Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för U-ringen Etapp 3

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: U-ringen Etapp 3
Arrangörsorganisationer: IF Thor / Långhundra IF / OK Linné
Datum: tisdag 2 juni 2015

Klasser: Visa alla | D17-20 | H17-20 | D16 | H16 | D16K | H16K | D14 | H14 | D14K | H14K | D12 | H12 | D12K | H12K | D10 | H10 | Insk | U1 | U2 | Nyb

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

H10

2 140 m, 24 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Emil ÅbergOK Linné13:57
2Axel AnderssonIF Thor14:15+0:18
3Love BylundIF Thor14:46+0:49
4Rasmus ExellLänna IF17:54+3:57
5Valle LarssonIF Thor18:48+4:51
6Miro MårtenssonIF Thor19:58+6:01
7Johannes LundsteinOK Linné21:33+7:36
8Svante NelanderOK Linné22:13+8:16
9Adam SparrmanOK Linné22:34+8:37
10Albin ÅslundOK Linné23:15+9:18
11Axel ThornbergOK Linné23:19+9:22
12Anton LaierOK Linné23:24+9:27
13Oscar ÅslundOK Linné24:12+10:15
14Axel ÅkerudOK Linné24:28+10:31
15Theodor Von SethIF Thor24:50+10:53
16Pontus LindquistLånghundra IF25:15+11:18
17Elis SandinOK Linné25:18+11:21
18Albin JemthIF Thor26:16+12:19
19Tor NylundOK Linné28:58+15:01
20Maximus RörickOK Linné31:57+18:00
21August WeissLånghundra IF39:03+25:06
Malte HellgrenIF Thorej godkänd
Elis HanssonIF Thorej godkänd
Edvin TögenmarkOK Linnéej godkänd
Love UmegårdLånghundra IFej start
Viktor FischerOK Linnéej start
Harald OlssonOK Linnéej start
Viggo WrammertOK Linnéej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser