Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Event 2011 - Zoorienteringen

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Event 2011 - Zoorienteringen
Arrangörsorganisation: IK Ymer
Datum: söndag 13 november 2011

Öppen 2

2 000 m, 53 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Gary LarssonOK Skogshjortarna10:29
2Elin HerrmanIK Wilske12:28+1:59
3Daniel BäckbornOK Skogshjortarna13:03+2:34
4Sven AnderssonBorås GIF14:25+3:56
5Ola FranssonTolered-Utby Ol-klubb14:49+4:20
6Magnus HallqvistUlricehamns OK15:48+5:19
7Anette TanhuaIstrums SK16:03+5:34
8Peo OlssonOK Kroppefjäll16:53+6:24
9Ann GrimbeckSävedalens AIK16:58+6:29
10David JernbergKristinehamns OK17:07+6:38
10Celine BodinGällstadbygdens SOK17:07+6:38
12Olle NässénIK Ymer17:18+6:49
13Maria ArvidssonHjärnarps GH OL17:39+7:10
14Peter Hult-BeckOK Kroppefjäll18:06+7:37
15Maria RönningenKristinehamns OK18:16+7:47
16Görel JernbergKristinehamns OK18:58+8:29
17Kerstin ÅsbergOK Landehof19:01+8:32
18Birgitta Johansson-CahlinIF Marin Väst19:24+8:55
19Catarina KarlssonSOK Träff19:46+9:17
20Mikael WesterdahlTolered-Utby Ol-klubb19:51+9:22
21Monika HjellströmGränna-Bygdens OK19:55+9:26
22Karina AnderssonMariestads FK19:59+9:30
23Susanne Bergström KnutssonLerums SOK20:03+9:34
24Arvid AronssonOK Kroppefjäll20:13+9:44
25Isabell GustavssonGöteborg-Majorna OK20:29+10:00
26Lovisa GustavssonGöteborg-Majorna OK20:31+10:02
27Anton HultbäckOK Kroppefjäll20:48+10:19
28Amalia LampaIF Rigor21:04+10:35
29Lena KollénIF Marin Väst21:16+10:47
30Helena SteneborgOK Orinto21:47+11:18
31Annelie WardOK Vivill21:58+11:29
32Nicklas PerssonBottnaryds IF22:25+11:56
33Gunilla RydgårdEksjö SOK22:26+11:57
34Jonatan BondessonFK Friskus-Varberg22:45+12:16
35Annika GustafssonOK Nackhe23:53+13:24
36Elsa KarlssonOK Landehof24:48+14:19
37Johanna KatvalaOK Älgen25:13+14:44
38Mona FingalssonOK Älgen25:15+14:46
39Louise JensenKlubblös25:55+15:26
40Ann-Marie JensenKlubblös25:58+15:29
41Derek CreaserSävedalens AIK26:00+15:31
42Karin GrönbergSävedalens AIK26:01+15:32
43Karina RybergMarkbygdens OK26:18+15:49
44Anette BohmanHjärnarps GH OL26:40+16:11
45Lisa OttossonOK Landehof27:32+17:03
46Anneli BlomqvistDegerfors OK29:26+18:57
47Anna den BraverOK Gränsen29:32+19:03
48Sara KarlssonGöteborg-Majorna OK29:50+19:21
49Hanna AlmgrenBorås GIF33:28+22:59
50Johan SameusFrölunda OL35:38+25:09
51Jessika ErixonOK Kullingshof36:08+25:39
52Urban BjufströmSOK 6844:57+34:28
53Tom HolthoffSjövalla FK1:29:13+1:18:44
Mia NilssonKungälvs OKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser