Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Event 2011 - Zoorienteringen

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Event 2011 - Zoorienteringen
Arrangörsorganisation: IK Ymer
Datum: söndag 13 november 2011

H10

2 000 m, 115 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Samuel PihlströmOK Landehof11:54
2Axel ElmbladBredaryds SOK12:36+0:42
3Alexander RoosOK Landehof14:17+2:23
4Axel BerglundUlricehamns OK14:25+2:31
5Anton GunnarssonBredaryds SOK14:29+2:35
6Johan AlpbergAlmby IK14:43+2:49
7Jesper JohanssonOK Löftan14:47+2:53
8Per NordholmSävedalens AIK15:34+3:40
9Oscar ThornellSurahammars SOK15:52+3:58
10Emanuel HerberthsonLinköpings OK15:59+4:05
11Hugo SetthagenOK Tranan16:05+4:11
12Martin GruvesäterTolered-Utby Ol-klubb16:33+4:39
13Erik ThoressonAndrarums IF16:38+4:44
14Oscar KjellssonFalkenbergs OK16:53+4:59
15Petter Leibe-BergstedtMarkbygdens OK17:03+5:09
16Gustav OhlinOK Tranan17:17+5:23
17Gabriel ÖhgrenSävedalens AIK17:31+5:37
18Daniel KnutssonLerums SOK17:49+5:55
19Johan MårtenssonOK Skogsstjärnan18:13+6:19
19Tim DalheimerIK Vikings OK18:13+6:19
21Daniel HolmgrenSävedalens AIK18:16+6:22
22Axel HermanssonKungälvs OK18:22+6:28
23Malte LarssonMarkbygdens OK18:25+6:31
24Nils LarssonOK Tranan18:36+6:42
25Jakob L GunnarssonLerums SOK18:39+6:45
26Emil ÖhlundIK Hakarpspojkarna18:40+6:46
27Jonatan Flink-OrnungOK Skogshjortarna18:50+6:56
28Lukas LarssonOK Skogshjortarna19:01+7:07
29Hampus AnderssonLidköpings VSK19:03+7:09
30Teodor LundborgHjobygdens OK19:50+7:56
30Gustav ÖstenssonOK Tranan19:50+7:56
32Viktor Le ClaireFK Herkules19:51+7:57
33Alexander BromanderFalköpings AIK OK19:57+8:03
34Alex JohanssonFK Friskus-Varberg20:08+8:14
35Lukas GustafssonIK Ymer20:40+8:46
36Isac KarlssonOK Tranan20:41+8:47
37Gustav ClassonOK Stigen20:50+8:56
38Melker NordgrenOK Landehof21:27+9:33
39Viktor ArvidssonHjärnarps GH OL21:32+9:38
40Brian AhlmAndrarums IF21:33+9:39
41Andreas JohanssonTrollhättans SOK21:44+9:50
42Arvid AronssonOK Kroppefjäll21:46+9:52
43Emil AxelssonLerums SOK21:47+9:53
44Frej AlmOK Enen21:48+9:54
45Erik LarssonÅmåls OK22:41+10:47
46Olof LjunggrenLinköpings OK22:53+10:59
47Simon BrovallGällstadbygdens SOK23:33+11:39
48Fabian AnderssonAndrarums IF23:35+11:41
49Samuel LjungqvistTolered-Utby Ol-klubb23:46+11:52
50Anton BöråsIK Uven24:03+12:09
51Albin EliassonTenhults SOK24:04+12:10
52Jesper LagerbergSävedalens AIK24:21+12:27
53Alfred AnderIstrums SK24:22+12:28
54Erik LingJönköpings OK24:31+12:37
55Hugo MandingerTrollhättans SOK24:54+13:00
56Anton KarlssonMariestads FK24:55+13:01
57Elias BrattbergOK Landehof25:02+13:08
58Albin TengströmFrämmestads IK25:10+13:16
59Hampus WremerGudhems IF25:16+13:22
60Joel HellmanSjövalla FK25:34+13:40
61Oliver SandbergLidköpings VSK25:38+13:44
62Hjalmar GeddaOK Landehof25:45+13:51
63Adam OlssonSjövalla FK25:54+14:00
64Henrik HallbergFalköpings AIK OK26:00+14:06
65Karl HjellströmGränna-Bygdens OK26:02+14:08
66Erik JohanssonOK Alehof26:15+14:21
66Axel ErikssonSkattkärrs IF26:15+14:21
68Albin Falsen LindqvistOK Klyftamo26:50+14:56
69Hugo NilssonStigmännen Karlshamns OK27:03+15:09
70William BodinGällstadbygdens SOK27:32+15:38
70Olle KallerbäckEmmaboda Verda OK27:32+15:38
72Nils GybergOK Skogsfalken27:39+15:45
73Elias RangertIK Hakarpspojkarna27:52+15:58
74Max KärvhagOK Skogsfalken27:57+16:03
75Petter JonssonSävedalens AIK28:00+16:06
76Olle ElfströmOK Orinto28:38+16:44
77Viktor Jellvert BörjesonGöteborg-Majorna OK28:52+16:58
78Oskar PerssonSjövalla FK29:12+17:18
79August HöglundIK Hakarpspojkarna30:16+18:22
80Edvin SundströmHestra IF30:17+18:23
81Edvin BorneFrölunda OL30:56+19:02
82Per HedmanIF Hagen31:21+19:27
83Alfred PetterssonFalköpings AIK OK32:52+20:58
84Hannes VeithBurseryds IF33:01+21:07
85Melvin NilssonHärlövs IF33:11+21:17
86Victor HanssonOK Löftan33:16+21:22
87Clas Wullf NorgrenGällstadbygdens SOK33:28+21:34
88Wilmer HolmqvistSjövalla FK33:35+21:41
89Oskar LundbergHestra IF34:00+22:06
90Samuel ErikssonEds SK34:14+22:20
91Albin NyqvistOK Landehof34:35+22:41
92Stellan GradinAndrarums IF35:08+23:14
93David ErikmatsSävedalens AIK35:22+23:28
94Zebastian ArfwedsonFrölunda OL37:30+25:36
95Simon GårdsbyTolered-Utby Ol-klubb37:44+25:50
96John PerssonFjärås AIK39:27+27:33
97Fritjof Aderstedt AlthoffKungälvs OK40:13+28:19
98Alexander JanssonOK Djerf40:16+28:22
99Rasmus BergströmHestra IF44:16+32:22
100Jakob NilssonStigmännen Karlshamns OK44:28+32:34
101Linus BoströmOK Alehof47:45+35:51
102Mattias LauriFK Herkules50:12+38:18
103August AbrahamssonGällstadbygdens SOK51:13+39:19
104Jacob ÖstermanVänersborgs SK54:47+42:53
105Nathanael BullFrölunda OL1:03:35+51:41
Arvid BrännmanOK Landehofdiskvalificerad
Måns PerssonAndrarums IFdiskvalificerad
Love MossbergVänersborgs SKdiskvalificerad
Pontus HakeFjärås AIKdiskvalificerad
Casper HedarEskilstuna OLdiskvalificerad
Max PerssonOK Skogsfalkendiskvalificerad
Olle Leibe-BergstedtMarkbygdens OKdiskvalificerad
Edvin MånssonVäxjö OKdiskvalificerad
Johan HedmanIF Hagendiskvalificerad
Markus DelinRyda SKdiskvalificerad
Oliverh MolanderOK Skogsfalkenej start
Edvin NilssonKungälvs OKej start
Pontus ErikssonHjärnarps GH OLej start
Tor RännareHjobygdens OKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser