Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Event 2011 - Zoorienteringen

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Event 2011 - Zoorienteringen
Arrangörsorganisation: IK Ymer
Datum: söndag 13 november 2011

H12

2 100 m, 121 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1August MollénOK Denseln11:24
2Oscar JohanssonOK Dacke11:42+0:18
3Andreas GustafssonIK Hakarpspojkarna11:50+0:26
4Felix AxelssonMarkbygdens OK12:26+1:02
5Isac EricssonVäxjö OK12:42+1:18
6Hugo LillieströmOK Roxen13:02+1:38
7Gustav NymanVänersborgs SK13:45+2:21
8Filip JohanssonTrollhättans SOK13:50+2:26
9Emil PetterssonOK Dacke13:54+2:30
9Gustav RuneforsVäxjö OK13:54+2:30
11Magnus D JohanssonOK Löftan14:05+2:41
12Joel PlumppuBredareds IF14:08+2:44
13Viktor BarkegrenStora Tuna OK14:27+3:03
14Lukas KatvalaOK Älgen14:30+3:06
15Axel HalvarssonOK Kroppefjäll14:48+3:24
16Emil KarlssonHestra IF15:00+3:36
17Simon WiklundFalköpings AIK OK15:15+3:51
18Axel ÅkessonMarkbygdens OK15:32+4:08
19Olle SörqvistMarkbygdens OK15:33+4:09
20Johannes ÖhgrenKarlsbyhedens IK15:35+4:11
21Jonatan Wedberg-KilnäsSjövalla FK15:36+4:12
22Sebastian DanielssonVästerbergslagens OL15:50+4:26
23Filip RosjöJönköpings OK15:51+4:27
24Tim JohanssonFK Friskus-Varberg15:55+4:31
25Erik LindströmOK Tranan16:24+5:00
26Axel OlssonOK Skogsstjärnan16:27+5:03
27Edvin LjungbergSjövalla FK16:32+5:08
28Erik ErikssonOK Älgen17:11+5:47
29Jonas EkOK Skogsstjärnan17:12+5:48
30Johan GrahnIK Uven17:20+5:56
31Felix FalkGöteborg-Majorna OK17:25+6:01
32Martin LammFrölunda OL17:43+6:19
33Anders BjörklundTrollhättans SOK17:45+6:21
34Gabriel SturessonLerums SOK18:13+6:49
35Axel ForsmanFK Herkules18:18+6:54
36Elias OlssonOK Kroppefjäll18:27+7:03
37Rikard MagnussonBredareds IF18:29+7:05
38Ville GrahnIK Uven18:41+7:17
39Filip AnderssonHultsfreds OK18:43+7:19
40Filip JungertMariestads FK18:45+7:21
41Axel BlomFrölunda OL18:54+7:30
41Gabriel BladOK Kullingshof18:54+7:30
43Carl HolmbergIF Hagen18:55+7:31
44Jesper MalmbergTolered-Utby Ol-klubb18:59+7:35
45Nils HammarFrölunda OL19:04+7:40
46Elias LjungqvistTolered-Utby Ol-klubb19:36+8:12
47Tor LindströmIK Wilske19:48+8:24
48Erik LundStenungsunds OK19:51+8:27
49Johannes HolmgrenSävedalens AIK19:56+8:32
50Filip SvenssonOK Löftan20:02+8:38
51Henrik ReisenIF Hagen20:18+8:54
52Hugo SimonssonKungälvs OK20:21+8:57
53Oliver Fransson LeeOK Alehof20:23+8:59
54Pontus MattssonOK Kullingshof20:26+9:02
55Emil ErikmatsSävedalens AIK20:47+9:23
56Joel AnderssonMariestads FK20:49+9:25
57Rasmus NordgrenOK Landehof20:56+9:32
58Karl FredrikssonKorsnäs IF OK21:02+9:38
59Benjamin GabrielssonKungälvs OK21:04+9:40
60Hugo SöderbergTolered-Utby Ol-klubb21:11+9:47
61Mattias RetteliTolered-Utby Ol-klubb21:20+9:56
62Isak KällsmyrOK Kullingshof21:29+10:05
63Teodor DanielssonIstrums SK21:37+10:13
64Gustav HjellströmGränna-Bygdens OK21:49+10:25
65Oskar EkmanOK Kullingshof22:00+10:36
66Isac AxnerOK Landehof22:01+10:37
67Emil AlpbergAlmby IK22:09+10:45
68Mårten GeddaOK Landehof22:13+10:49
69Johan CahlinIF Marin Väst22:22+10:58
69Petter HinderTolered-Utby Ol-klubb22:22+10:58
71Jakob IngströmBottnaryds IF22:33+11:09
72David JohanssonBredaryds SOK22:38+11:14
73Hugo NilssonOK Älme22:46+11:22
74Axel VahnbergLerums SOK23:15+11:51
75Martin LindenOK Landehof23:16+11:52
76Isak DahlströmOK Klyftamo23:18+11:54
77Hampus JärnboStigmännen Karlshamns OK23:29+12:05
78Olof BlideLerums SOK23:56+12:32
79Daniel GlimténOK Löftan24:18+12:54
80Leo PruthIK Hakarpspojkarna24:19+12:55
81Richard HenningssonOK Skogsstjärnan24:27+13:03
82Anton RydströmMullsjö SOK25:20+13:56
83Alvin Martinsson GrbicMölndal Outdoor IF25:21+13:57
84Albin ThorssonKungälvs OK25:41+14:17
85Gaston SandstigGöteborgs Skidklubb26:23+14:59
86Mattias KlassonTrollhättans SK27:04+15:40
87Simon LarssonHjobygdens OK27:47+16:23
88Anton MagnussonTolered-Utby Ol-klubb28:00+16:36
89Jonas PlanckIK Gandvik28:10+16:46
90Hugo RosvallSjövalla FK28:12+16:48
91Svante LarssonHjobygdens OK28:24+17:00
92Frank SandgrenOK Klyftamo28:34+17:10
93Hannes NorrmanGöteborg-Majorna OK28:53+17:29
94Gabriel Andersson TholinOK Enen30:11+18:47
95Tony AnderssonOK Skogsfalken30:19+18:55
96Tobias ErixonOK Kullingshof31:20+19:56
97Samuel JonssonHallstahammars OK32:31+21:07
98Calle KarlgrenOK Djerf32:48+21:24
99Nils KangasOK Hammaren33:29+22:05
100Simon SamuelssonFjärås AIK33:53+22:29
101Filiph SandströmOK Gipen34:14+22:50
102Jonathan PerssonOK Enen34:26+23:02
103Simon SörenssonFjärås AIK35:36+24:12
104Johan BjörckIK Uven35:49+24:25
105Linus JohanssonOK Djerf36:36+25:12
106Albin HjertströmFK Friskus-Varberg36:37+25:13
107Eric PerssonSävedalens AIK42:33+31:09
108Martin JohanssonHjärnarps GH OL50:04+38:40
109Jonathan LjungbergOK Skogsfalken51:52+40:28
Oskar OlanderIK Uvendiskvalificerad
Olle HedmanIF Hagendiskvalificerad
Eric NystrandOK Klyftamodiskvalificerad
Niklas JonsonRonneby OKdiskvalificerad
William LundstedtMullsjö SOKdiskvalificerad
Kalle MossbergVänersborgs SKdiskvalificerad
Gustav MerlanderTolered-Utby Ol-klubbdiskvalificerad
Tim KonradssonIK Omegadiskvalificerad
William JörneliusFK Herkulesdiskvalificerad
Filip TrofastBredaryds SOKdiskvalificerad
Rasmus HåkanssonOK Klyftamodiskvalificerad
Simon RönningenKristinehamns OKdiskvalificerad
Joakim LindénFrölunda OLej start
Albert LundskogOK Skogsfalkenej start
Carl JohanssonBredaryds SOKej start
Jonas LauriFK Herkulesej start
Samuel JonssonKristinehamns OKej start
Isak BergkvistBjursås OKej start
Albin MånssonVäxjö OKej start
Viktor WallinKorsnäs IF OKej start
Alexander KarlssonIF Rigorej start
Lukas GranstedtIK Hakarpspojkarnaej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser