghundra IF10:41
2Jesper SvenskStora Tuna OK11:07+0:26
3Albin LillieströmOK Roxen11:14+0:33
4Eric JanssonOK Tranan11:46+1:05
5Filip KarlssonIF Hagen12:05+1:24
6Olle JosarpFK Friskus-Varberg12:09+1:28
7Tim LundbergMullsjö SOK12:27+1:46
8Robin SvennbergDegerfors OK12:39+1:58
9Anders MagnussonOK Landehof12:48+2:07
10William JohnssonOK Skogshjortarna12:59+2:18
11Jesper LindströmIK Gandvik13:03+2:22
12Victor HelgessonHestra IF13:07+2:26
12henning sjökvistStora Tuna OK13:07+2:26
14Lukas DanielssonVästerbergslagens OL13:10+2:29
15Ivar SörqvistMarkbygdens OK13:18+2:37
16Isak ÅbergKorsnäs IF OK13:21+2:40
17Simon OlaussonOK Tranan13:24+2:43
18Gustav ÖhgrenKarlsbyhedens IK13:26+2:45
19Ludvig HolmbergOK Tranan13:41+3:00
20Viktor WassénVänersborgs SK13:47+3:06
21Edvin AnderssonVärend GN OL14:05+3:24
22Isac Von KrusenstiernaOK Kåre14:11+3:30
23Isak SöderströmSala OK14:16+3:35
24Jakob HöstHjärnarps GH OL14:21+3:40
25Axel JohanssonIK Gandvik14:31+3:50
26Rikard HolmströmVästerbergslagens OL14:33+3:52
27Joel LeanderOK Landehof14:42+4:01
28Albin PerssonOK Tranan14:50+4:09
29Oskar DahlströmOK Klyftamo14:52+4:11
30Erik SvenssonOK Klyftamo15:11+4:30
31Carl PerssonBurseryds IF15:17+4:36
32Viktor ÖstergrenVäxjö OK15:21+4:40
33Carl JungertMariestads FK15:45+5:04
34Johan HöögOK Kullingshof15:52+5:11
35Fabian SteenOK Enen15:57+5:16
36Johan KnutssonLerums SOK15:58+5:17
37Karl Pettersson-PalmLerums SOK16:01+5:20
38Karl-Oskar PlahnOK Enen16:10+5:29
39Henrik SparrIFK Moras OK16:11+5:30
40Simon Andersson TholinOK Enen16:29+5:48
41Jonatan BjörkLeksands OK16:42+6:01
42Simon WallensteinMariestads FK16:51+6:10
43John GunnarssonSurahammars SOK17:04+6:23
44Simon BernersonOK Enen17:10+6:29
45Arvid JernstigVänersborgs SK17:17+6:36
46Emil JohanssonBredareds IF17:28+6:47
47Elis NordströmKils OK17:40+6:59
48Fredrik WunderDegerfors OK17:41+7:00
49Alexander Andersson TholinOK Enen18:15+7:34
50Jesper HedarEskilstuna OL18:27+7:46
51Dennis PerssonAndrarums IF18:34+7:53
52Niclas SparrevikLerums SOK18:47+8:06
52Jonathan PerssonKarlsbyhedens IK18:47+8:06
54Axel JutterströmIFK Moras OK19:08+8:27
55Oskar ErikssonOK Älgen19:23+8:42
56Jon HjertströmFK Friskus-Varberg21:04+10:23
57Max WunderDegerfors OK22:07+11:26
58Martin LindelöwHärlövs IF23:14+12:33
59Johan NilssonDegerfors OK23:16+12:35
60Lucas JanssonLerums SOK24:02+13:21
61Johan ErkenstålOK Enen25:46+15:05
62Jonathan AnderssonMariestads FK26:57+16:16
Samuel PlumppuBredareds IFdiskvalificerad
Adam BrobergIF Rigordiskvalificerad
Emil EngesLeksands OKdiskvalificerad
Elias Bäcklund-EkvallTrollhättans SOKdiskvalificerad
Loke AgmarkenHalmstad OKdiskvalificerad
Alexander WiklundFinspångs SOKej start
Daniel PihlSOK 68ej start
David GranbomLinköpings OKej start
Linus AnderssonOK Skogshjortarnaej start
Johan LammFrölunda OLej start
David RisbergSkattkärrs IFej start
André AnderssonVästerbergslagens OLej start
Jonas TofteredIF Rigorej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser