Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-event 2011 - Sprint by Night

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-event 2011 - Sprint by Night
Arrangörsorganisation: Borås GIF
Datum: fredag 11 november 2011

D12

2 000 m, 57 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Klara AxelssonMarkbygdens OK11:00
2Ronja JungåkerKorsnäs IF OK11:02+0:02
3Klara AskMarkbygdens OK12:28+1:28
4Elsa HolmgårdKils OK12:33+1:33
5Ellen KallerbäckEmmaboda Verda OK13:03+2:03
6Elin SvenssonOK Älme13:08+2:08
7Kajsa AnderssonOK Orion13:13+2:13
8Lova KlasérKorsnäs IF OK13:16+2:16
9Maja WelanderOK Djerf13:18+2:18
10Jenny PerersKorsnäs IF OK13:28+2:28
11Emma NordbergOK Tranan13:35+2:35
12Hanna MårtenssonOK Skogsstjärnan13:49+2:49
13Elsa LindeblomIK Omega13:54+2:54
14Johanna GuståsLinköpings OK14:02+3:02
15Stina LindbergOK Djerf14:11+3:11
16Sofie PerssonHärlövs IF14:21+3:21
17Vilma Von KrusenstiernaOK Kåre14:35+3:35
18Agnes BobergIF Rigor14:38+3:38
19Vilma SvantessonHjärnarps GH OL14:39+3:39
20Emelie SvenssonIF Rigor14:42+3:42
21Johanna Källvik-LeufvénÅmåls OK14:47+3:47
21Sofie OhlssonÄrla IF14:47+3:47
23Maja GunnarssonLerums SOK14:50+3:50
24Felizia Wikner ZienkiewiczIF Rigor14:51+3:51
25Alice SödervallIK Gandvik14:55+3:55
26Elin HållHJS-Vansbro OK15:02+4:02
27Isabella LagoGöteborg-Majorna OK15:26+4:26
28Heidi ForsOK Grip15:58+4:58
29Linn HimmelmannSjövalla FK16:02+5:02
30Emma BernersonOK Enen16:10+5:10
31Hanna SundströmVästerås SOK16:39+5:39
32Emma BillingHultsfreds OK16:40+5:40
33Erica OlssonOK Djerf18:08+7:08
34Josefine LiljeqvistStenungsunds OK18:31+7:31
35Madeleine SöderlundLerums SOK18:57+7:57
36Lina JernbergKristinehamns OK19:11+8:11
37Emma FranzénLidköpings VSK19:18+8:18
38Ella NordströmKils OK19:21+8:21
39Alma LiderudLidköpings VSK19:25+8:25
40Irmalinn NilssonHärlövs IF19:39+8:39
41Katja DalénSala OK19:56+8:56
42Elinor DelinFK Åsen21:01+10:01
43Siri BjörklundTrollhättans SOK21:22+10:22
44Julia MarkendahlOK Klyftamo22:18+11:18
45Shanti SöderströmSala OK22:21+11:21
46Julia JohanssonHestra IF23:11+12:11
47Amanda BergqvistHestra IF24:05+13:05
48Selma MoqvistLerums SOK24:22+13:22
49Kajsa RaskKungälvs OK25:01+14:01
50Alma JohanssonOK Skogshjortarna26:12+15:12
51Ebba Helin AxelssonOK Grip31:06+20:06
52Ida LarssonHJS-Vansbro OK33:23+22:23
53Rebecka ÖhrnellOK Grip35:05+24:05
Sofia KlassonHestra IFdiskvalificerad
Märta BlideLerums SOKdiskvalificerad
Frida JohanssonOK Djerfdiskvalificerad
Malin NilssonOK Trananej godkänd
Frida AnderssonGöteborg-Majorna OKej start
Linnea KruseIF Rigorej start
Janneke SnijderIK Uvenej start
Erika Källvik-LeufvénÅmåls OKej start
Alma AnderssonDomnarvets GOIFej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser