Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Ösaträffen, dag 1, medel

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Ösaträffen, dag 1, medel
Arrangörsorganisation: Alfta-Ösa OK
Datum: lördag 4 juni 2016

H10

2 210 m, 20 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Olle WallmanVästerbergslagens OL13:29
2Valle LarssonIF Thor14:54+1:25
3Emil LingJönköpings OK16:02+2:33
4Malte SöderlundKarlsbyhedens IK17:09+3:40
5Gustav LjunggrenOK Hammaren17:44+4:15
6Max ZetterbergHudiksvalls OK18:12+4:43
7Emil LundgrenSundsvalls OK19:53+6:24
8Leo MagnussonAlfta-Ösa OK21:24+7:55
9Simon BerglundKarlsbyhedens IK21:57+8:28
10Leo WikströmOK Hammaren22:13+8:44
11Elias HörnellDomnarvets GOIF24:19+10:50
12Alex AnderssonSundsvalls OK24:35+11:06
13Samuel AspforsOK Hammaren24:43+11:14
14Frode SmittSödertälje-Nykvarn OF24:45+11:16
15Jacob LiljeGävle OK25:19+11:50
16Gustav LindbergOK Roslagen26:04+12:35
17Johan OlarsLeksands OK26:59+13:30
18Simon SegermanIF Thor27:01+13:32
19Petter GranathSvärdsjö SOK29:45+16:16
20Albin JemthIF Thor30:45+17:16

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser