Svenska Orienteringsförbundet

Preliminär resultatlista för Stockholm City Cup, #1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Stockholm City Cup, #1
Arrangörsorganisationer: OK Södertörn / Sundbybergs IK
Datum: onsdag 18 maj 2016

H17-

2 810 m, 281 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Gustav BergmanOK Ravinen13:33
2Antonio Martinez PerezHalden SK14:30+0:57
3Anton JohanssonOK Orion14:42+1:09
4Nicolas SimoninIFK Lidingö SOK14:43+1:10
5Andreu Blanes ReigSödertälje-Nykvarn OF14:51+1:18
6Julian DentIFK Lidingö SOK15:05+1:32
7Olle BoströmJärla Orientering15:06+1:33
8Erik BerzellJärla Orientering15:26+1:53
9Mårten BoströmIFK Lidingö SOK15:37+2:04
10Lachlan DowOK Nolaskogsarna15:52+2:19
11Assar HellströmOK Ravinen15:58+2:25
12Zsolt LenkeiIFK Mora OK15:59+2:26
13Halvor Eid NielsenÄrla IF16:00+2:27
14Oscar BjörckJärla Orientering16:05+2:32
15Mathias HallJärla Orientering16:09+2:36
16Nick BarrableOK Ravinen16:13+2:40
17Emil GranqvistOK Ravinen16:16+2:43
18Emil AnderssonTullinge SK16:17+2:44
19Johan GibergTumba-Mälarhöjden OK16:27+2:54
20Markus AdolfssonTullinge SK16:33+3:00
21Tintin KarlbergTullinge SK16:39+3:06
22Niklas SundqvistTullinge SK16:42+3:09
23Henrik OlssonTäby OK16:43+3:10
24Niklas CarlssonSundbybergs IK16:52+3:19
25Albin AnderssonOK Ravinen16:54+3:21
26Jesper LundTullinge SK17:00+3:27
27Mattias MillingerJärla Orientering17:04+3:31
28Anton HanssonIK Hakarpspojkarna17:12+3:39
29Jason BransomeOK Ravinen17:19+3:46
30David HectorSnättringe SK17:27+3:54
31Sebastian MånssonHagaby GoIF Örebro17:29+3:56
32Oskar EdvardssonJärfälla OK17:33+4:00
33Joel LännevallOK Roslagen17:37+4:04
33Oskar MalmbergIFK Umeå17:37+4:04
35Hugo LindbärgOK Södertörn17:46+4:13
35Hannes SvahnOK Ravinen17:46+4:13
37Anders BoströmTumba-Mälarhöjden OK17:47+4:14
38Tobias ForsénTullinge SK17:52+4:19
39Gustav EklöfUlricehamns OK17:54+4:21
40Arvid HenrikssonJärla Orientering17:56+4:23
41Johannes KnutasAttunda OK18:01+4:28
42Linus BacklundOK Södertörn18:05+4:32
43Benjamin LangerakJärfälla OK18:08+4:35
44Simon LundinFinspångs SOK18:10+4:37
45Fredrik PerssonDomnarvets GOIF18:13+4:40
46Niclas SjögrenHaninge SOK18:17+4:44
47Karl EngesAttunda OK18:18+4:45
47Nils EdvardssonJärfälla OK18:18+4:45
49Jonas KjällCentrum OK18:24+4:51
49Robert SandbergOK Roslagen18:24+4:51
51John LarssonRånäs OK18:28+4:55
52Patric De BoussardIFK Enskede18:29+4:56
53Waldemar AnderssonLånghundra IF18:34+5:01
54Alexander HansenSöders-Tyresö18:40+5:07
55Pontus JohanssonOK Linné18:41+5:08
55Jörgen HectorSnättringe SK18:41+5:08
55Jacob LindstamOK Ravinen18:41+5:08
58Emil GrehnOK Rodhen18:56+5:23
59Magnus NordströmOK Älvsjö-Örby18:57+5:24
60Andreas NordforsStora Tuna OK18:59+5:26
61Mattias BomanTumba-Mälarhöjden OK19:16+5:43
61Magnus YngvessonRobertsfors IK19:16+5:43
63Ola HultinOK Roslagen19:17+5:44
63John SolbreckLånghundra IF19:17+5:44
63Tobias KarlssonSnättringe SK19:17+5:44
66Petter LindSkogsluffarnas OK19:19+5:46
66Fredrik ÅkerlindVallentuna-Össeby OL19:19+5:46
68Magnus FalkenströmSkogsluffarnas OK19:21+5:48
69Torbjörn KölzowOK Ravinen19:22+5:49
70Krister KölzowOK Ravinen19:27+5:54
71Eric JaremalmVallentuna-Össeby OL19:29+5:56
72Martin NilssonSnättringe SK19:40+6:07
73Henrik SjögrenHaninge SOK19:43+6:10
74Thomas PetterssonIF Thor19:51+6:18
75Arne JanssonOK Klemmingen19:52+6:19
76Mats HainkeSnättringe SK19:56+6:23
77Pelle ForsbergIFK Enskede19:58+6:25
78Erik AmbergJärla Orientering20:02+6:29
79Max KlassonOK Ravinen20:03+6:30
80Aleksandr ManoilovJärfälla OK20:05+6:32
81Joakim BergBromma-Vällingby SOK20:11+6:38
82Christopher WilestedtAttunda OK20:12+6:39
83Daniel HalvardssonNässjö OK20:13+6:40
83Simon SanderiHagaby GoIF Örebro20:13+6:40
83Torbjörn LännevallOK Roslagen20:13+6:40
86Emil ThalinForsa OK20:15+6:42
87Simon ÖsterlingOK Södertörn20:22+6:49
88Patrik GunnarssonBig Foot Orienteers20:29+6:56
89Anders PlattJärla Orientering20:34+7:01
90Johan HofstedtVallentuna-Össeby OL20:39+7:06
91Magnus LennartssonJärfälla OK20:40+7:07
92Jesper LagerbergOK Södertörn20:43+7:10
93Anders KarlssonSnättringe SK20:46+7:13
94Martin SigrandOK Södertörn20:47+7:14
95Martin KarlssonCentrum OK20:49+7:16
96Johan RydingSödertälje-Nykvarn OF20:50+7:17
97Ulf BurmanGustavsbergs OK20:53+7:20
98Erikas GudonisOSK Sakas20:54+7:21
99Love OttossonHaninge SOK20:55+7:22
100Anders HaagCentrum OK20:56+7:23
101Christoffer NorrmanAttunda OK21:00+7:27
102Ola HenrikssonJärla Orientering21:02+7:29
103Mats JohnssonCentrum OK21:06+7:33
104Björn LundquistOK Ravinen21:15+7:42
105Henrik ViklundBromma-Vällingby SOK21:19+7:46
106Jon LindmarkPiteå IF21:23+7:50
107Harald MildGustavsbergs OK21:25+7:52
108Göran LängheimTullinge SK21:27+7:54
108Tobias AnderssonOK Österåker21:27+7:54
108Joakim ErikssonSödertälje-Nykvarn OF21:27+7:54
111Gunnar LangsSkarpnäcks OL21:29+7:56
112Oliver HagmanOK Roslagen21:31+7:58
112Lars BygdénSödertälje-Nykvarn OF21:31+7:58
114Kristoffer EdshageCentrum OK21:32+7:59
115Olof  Sundströmklubblös21:33+8:00
116Patrik FriskGustavsbergs OK21:36+8:03
116Patrik BlidefalkOK Södertörn21:36+8:03
116Svante PerssonSöderhamns OK21:36+8:03
119Felix HellgrenOK Ravinen21:42+8:09
120Marcus WiklundStora Tuna OK21:44+8:11
121Henrik ÖsterbergGustavsbergs OK21:47+8:14
122Ulrik IversAttunda OK21:54+8:21
123Ruben HylanderTumba-Mälarhöjden OK21:58+8:25
124Jimmy AnderssonOK Kullingshof22:01+8:28
124Johan LidmarSnättringe SK22:01+8:28
124Jonas NylundCentrum OK22:01+8:28
127Jonas GidingVallentuna-Össeby OL22:04+8:31
128Douglas LundinSkogsluffarnas OK22:06+8:33
129Andreas SchönningJärfälla OK22:09+8:36
130Olle SjöforsOK Älme22:12+8:39
131Peter LandénGustavsbergs OK22:13+8:40
131Niklas WansölinOK Ravinen22:13+8:40
133Bengt SvenssonSundbybergs IK22:19+8:46
134Björn NyqvistJärla Orientering22:20+8:47
135Hans TarandiIFK Lidingö SOK22:21+8:48
136Karl MelinCentrum OK22:22+8:49
137Simon StålhammarTullinge SK22:24+8:51
137Roger TinglöfVäsby OK22:24+8:51
139Karl MårtenssonOK Älvsjö-Örby22:31+8:58
140Hampus NorrbyJärfälla OK22:39+9:06
141Jacob SvenssonSöders-Tyresö22:42+9:09
142Daniel ÖrnIK Hakarpspojkarna22:52+9:19
142Mattias GanslandtIFK Lidingö SOK22:52+9:19
144Henrik FlordalKatrineholms OK22:54+9:21
145Piero SannicoloTäby OK22:57+9:24
146Dan NilssonNyköpings OK23:03+9:30
146Stefan GranathVäsby OK23:03+9:30
148Fredrik LindellIF Thor23:04+9:31
149Jörgen StegardSkarpnäcks OL23:05+9:32
150Henrik TrofastTullinge SK23:08+9:35
150Lars KlassonOK Ravinen23:08+9:35
152Patrik  SmedmarkOK Roslagen23:09+9:36
153Christer ArksandVallentuna-Össeby OL23:10+9:37
154Stefan MarteliusAttunda OK23:11+9:38
155Mattias CarlsteinIFK Lidingö SOK23:16+9:43
156Albin KvarnefalkJärfälla OK23:19+9:46
157Anders ÖnerudOK Ravinen23:20+9:47
158Mattias HenrikssonCentrum OK23:21+9:48
159David DahlströmFalkenbergs OK23:22+9:49
160David GranathTjällmo-Godegårds OK23:24+9:51
160Patrik WendeliusIFK Lidingö SOK23:24+9:51
162Ulf ÖrnbergTumba-Mälarhöjden OK23:25+9:52
162Roland NorellSöders-Tyresö23:25+9:52
164Örjan SahlOK Klemmingen23:29+9:56
165Anders LindgrenLånghundra IF23:37+10:04
165Fredrik ÅslundKatrineholms OK23:37+10:04
167Andreas MagnvallOK Södertörn23:38+10:05
167Lucas NorrmanAttunda OK23:38+10:05
169Ove JanssonHaninge SOK23:42+10:09
170Robin ErikssonOK Roslagen23:50+10:17
171Peter BergmanTullinge SK23:52+10:19
172Anders HedbergOK Södertörn23:55+10:22
173Mats KarlssonTullinge SK24:01+10:28
173Jonas EklundVallentuna-Össeby OL24:01+10:28
175Björn RegerSöders-Tyresö24:06+10:33
176Matts AnderssonOK Ravinen24:19+10:46
177Matz LarssonGustavsbergs OK24:32+10:59
178Håkan ElderstigTumba-Mälarhöjden OK24:34+11:01
179Martin  SmedmarkOK Roslagen24:39+11:06
180Glenn WiderströmOK Ravinen24:47+11:14
181Johnny RahlénOK Ravinen24:49+11:16
182Johan StridhAttunda OK24:58+11:25
183Henrik BodingIFK Lidingö SOK25:02+11:29
184Kenneth PetterssonJärfälla OK25:06+11:33
185Fredrik JonssonAttunda OK25:15+11:42
186Tomas MovinSnättringe SK25:16+11:43
187Rolf KarlssonJärla Orientering25:21+11:48
188Tore EklundSödertälje-Nykvarn OF25:27+11:54
189Mattias RobertsonCentrum OK25:28+11:55
190Eddie BjärrenholtRånäs OK25:34+12:01
191Staffan ZillingOK Södertörn25:35+12:02
192Per BlomIFK Enskede25:44+12:11
193Tim SundqvistOK Österåker25:46+12:13
194Per WolgastSnättringe SK25:57+12:24
195Svante JonsellVallentuna-Össeby OL26:02+12:29
196Martin StenbackJärfälla OK26:04+12:31
197Tomas JohnssonSundsvalls OK26:06+12:33
198Per MolinSödertälje-Nykvarn OF26:26+12:53
199Erik AnderssonOK Österåker26:30+12:57
199Håkan RostöRånäs OK26:30+12:57
201Matz TapperBromma-Vällingby SOK26:35+13:02
202Ulf BylundIFK Enskede26:36+13:03
203Björn SalomonssonSnättringe SK26:37+13:04
204Johan KarlstenSolna OK26:47+13:14
205Ulf MalmborgSkogsluffarnas OK26:50+13:17
206Torbjörn BergmanSnättringe SK26:53+13:20
207Tomas BjörelindJärla Orientering26:54+13:21
208Gunnar SkärlénHaninge SOK27:02+13:29
209Martin KihlSundbybergs IK27:06+13:33
210Anders S NybergSäterbygdens OK27:07+13:34
211Henrik LöfgrenSödertälje-Nykvarn OF27:22+13:49
212Per Kajmatsklubblös27:35+14:02
213Per WesterlundSkogsluffarnas OK27:39+14:06
214Per LjungStockholms OK27:40+14:07
215Kristoffer HylanderTumba-Mälarhöjden OK27:45+14:12
216Reinhold LenneboIF Thor27:53+14:20
217Tage SandbergBromma-Vällingby SOK28:05+14:32
218Fredrik Brandhorst-SatzkornJärla Orientering28:19+14:46
218John AlexanderCentrum OK28:19+14:46
220Jacob Hård af SegerstadOK Södertörn28:25+14:52
221Carl-Johan ThorellOK Ravinen29:09+15:36
222Pär DahlströmTullinge SK29:42+16:09
223Christian FransénAnkarsrums OK29:43+16:10
224Jan-Olof WåhlbergIBM-Klubben29:57+16:24
224Mats LundbladTäby OK29:57+16:24
226Pär GustavssonVallentuna-Össeby OL30:14+16:41
227Staffan TörnrosTumba-Mälarhöjden OK30:25+16:52
228Gustav DelénCentrum OK30:33+17:00
229Jonatan LindellGustavsbergs OK30:42+17:09
230Peter Salomon-SörensenAttunda OK30:46+17:13
231Fredrik WallstedtSkogsluffarnas OK31:07+17:34
232Joakim ThörneKjula IF31:17+17:44
233Claes LandqvistVallentuna-Össeby OL34:52+21:19
234Sven GiselssonRonneby OK35:06+21:33
235Michael ThulinSkogsluffarnas OK36:19+22:46
236Lars Göran SörqvistSigtuna OK37:13+23:40
237Anton DahlbergHaninge SOK38:36+25:03
238Robert PuustaOK Älvsjö-Örby41:50+28:17
239Erland LjungströmSpårvägens OK47:00+33:27
240Henrik PerssonTullinge SK52:04+38:31
Joakim OlssonVäsby OKej godkänd
Jakob VestmanOK Österåkerej godkänd
Michael ReforsJärla Orienteringej godkänd
Jan StridhSkogsluffarnas OKej godkänd
Anders LavforsCentrum OKej godkänd
Oskar NederheimHaninge SOKej godkänd
Johan HedmanSöders-Tyresöej godkänd
Urban FreijSnättringe SKej godkänd
Martin LindskogOK Ravinenej godkänd
Fredrik SandbergOK Älvsjö-Örbyej godkänd
Mattias ÅgrenCentrum OKej godkänd
Jerker ÅbergTumba-Mälarhöjden OKej godkänd
Björn NilssonTumba-Mälarhöjden OKej godkänd
Robert BjörklundTumba-Mälarhöjden OKej godkänd
Dan GibergTumba-Mälarhöjden OKej godkänd
Jan DahlbergHaninge SOKej godkänd
Mikael NilssonSnättringe SKej godkänd
Christopher LindqvistIFK Enskedeej godkänd
Sven-Anders OlssonAttunda OKej godkänd
Lars GrankvistTäby OKej godkänd
Bo LauriSnättringe SKej godkänd
Johan PerssonAttunda OKej godkänd
Henrik MorastHaninge SOKej godkänd
Bengt MattiassonSödertälje-Nykvarn OFej godkänd
Martin Dahlgren-RosénGustavsbergs OKej godkänd
Giancarlo SimionIFK Lidingö SOKej godkänd
Axel MattssonJärla Orienteringej godkänd
Bo WinanderJärfälla OKej godkänd
Joakim PerssonHaninge SOKej godkänd
Martin HunhammarOK Ravinenej godkänd
Erik DanielsAttunda OKej godkänd
Rudolf HersénTullinge SKej godkänd
Magnus StrömqvistAttunda OKej godkänd
Antonio SeriniIFK Lidingö SOKej godkänd
Per RiggareOK Ravinenej godkänd
Simon BohmanRånäs OKej godkänd
Andreas EdlundIFK Lidingö SOKej godkänd
Anders BoströmJärfälla OKej godkänd
Peo EkströmOK Ravinenej godkänd
Frank SteinerJärfälla OKej godkänd
Magnus GrafströmCentrum OKej godkänd
Mats NordTumba-Mälarhöjden OKej start
Matts BjörkeSöders-Tyresöej start
Claes ElvhammarAttunda OKej start
Anders StenbackBromma-Vällingby SOKej start
Mikael AnderssonJärla Orienteringej start
Anders KällTumba-Mälarhöjden OKej start
Petter BodingIFK Lidingö SOKej start
Stig LöfgrenAttunda OKej start
Oskar ForsbergTullinge SKej start
Donatas ZalepugaOSK "Arboro"ej start
Ludwig BergfalkJärfälla OKej start
Per ÖhlundGustavsbergs OKej start
Ulf AngelsiööOK Linnéej start
Simon TörnqvistOK Ravinenej start
Ola CarlénBromma-Vällingby SOKej start
Georg EklöwOK Södertörnej start
Bjarne JohanssonSkogsluffarnas OKej start
Christian FoleyMNAV-Irelandej start
Leonas MockunasHellas Orienteringej start
Arne KvarnefalkJärfälla OKej start
Fredrik MorastHaninge SOKej start
Johan HörnfeldtOK Ravinenej start
Jörgen AxelssonTullinge SKej start
Mårten RostöRånäs OKej start
Stefan BergOK Ravinenej start
Johan KaminskyIF Hagenej start
Alexander NilssonGotlands Bro OKej start
Andreas NamslauerSkogsluffarnas OKej start
Kalle BergmanOK Ravinenej start
Oskar DanielsAttunda OKej start
Rasmus RostöRånäs OKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser