Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Event 2011 - Zoorienteringen

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Event 2011 - Zoorienteringen
Arrangörsorganisation: IK Ymer
Datum: söndag 13 november 2011

D14

2 200 m, 138 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Gabriella GustafssonIK Hakarpspojkarna13:52
2Linnéa GolsäterEksjö SOK14:50+0:58
3Kerstin WadmanGöteborg-Majorna OK15:06+1:14
4Elin GranstedtIK Hakarpspojkarna15:09+1:17
5Erica EdmanKorsnäs IF OK15:23+1:31
6Jonna JungåkerKorsnäs IF OK15:42+1:50
7Hanna LindströmOK Tranan15:43+1:51
7Moa KuhlinGöteborg-Majorna OK15:43+1:51
9Hanna ÅbergOK Landehof15:44+1:52
10Klara DjerfLerums SOK15:46+1:54
11Johanna HagströmFalköpings AIK OK15:57+2:05
12Ella WallinderGöteborg-Majorna OK16:02+2:10
13Hanna KarlssonMarkbygdens OK16:11+2:19
14Anna Dahlgren-RosénJärla Orientering16:18+2:26
15Emma HimmelmannSjövalla FK16:26+2:34
16Sophia BjörnlingerIK Vista16:31+2:39
17Agnes SpånérSävedalens AIK16:32+2:40
18Agnes WestlundTrosabygdens OK16:34+2:42
19Elvira SellgrenGöteborg-Majorna OK16:42+2:50
20Amelia SkalbergBredaryds SOK16:47+2:55
21Amanda BerggrenTullinge SK16:54+3:02
22Jessica HallqvistMalungs OK Skogsmårdarna17:00+3:08
23Maria GustafssonHagaby GOIF17:01+3:09
24Sofia GrahnHestra IF17:07+3:15
25Kajsa JungbjerGöteborg-Majorna OK17:08+3:16
26Julia HedOK Skogsfalken17:16+3:24
27Amanda RangertIK Hakarpspojkarna17:17+3:25
28Tova OlssonGrycksbo IF OK17:25+3:33
29Lovisa JonssonHallstahammars OK17:29+3:37
30Sara KindlundOK Tranan17:32+3:40
31Vilma PerssonOK Skogsfalken17:34+3:42
32Linnea BryngelssonOK Djerf17:37+3:45
33Vilma BlennowFalköpings AIK OK17:43+3:51
34Moa HanssonBredaryds SOK17:44+3:52
35Moa GranstedtIK Hakarpspojkarna17:55+4:03
36Alice AxelssonMullsjö SOK17:57+4:05
37Lina LundbergIstrums SK18:00+4:08
38Johanna StrandbergFalköpings AIK OK18:07+4:15
39Mirjam DalénSala OK18:08+4:16
40Agnes BerglundUlricehamns OK18:09+4:17
41Erica ErikssonHjärnarps GH OL18:19+4:27
42Elin LundqvistNybro OK18:20+4:28
42Sara HägnanderLidköpings VSK18:20+4:28
44Elvira BjörklundTrollhättans SOK18:29+4:37
45Line CederbergVänersborgs SK18:31+4:39
45Stina GuståsLinköpings OK18:31+4:39
47Emma DjerfLerums SOK18:32+4:40
47Emma WidellOK Skogshjortarna18:32+4:40
49Elsa AnderssonBredaryds SOK18:49+4:57
50Ellen SarasGrycksbo IF OK18:51+4:59
51Olivia NymanVänersborgs SK18:56+5:04
51Lina LandergrenHestra IF18:56+5:04
53Emelie RoosOK Landehof18:59+5:07
54Jonna ForsOK Grip19:12+5:20
55Elin FältmanLeksands OK19:17+5:25
56Emelie UddMarkbygdens OK19:27+5:35
57Frida PetersonÄlvdalens IF OK19:37+5:45
57Matilda ArboreliusIS Kullen19:37+5:45
59Ida TorbiörnssonJärla Orientering19:39+5:47
59Märta SkogTullinge SK19:39+5:47
61Tove NorénVännäs OK19:42+5:50
62Lisa LindkvistIK Hakarpspojkarna19:44+5:52
63Anna MobergVänersborgs SK19:48+5:56
64Emma ForsbergOK Kåre19:54+6:02
65Anna HenrikssonSävedalens AIK19:58+6:06
66Linnea LarssonUlricehamns OK20:01+6:09
67Erika DuhlboIFK Moras OK20:02+6:10
68Alice AronengHestra IF20:05+6:13
69Carolina OlssonÄlvdalens IF OK20:07+6:15
70Emma RenbergSävedalens AIK20:17+6:25
71Sara AlmehedFrölunda OL20:20+6:28
72Engla FläckGrycksbo IF OK20:26+6:34
73Josefin BernhedSävedalens AIK20:27+6:35
74Lina PålssonKungälvs OK20:33+6:41
75Frida JunegardTullinge SK20:37+6:45
76Alice DAngeloAttunda OK20:43+6:51
77Malin JanssonHjobygdens OK21:00+7:08
78Helena HagströmFalkenbergs OK21:22+7:30
79Märta FröjdSnättringe SK21:37+7:45
80Cecilia WinqvistOK Djerf21:50+7:58
81Elsa AnderssonDomnarvets GOIF21:51+7:59
82Frida FredrikssonKorsnäs IF OK21:54+8:02
83Kajsa MattssonOK Kåre21:58+8:06
84Izabel Wikner ZienkiewiczIF Rigor22:15+8:23
85Klara ElmbladBredaryds SOK22:23+8:31
86Maria BergströmGrycksbo IF OK22:26+8:34
87Frida JerlinFrölunda OL22:27+8:35
88Ida Fantenberg-NiklassonMariestads FK22:30+8:38
89Julia BlomFrölunda OL22:31+8:39
90Maria ErikssonEds SK22:44+8:52
91Cecilia DjerfVästerbergslagens OL23:11+9:19
92Jonna HalonenFjärås AIK23:15+9:23
93Linnéa Bengtsson CreaserSävedalens AIK23:20+9:28
94Lina SundqvistOK Tranan23:32+9:40
95Lovisa TorstenssonEmmaboda Verda OK23:41+9:49
96Stina BayardStora Tuna OK23:48+9:56
97Linnea KjellssonFalkenbergs OK23:52+10:00
98Emma KindbomIF Hagen24:04+10:12
99Elin VokseppOK Skogshjortarna24:07+10:15
100Alva AbrahamssonGällstadbygdens SOK24:17+10:25
101Erika EliassonOK Landehof24:22+10:30
102Madelene AxelssonHärlövs IF24:25+10:33
103Amanda HalvarssonLeksands OK24:28+10:36
104Caroline LängheimTullinge SK24:32+10:40
105Linn SanderGöteborg-Majorna OK25:21+11:29
106Elvira OlssonOK Kroppefjäll25:39+11:47
107Clara CoxLerums SOK26:21+12:29
108Emilia JärsenholtUlricehamns OK26:48+12:56
109Sofia BrynthesonVänersborgs SK26:51+12:59
110Marie LichtenbergBredareds IF27:10+13:18
111Hedvig ReisenIF Hagen27:19+13:27
112Olivia NilssonOK Älme27:25+13:33
113Josefin CarlssonAttunda OK27:26+13:34
114Rebecka SalenbäckKristinehamns OK28:20+14:28
115Hanna JohanssonFK Friskus-Varberg28:43+14:51
116Isabell LarssonÅmåls OK28:50+14:58
117Wilma JanssonVänersborgs SK29:04+15:12
118Saga BacktemanLerums SOK29:17+15:25
119Sara HeslykOK Landehof29:25+15:33
120Vilma JohanssonOK Stigen31:00+17:08
121Hanna TynongTullinge SK31:44+17:52
122Filippa AnderssonLidköpings VSK31:48+17:56
123Wilma JonassonBoxholm-Mjölby OL31:52+18:00
124Ellen RemängMullsjö SOK31:57+18:05
125Jessica AlmyrenFalköpings AIK OK32:15+18:23
126Matilda TengströmFrämmestads IK33:52+20:00
127Sanna FredrikssonDegerfors OK35:18+21:26
128Viola EckermarkGöteborg-Majorna OK35:36+21:44
129Noa-Ristin C LagerqvistGrycksbo IF OK38:23+24:31
130Emma FalkOK Grip39:23+25:31
131Johanna SörqvistBredareds IF39:28+25:36
132Ida HallgrenBjursås OK41:16+27:24
Emmy FredrikssonKorsnäs IF OKdiskvalificerad
Freja VredinIFK Umeådiskvalificerad
Vega LaudonVännäs OKdiskvalificerad
Diana EnglundTenhults SOKdiskvalificerad
Ebba EnvallIK Hakarpspojkarnadiskvalificerad
Emma JanssonStora Tuna OKdiskvalificerad
Emma ÅkessonIK Hakarpspojkarnaej start
Marie LindhFK Herkulesej start
Lisa JohanssonOK Trananej start
Fanny AnderssonGöteborg-Majorna OKej start
Tove LångIF Hagenej start
Sandra NäslundVästerås SOKej start
Emma NilssonOK Trananej start
Sanna FasthBoxholm-Mjölby OLej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser