Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Event 2011 - Zoorienteringen

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Event 2011 - Zoorienteringen
Arrangörsorganisation: IK Ymer
Datum: söndag 13 november 2011

D12

2 200 m, 129 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Klara AxelssonMarkbygdens OK12:43
2Elsa HolmgårdKils OK13:53+1:10
3Sara GranstedtIK Hakarpspojkarna14:06+1:23
4Isabella LagoGöteborg-Majorna OK14:15+1:32
5Hanna MårtenssonOK Skogsstjärnan14:57+2:14
6Felizia Wikner ZienkiewiczIF Rigor15:02+2:19
7Jenny PerersKorsnäs IF OK15:03+2:20
8Isa EnvallIK Hakarpspojkarna15:07+2:24
9Johanna GuståsLinköpings OK15:14+2:31
10Madeleine SöderlundLerums SOK15:25+2:42
11Vilma Von KrusenstiernaOK Kåre15:29+2:46
12Stina LindbergOK Djerf15:35+2:52
13Elin SvenssonOK Älme15:36+2:53
14Tuva Carlsson-WallumSävedalens AIK15:41+2:58
15Lova KlasérKorsnäs IF OK15:42+2:59
16Alice Svensson FinndahlIK Hakarpspojkarna15:44+3:01
17Kajsa AnderssonOK Orion15:47+3:04
18Maja WelanderOK Djerf16:10+3:27
19Elsa LindeblomIK Omega16:16+3:33
20Sofie OhlssonÄrla IF16:26+3:43
21Maja GunnarssonLerums SOK16:29+3:46
22Linn HimmelmannSjövalla FK16:33+3:50
23Emma BillingHultsfreds OK16:38+3:55
24Ellen KallerbäckEmmaboda Verda OK16:42+3:59
25Julia ThuressonBurseryds IF16:48+4:05
26Emma NordbergOK Tranan16:53+4:10
27Ella PalmIK Hakarpspojkarna17:06+4:23
28Sofia KlassonHestra IF17:19+4:36
29Alice HultinOK Löftan17:34+4:51
30Hanna BoquistIK Uven17:47+5:04
31Sofia ÖstermanVänersborgs SK17:54+5:11
32Ebba HjertbergIK Ymer17:57+5:14
33Frida AnderssonTolered-Utby Ol-klubb17:58+5:15
34Agnes BobergIF Rigor17:59+5:16
35Alice SödervallIK Gandvik18:02+5:19
36Hanna SundströmVästerås SOK18:09+5:26
36Johanna Källvik-LeufvénÅmåls OK18:09+5:26
38Sofie JosefssonAnderstorps OK18:13+5:30
39Emelie SvenssonIF Rigor18:38+5:55
40Tove PerssonMölndal Outdoor IF18:43+6:00
41Tova MagnussonIF Rigor18:46+6:03
42Alice BarreforsIK Uven19:00+6:17
42Selma MoqvistLerums SOK19:00+6:17
44Erica OlssonOK Djerf19:02+6:19
45Elise JosefssonAnderstorps OK19:34+6:51
46Janneke SnijderIK Uven19:47+7:04
47Lina JernbergKristinehamns OK19:50+7:07
48Elin HermanssonKungälvs OK20:06+7:23
49Maja KindlundOK Tranan20:08+7:25
50Josefine LiljeqvistStenungsunds OK20:11+7:28
51Malin NilssonOK Tranan20:16+7:33
52Ella NordströmKils OK20:23+7:40
53Klara AskMarkbygdens OK20:28+7:45
54Sofie PerssonHärlövs IF20:33+7:50
55Lisa SamuelssonIK Ymer20:42+7:59
56Betty OttossonOK Torfinn20:52+8:09
57Julia WahlströmTenhults SOK21:10+8:27
58Heidi ForsOK Grip21:14+8:31
59Katja DalénSala OK21:22+8:39
60Siri BjörklundTrollhättans SOK21:35+8:52
61Lovisa NordSol Tranås21:47+9:04
62Klara SegerströmIK Wilske21:57+9:14
62Frida JohanssonOK Djerf21:57+9:14
64Lisa BörnstedtTolered-Utby Ol-klubb22:00+9:17
65Emma BernersonOK Enen22:01+9:18
66Vilma SvantessonHjärnarps GH OL22:13+9:30
67Julia BergdahlSävedalens AIK22:15+9:32
67Alice LeijonTrollhättans SK22:15+9:32
69Isabelle JohanssonAnderstorps OK22:36+9:53
70Irmalinn NilssonHärlövs IF22:41+9:58
71Rebecka PerssonMölndal Outdoor IF22:43+10:00
72Cornelia HellqvistLidköpings VSK22:44+10:01
73Ester FreidlitzOK Landehof23:07+10:24
74Adelina WremerGudhems IF23:10+10:27
75Alma LaudonVännäs OK23:32+10:49
76Fanny SvalinVänersborgs SK23:48+11:05
77Klara ÅbergOK Landehof24:02+11:19
78Elinor DelinFK Åsen24:29+11:46
79Shanti SöderströmSala OK24:30+11:47
80Lisa JonssonSävedalens AIK24:41+11:58
81Nathalie JohnsonLidköpings VSK24:42+11:59
82Ida ErikssonOK Landehof24:46+12:03
83Agnes AspMölndal Outdoor IF25:14+12:31
84Julia ElverlindOK Tranan25:21+12:38
84Evelina ErikssonIK Hakarpspojkarna25:21+12:38
86Alicia LeanderOK Landehof25:31+12:48
87Amanda BergqvistHestra IF25:35+12:52
88Alice LundbergUlricehamns OK25:53+13:10
89Cassandra SundströmDegerfors OK26:14+13:31
90Julia MarkendahlOK Klyftamo26:15+13:32
91Elin HållHJS-Vansbro OK26:18+13:35
92Emma FranzénLidköpings VSK26:21+13:38
93Sofie GruvesäterTolered-Utby Ol-klubb26:26+13:43
94Ida LarssonHJS-Vansbro OK26:42+13:59
95Amy FrankBurseryds IF26:51+14:08
96Alma JohanssonOK Skogshjortarna26:54+14:11
97Märta BlideLerums SOK27:31+14:48
98Olivia LönkvistOK Vivill27:40+14:57
99Julia JohanssonHestra IF28:00+15:17
100Ines HakersSävedalens AIK30:20+17:37
101Sofia PetterssonVänersborgs SK30:45+18:02
102Linda GunnarssonHestra IF30:58+18:15
103Kajsa RaskKungälvs OK31:20+18:37
104Sanna MöllerOK Landehof31:33+18:50
105Linnea WahlströmOK Djerf31:43+19:00
106Anna HagstrandBurseryds IF32:25+19:42
107Elin EdströmBottnaryds IF33:30+20:47
108Matilda RännareHjobygdens OK33:37+20:54
109Emma GustafssonOK Kullingshof34:21+21:38
110Sofia LundgrenTolered-Utby Ol-klubb35:22+22:39
111Jonna MattssonBredareds IF36:04+23:21
112Rebecka ÖhrnellOK Grip36:17+23:34
113Johanna PetersonFalköpings AIK OK37:02+24:19
114Johanna WallbergOK Alehof43:28+30:45
115Annie OlssonMölndal Outdoor IF44:13+31:30
116Tove JohanssonOK Alehof44:16+31:33
117Caroline SöderlundVänersborgs SK44:46+32:03
118Rosanna HygrenVänersborgs SK45:24+32:41
119Anelma EkGällstadbygdens SOK45:30+32:47
120Moa BäckströmIF Rigor48:03+35:20
121Ebba Helin AxelssonOK Grip1:06:21+53:38
Maja KarlssonOK Orintodiskvalificerad
Ronja JungåkerKorsnäs IF OKdiskvalificerad
Johanna NilssonKungälvs OKdiskvalificerad
Ellen AnderssonStigmännen Karlshamns OKdiskvalificerad
Alma LiderudLidköpings VSKdiskvalificerad
Klara SvenssonGudhems IFdiskvalificerad
Fanny LeanderOK Landehofdiskvalificerad
Sofia BorneFrölunda OLdiskvalificerad
Wilma KarlssonOK Rävenej start
Frida AnderssonGöteborg-Majorna OKej start
Linnea KruseIF Rigorej start
Alma HellströmKungälvs OKej start
Julia LindhFrämmestads IKej start
Alma AnderssonDomnarvets GOIFej start
Erika Källvik-LeufvénÅmåls OKej start
Anna NordholmSävedalens AIKej start
Alva SellgrenGöteborg-Majorna OKej start
Signe EkmarkHjobygdens OKej start
Hanna ÅsedalUlricehamns OKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser