Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Event 2011 - Zoorienteringen

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Event 2011 - Zoorienteringen
Arrangörsorganisation: IK Ymer
Datum: söndag 13 november 2011

D10

2 000 m, 93 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Ellen BlennowFalköpings AIK OK13:14
2Alma WilhelmssonFalköpings AIK OK14:02+0:48
3Amanda JanssonOK Djerf14:34+1:20
4Lovisa JohanssonOK Dacke15:02+1:48
5Alma Holmqvist JohanssonIK Hakarpspojkarna15:08+1:54
6Julia RangertIK Hakarpspojkarna15:11+1:57
7Carolin GradinAndrarums IF15:59+2:45
8Felicia JärsenholtUlricehamns OK16:10+2:56
9Matilda RundqvistOK Nackhe16:31+3:17
10Hanna GabrielssonKungälvs OK16:35+3:21
11Tilda PalmIK Hakarpspojkarna16:37+3:23
12Jenna MagnussonIK Hakarpspojkarna16:39+3:25
13Alma HjertbergIK Ymer16:44+3:30
14Märta LjungbergSjövalla FK16:47+3:33
15Anna FlakbergIFK Göteborg16:50+3:36
16Nora HolmgårdKils OK16:55+3:41
17Nora AronengBredareds IF17:03+3:49
18Hilda Holmqvist JohanssonIK Hakarpspojkarna17:16+4:02
19Klara AnderssonOK Orion17:19+4:05
20Hedvig SeverinssonBredaryds SOK17:25+4:11
21Lovisa MoqvistLerums SOK17:45+4:31
22Elsa Aderstedt AlthoffKungälvs OK17:48+4:34
23Emma LingJönköpings OK18:01+4:47
24Lisa FalkGöteborg-Majorna OK18:09+4:55
25Linnea SkalbergBredaryds SOK18:18+5:04
26Tilda ErixonIFK Göteborg18:36+5:22
27Klara WallinderGöteborg-Majorna OK18:47+5:33
28Kajsa Fantenberg NiklassonMariestads FK18:55+5:41
29Agnes KällströmSala OK18:56+5:42
30Wilma ThornellSurahammars SOK19:08+5:54
31Hanna AnderssonFalköpings AIK OK19:56+6:42
32Rebecca LekbergSävedalens AIK20:11+6:57
33Robyn TerningTolered-Utby Ol-klubb20:26+7:12
34Irma SvenssonOK Klyftamo20:31+7:17
35Tova DanielssonOK Skogsfalken20:38+7:24
36Isabella HallMölndal Outdoor IF20:40+7:26
37Sofia JanssonHjobygdens OK20:58+7:44
38Elin LindbladOK Djerf20:59+7:45
39Ella BjörckIK Uven21:07+7:53
40Tuva PerssonOK Tranan21:33+8:19
41Maja ÅkessonIK Hakarpspojkarna21:44+8:30
42Lisa HomannFrölunda OL21:46+8:32
43Linn MauritzsonTolered-Utby Ol-klubb21:49+8:35
44Ida EskilssonIK Hakarpspojkarna21:52+8:38
45Diana SkogastiernaAnderstorps OK22:17+9:03
46Tove ErikssonRyda SK22:19+9:05
47Hanna BrorsonOK Nackhe22:24+9:10
48Clara SamuelssonOK Vivill22:39+9:25
49Kajsa HomannFrölunda OL22:41+9:27
50Tyra StåhlmanSjövalla FK22:43+9:29
51Vendela LönkvistOK Vivill23:05+9:51
52Klara HagstrandBurseryds IF23:37+10:23
53Elsa KamforsOK Kullingshof23:45+10:31
54Klara SäfstenMölndal Outdoor IF23:46+10:32
55Evelina Svensson FinndahlIK Hakarpspojkarna23:51+10:37
56Linnea Wedberg-KilnäsSjövalla FK23:56+10:42
57Ebba KonradssonIK Omega24:02+10:48
57Moa BartholdssonFrölunda OL24:02+10:48
59Ylva JohanssonOK Djerf24:07+10:53
60Thea FagerströmIFK Göteborg24:26+11:12
61Ida FlorinLerums SOK24:36+11:22
62Fanny NilssonOK Landehof24:59+11:45
63Elin EmilssonOK Skogsfalken25:22+12:08
64Olivia AspIFK Göteborg25:51+12:37
65Andrea WillnerOK Landehof26:24+13:10
66Matilda BorglundIK Omega26:45+13:31
67Olga EskilssonVänersborgs SK28:15+15:01
68Alva LoreforsIK Hakarpspojkarna28:45+15:31
69Hanna MalmVänersborgs SK29:15+16:01
70Elsa PlumppuBredareds IF29:33+16:19
71Sara GunnarssonHestra IF30:04+16:50
72Kajsa WardOK Vivill30:07+16:53
73Elina LiljedahlOK Skogsfalken30:19+17:05
74Elsa KärnsundSala OK30:27+17:13
75Linnea HolmvikTidaholm SOK Sisu30:41+17:27
76Alice SvalinVänersborgs SK30:53+17:39
77Olivia GrönqvistJönköpings OK31:41+18:27
78Emma IvarssonOK Kullingshof31:44+18:30
79Lilly CederlundVänersborgs SK31:58+18:44
80Nike PruthIK Hakarpspojkarna32:03+18:49
81Klara TrofastBredaryds SOK33:03+19:49
82Elsa EkMarkbygdens OK34:37+21:23
83Ella SöderberghIFK Göteborg34:41+21:27
84Elin FlakbergIFK Göteborg37:36+24:22
85Rebecka HygrenVänersborgs SK38:10+24:56
86Hanna RothLinköpings OK47:07+33:53
87anna svenssonTenhults SOK47:43+34:29
88Klara AndréassonFrölunda OL50:02+36:48
89Malin NorlanderOK Nackhe50:58+37:44
90Klara HåkanssonOK Klyftamo11:43:18+11:30:04
Hanna LundgrenTolered-Utby Ol-klubbdiskvalificerad
Ebba DavidssonBredaryds SOKdiskvalificerad
Moa RännareHjobygdens OKdiskvalificerad
Julia TimhagenBredaryds SOKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser