Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-event 2011 - Sprint by Night

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-event 2011 - Sprint by Night
Arrangörsorganisation: Borås GIF
Datum: fredag 11 november 2011

H10

1 870 m, 34 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Samuel PihlströmOK Landehof11:35
2Axel BerglundUlricehamns OK12:09+0:34
3Axel ElmbladBredaryds SOK12:39+1:04
4Olof LjunggrenLinköpings OK12:59+1:24
5Emanuel HerberthsonLinköpings OK13:40+2:05
6Edvin MånssonVäxjö OK13:50+2:15
7Tobias ErixonOK Kullingshof14:19+2:44
8Oscar KjellssonFalkenbergs OK14:33+2:58
8Daniel KnutssonLerums SOK14:33+2:58
10Anton GunnarssonBredaryds SOK14:56+3:21
11Gustav ÖstenssonOK Tranan15:33+3:58
12Oskar EkmanOK Kullingshof15:45+4:10
13Alexander RoosOK Landehof15:50+4:15
14Casper HedarEskilstuna OL16:05+4:30
15Axel ErikssonSkattkärrs IF16:26+4:51
16Tim DalheimerIK Vikings OK16:32+4:57
17Gustav OhlinOK Tranan16:34+4:59
18Mårten GeddaOK Landehof16:43+5:08
19Albin Falsen LindqvistOK Klyftamo16:59+5:24
20Petter Leibe-BergstedtMarkbygdens OK17:16+5:41
21Olle Leibe-BergstedtMarkbygdens OK17:22+5:47
22Lukas LarssonOK Skogshjortarna17:45+6:10
23Erik LarssonÅmåls OK18:18+6:43
24Johan MårtenssonOK Skogsstjärnan18:26+6:51
25Måns PerssonAndrarums IF18:52+7:17
26Frej AlmOK Enen18:57+7:22
27Hampus AnderssonLidköpings VSK20:48+9:13
28Brian AhlmAndrarums IF22:10+10:35
29Alexander JanssonOK Djerf23:47+12:12
30Olle KallerbäckEmmaboda Verda OK23:52+12:17
31William BodinGällstadbygdens SOK26:31+14:56
32Teodor LundborgHjobygdens OK30:12+18:37
33Karl HjellströmGränna-Bygdens OK32:07+20:32
Anton KarlssonMariestads FKdiskvalificerad
Pontus ErikssonHjärnarps GH OLej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser