Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Event 2011 - Zoorienteringen

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Event 2011 - Zoorienteringen
Arrangörsorganisation: IK Ymer
Datum: söndag 13 november 2011

U1

1 500 m, 170 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Sofia ElverlindOK Tranan13:38
2Filippa FagerströmIFK Göteborg13:46+0:08
3Mattias SonestedtIK Hakarpspojkarna14:05+0:27
4Mattias ÖhlundIK Hakarpspojkarna14:11+0:33
5Alexander ForsbergGöteborg-Majorna OK14:20+0:42
6Kalle ÖhlundIK Hakarpspojkarna14:26+0:48
7Joel Svensson FinndahlIK Hakarpspojkarna14:29+0:51
8Hugo AlmqvistIK Hakarpspojkarna15:08+1:30
9Ida RosjöJönköpings OK15:17+1:39
10Arvid SkeppIFK Göteborg16:13+2:35
11Sanna NilssonFK Friskus-Varberg16:14+2:36
12Simon BååthSävedalens AIK16:20+2:42
13Jakob MobergOK Löftan16:29+2:51
14Elias PeterssonIK Ymer16:33+2:55
15Ida FranzénLidköpings VSK16:48+3:10
16Anton BlomqvistMarkbygdens OK16:55+3:17
17Axel johanssonVäxjö OK17:21+3:43
18Sofia KarlssonHestra IF17:33+3:55
19Casper BartholdssonFK Friskus-Varberg17:51+4:13
20Isak EskilssonIK Hakarpspojkarna17:52+4:14
21Erika ÅkessonMarkbygdens OK18:20+4:42
22Lucas BoströmOK Alehof18:22+4:44
23Julia WallbergOK Alehof18:34+4:56
24Albin LönngrenOK Löftan18:39+5:01
25Lucas LjungdahlOK Skogshjortarna18:43+5:05
26Alexander WallbergOK Alehof18:48+5:10
27Alfred BrolinRyda SK18:53+5:15
28Elin DanielssonIstrums SK18:55+5:17
29Felix CindricFK Herkules19:07+5:29
30Johan Wall JungbjerGöteborgs Skidklubb19:12+5:34
31Walter BodinGällstadbygdens SOK19:41+6:03
32Maja GraadIF Rigor19:48+6:10
33Axel ErikssonIK Dran19:50+6:12
34Hanna AnderssonOK Skogshjortarna19:51+6:13
35Kasper SkeppIFK Göteborg19:53+6:15
35Lisa ÖstenssonOK Tranan19:53+6:15
37Elsa ÅbergOK Landehof20:01+6:23
38Alice SnällsIK Hakarpspojkarna20:03+6:25
38Jonatan WallOK Räven20:03+6:25
40Hugo DanielssonOK Skogsfalken20:04+6:26
41Erik Bergsten-GrändingerIstrums SK20:19+6:41
42Ludvig RönningenKristinehamns OK20:23+6:45
43Matilda WallströmSävedalens AIK20:28+6:50
44Isac BrovallGällstadbygdens SOK20:36+6:58
45Anna LindénOK Landehof20:37+6:59
46Mathilde SnijderIK Uven20:45+7:07
47Linnea EkmarkHjobygdens OK20:50+7:12
48Lowe HammarFrölunda OL20:55+7:17
49Ellen LoreforsIK Hakarpspojkarna21:04+7:26
50Emmi HöögBredaryds SOK21:09+7:31
51Ashley Hall-HellströmMarkbygdens OK21:10+7:32
52Alicia Hall-HellströmMarkbygdens OK21:11+7:33
53Idun AlmOK Enen21:19+7:41
54Emmy GranstedtIK Hakarpspojkarna21:23+7:45
55Ebbe HolmqvistSjövalla FK21:34+7:56
56Niklas HolmbergAlmby IK21:36+7:58
57Erik BernersonOK Enen21:40+8:02
58Thea TanhuaIstrums SK21:43+8:05
58Alice KlarIstrums SK21:43+8:05
60Viktor HollanderGällstadbygdens SOK21:52+8:14
61Filip MagnussonOK Orinto22:10+8:32
62Eric Jensen-ÅhlÅmåls OK22:11+8:33
63Tove den BraverOK Gränsen22:19+8:41
64Elsa EricssonFK Friskus-Varberg22:44+9:06
65Karin BrorsonOK Nackhe22:53+9:15
66Unni GranforsIF Rigor22:58+9:20
67Iris HallqvistUlricehamns OK23:08+9:30
68Agnes MerlanderTolered-Utby Ol-klubb23:10+9:32
69Thilda SvenssonOK Skogsfalken23:15+9:37
69Linn HellmanSjövalla FK23:15+9:37
71Curt Wullf NorgrenGällstadbygdens SOK23:41+10:03
72Alma LarssonOK Tranan23:50+10:12
73Felix KindeTolered-Utby Ol-klubb23:54+10:16
74Alfred HallqvistUlricehamns OK23:56+10:18
75Arvid RothLinköpings OK23:57+10:19
76Ida KilnäsSjövalla FK24:06+10:28
77Andreas HandinOK Löftan24:14+10:36
78Erik GruvesäterTolered-Utby Ol-klubb24:26+10:48
79Elise KarlssonTenhults SOK24:29+10:51
80Elias KarlssonGöteborg-Majorna OK24:33+10:55
81Axel GrimbeckSävedalens AIK24:42+11:04
82Lisa JohanssonHjobygdens OK24:58+11:20
83Ivar LampaIF Rigor25:04+11:26
84Adam JohanssonHjobygdens OK25:08+11:30
85Alina JohnssonLerums SOK25:12+11:34
86Olle WestbergFjärås AIK25:24+11:46
87Matilda RybergMarkbygdens OK25:32+11:54
88Matilda CederbergVänersborgs SK25:36+11:58
89Alfred JohanssonOK Alehof25:41+12:03
90Oskar DahlinIK Gandvik25:43+12:05
91Emilia LindströmIK Gandvik25:48+12:10
91Kajsa den BraverOK Gränsen25:48+12:10
93Ture SäfstenMölndal Outdoor IF26:01+12:23
94Gustav JonssonHallstahammars OK26:25+12:47
95Emma EmilssonOK Skogsfalken26:31+12:53
96Lisa ÅkessonMarkbygdens OK26:55+13:17
97Matilda Sevilla ZieglerOK Landehof27:10+13:32
98Emma AndbladOK Landehof27:25+13:47
99Tuva BöråsIK Uven28:02+14:24
100Elin JonssonRyda SK28:06+14:28
101Tova JanssonVänersborgs SK28:07+14:29
102Ellen FogelRyda SK28:11+14:33
103Disa RangertKungälvs OK28:30+14:52
104Alfred RongeTolered-Utby Ol-klubb28:33+14:55
105Hjalmar JohanssonHjobygdens OK28:35+14:57
105Elvira SöderbergTolered-Utby Ol-klubb28:35+14:57
107Isak GustavssonTolered-Utby Ol-klubb28:37+14:59
107Lova GustavssonTolered-Utby Ol-klubb28:37+14:59
109Emelie BrattbergOK Landehof29:05+15:27
110Johanna PihlströmOK Landehof29:30+15:52
111Edith OlssonOK Kroppefjäll30:20+16:42
112Minna PalmIK Hakarpspojkarna30:48+17:10
113Agnes LandenOK Skogshjortarna30:49+17:11
114Emmy PetterssonOK Skogshjortarna30:52+17:14
115Christelle WestergrenOK Skogshjortarna30:56+17:18
116Signe EngströmTolered-Utby Ol-klubb31:15+17:37
117Erik SüdhoffSävedalens AIK31:17+17:39
118Ida SüdhoffSävedalens AIK31:19+17:41
119Maja AxelssonLerums SOK31:26+17:48
120Gustav MagnussonIK Ymer32:12+18:34
121Klara KarlgrenOK Djerf32:19+18:41
122Clara JohanssonIK Dran32:39+19:01
123Rut KlarqvistSjövalla FK32:52+19:14
124Ludvig LinderOK Orinto33:20+19:42
125Frida MattssonOK Kullingshof33:47+20:09
125Tuva ÖgrenSävedalens AIK33:47+20:09
127Filippa KindeTolered-Utby Ol-klubb33:53+20:15
128Corinne KyllergårdKlubblös33:55+20:17
129Linnea NyströmTolered-Utby Ol-klubb34:06+20:28
130Olle KullmanOK Alehof34:08+20:30
131Lilja EkendalTolered-Utby Ol-klubb34:09+20:31
132Maja Tomperi LeserTolered-Utby Ol-klubb34:10+20:32
133Anton SöderberghIFK Göteborg34:42+21:04
134Lovisa NilssonOK Räven34:48+21:10
135Tilde BernesjöLerums SOK35:19+21:41
136Arvid FlorinLerums SOK35:40+22:02
137Elias LauriFK Herkules35:53+22:15
138Melker ThornellSurahammars SOK36:44+23:06
139Filip HöögOK Kullingshof36:48+23:10
140Elsa JonssonLidköpings VSK37:05+23:27
141Niliana FrömanKlubblös37:11+23:33
142Agnes KamforsOK Kullingshof38:28+24:50
143Anna SvenssonIF Rigor39:59+26:21
144Noah Mamani LindströmFrölunda OL40:37+26:59
145Max BartholdssonFrölunda OL40:42+27:04
146Anton Le ClaireFK Herkules41:06+27:28
147My DahlpilFK Herkules42:08+28:30
148Tove BååthHestra IF44:49+31:11
149Oskar Bergsten-GrändingerIstrums SK44:53+31:15
150Gustav BååthHestra IF45:08+31:30
151Linn EkFalköpings AIK OK45:45+32:07
152Stina ErikssonSkattkärrs IF47:18+33:40
153Alicia TranbergSkattkärrs IF47:20+33:42
154Sofia RaskKungälvs OK48:12+34:34
155Mikael BjörckIK Uven52:07+38:29
156Tove ZanderHjobygdens OK54:44+41:06
157Ronja KarlssonHärlövs IF55:27+41:49
158Hugo ThoressonAndrarums IF55:52+42:14
159Johanna AlmyrenFalköpings AIK OK59:28+45:50
160Astrid RongeTolered-Utby Ol-klubb1:00:56+47:18
161Jakob AspIFK Göteborg1:01:08+47:30
162Linnea HygrenVänersborgs SK1:06:41+53:03
163Carl HendbergHestra IF1:10:02+56:24
Isac TanhuaIstrums SKdiskvalificerad
Emmi JärnboStigmännen Karlshamns OKdiskvalificerad
Andreas KarlssonStigmännen Karlshamns OKdiskvalificerad
Noah BernhardssonRyda SKdiskvalificerad
Ludwig AnderssonAndrarums IFdiskvalificerad
Vera ElfströmOK Orintodiskvalificerad
Dennis BjurstedtHallstahammars OKdiskvalificerad
Erik AnderssonFalköpings AIK OKej start
Joakim ClassonFrölunda OLej start
Valter DrejmoOK Landehofej start
Melker FredrikssonHjobygdens OKej start
Fanny HanssonFalkenbergs OKej start
Johanna JohanssonOK Löftanej start
Tobias JohanssonOK Löftanej start
Christoffer MauritzsonTolered-Utby Ol-klubbej start
Sigrid NymanTolered-Utby Ol-klubbej start
Hampus OlofssonKristinehamns OKej start
Engla PruthIK Hakarpspojkarnaej start
Oscar Wall JungbjerGöteborgs Skidklubbej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser