Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Ringen Sälen 2016, etapp 1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Ringen Sälen 2016
Arrangörsorganisation: O-Ringen
Datum: söndag 24 juli 2016 - fredag 29 juli 2016

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)Etapp 3Etapp 3 (totalt)Etapp 4Etapp 4 (totalt)Etapp 5Etapp 5 (totalt)

D10

2 180 m, 255 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Lina ÅsLunds OK13:44
2Tove OlssonOK Södertörn14:38+0:54
3Stina ThernOK Skogshjortarna14:48+1:04
4Malin HållHJS-Vansbro OK14:59+1:15
5Minna PalmIK Hakarpspojkarna15:22+1:38
6Maja EliassonDomnarvets GOIF15:35+1:51
7Tuva SirviöUmeå OK15:48+2:04
7Amanda CliffordsonTolered-Utby Ol-klubb15:48+2:04
9Maja FalkSundbybergs IK15:53+2:09
10Maja LundholmUmeå OK15:54+2:10
11Hanni KoskiKoovee15:59+2:15
12Malva ArvidssonBrattås CK16:08+2:24
13Anna BenattiSkåneslättens OL16:10+2:26
14Meja EnvallIK Hakarpspojkarna16:22+2:38
15Filippa BraunVäxjö OK16:29+2:45
16Kajsa WallinSträngnäs-Malmby OL16:31+2:47
17Elin AxelssonLerums SOK16:36+2:52
18Sara RoosOK Linné16:42+2:58
19Kia MbembelaLynx16:51+3:07
20Nora NordlundOK Kåre16:52+3:08
21Irma WesthMullsjö SOK16:53+3:09
22Lovisa BorgSödertälje-Nykvarn OF16:58+3:14
23Lina UllerKils OK17:01+3:17
24Felicia PerssonHelsingborgs SOK17:14+3:30
25Maja NymanVänersborgs SK17:17+3:33
26Ida KarlssonStorviks IF17:23+3:39
27Emilia ElverlindOK Tranan17:28+3:44
28Alva EliassonSundsvalls OK17:29+3:45
29Miriam GustafssonTrosabygdens OK17:42+3:58
30Signe EskilssonIK Hakarpspojkarna17:53+4:09
31Linnea JunevikLeksands OK17:57+4:13
32Alice LevanderLinköpings OK18:00+4:16
33Signe FeilSundsvalls OK18:06+4:22
33Alice JohanssonFK Boken18:06+4:22
35Frida OdénFjärås AIK18:08+4:24
36Sini HietalaLapuan Virkiä18:09+4:25
37Miranda WallströmSävedalens AIK18:10+4:26
38Rebecca CraigOK Ravinen18:17+4:33
38Maja JosefssonVästvärmlands OK18:17+4:33
40Signe HördegårdhIFK Göteborg18:21+4:37
41Maja MasesStora Tuna OK18:24+4:40
42Wilma ReinholdssonOK Alehof18:31+4:47
43Tyra LarssonIFK Umeå18:41+4:57
44Felicia GustafssonOK Njudung18:44+5:00
45Lisa GunnarssonLerums SOK18:45+5:01
46Emily KruysIF Thor18:56+5:12
46Minna TuressonOK Renen18:56+5:12
46Stella ÄlvegranVästerås SOK18:56+5:12
49Filippa GuttkeNyköpings OK18:59+5:15
50Liv PaulerSkogslöparna19:03+5:19
50Wilma MårtenssonOK Ravinen19:03+5:19
52Kira HolmalaIkaalisten Nouseva-Voima19:06+5:22
53Frida LindénVäxjö OK19:09+5:25
54Emma ChristianssonUddevalla OK19:17+5:33
55Isabella BaierTolered-Utby Ol-klubb19:18+5:34
56Stina PedersenJärfälla OK19:21+5:37
57Emma AhlénIF Hagen19:24+5:40
58Emma PerssonHalmstad OK19:27+5:43
59Ella JacobsonOK Tor19:28+5:44
60Clara LövgärdOK Alehof19:30+5:46
61Nova SahlénVästerås SOK19:31+5:47
62Pia EliassonIK Hakarpspojkarna19:58+6:14
63Hannah LandergrenHestra IF20:03+6:19
63Signe KullanderSävedalens AIK20:03+6:19
65Cajsa AleniusNyköpings OK20:09+6:25
66Alice LjungbergTumba-Mälarhöjden OK20:10+6:26
67Lovisa NordquistTäby OK20:19+6:35
68Signe ForsbergSkogslöparna20:21+6:37
69Moa GöhlFinspångs SOK20:37+6:53
70Molly GeliusSnättringe SK20:44+7:00
71Ellen WesterlundOK Nolaskogsarna20:45+7:01
72Sara BengtssonOK Alehof20:49+7:05
72Moa RollJärfälla OK20:49+7:05
74Elsa GustafssonOK Tylöskog20:52+7:08
75Lovisa SundströmLeksands OK21:08+7:24
76Elin AbelSnättringe SK21:10+7:26
77Frida HägglundOK Nolaskogsarna21:14+7:30
78Lovisa EliassonFK Friskus-Varberg21:20+7:36
79Judit WennblomHagaby GoIF Örebro21:24+7:40
80Julia SödergrannVallentuna-Össeby OL21:26+7:42
81Lisa MalmKFUM Örebro OK21:28+7:44
82Elin NobornIFK Göteborg21:34+7:50
83Pauline HaglundIFK Hedemora OK21:35+7:51
84Emilia LindDalaportens OL21:36+7:52
85Signe KullmanOK Alehof21:39+7:55
85Molly EliassonOK Hällen21:39+7:55
87Lova JohanssonFK Friskus-Varberg21:45+8:01
87Nora KleinBjörkfors GOIF21:45+8:01
89Emma HenriquesOK Södertörn21:47+8:03
90Lova KronmarKarlskrona SOK21:53+8:09
91Julia GustafssonKFUM Örebro OK21:55+8:11
92Fia AnderssonHagaby GoIF Örebro22:02+8:18
93Elli TainiJämsän Retki-Veikot22:07+8:23
94Andrea EnbomVänersborgs SK22:08+8:24
95Adina NilssonIK Vista22:10+8:26
96Linnéa EdvardssonEksjö SOK22:11+8:27
97Elsa TerménLunds OK22:15+8:31
98Greta HedmanÖstersunds OK22:16+8:32
98Saana ViskariHiidenkiertäjät22:16+8:32
100Sara LjungqvistLunds OK22:21+8:37
101Linn EnbomVänersborgs SK22:22+8:38
102Felicia KrafftLänna IF22:25+8:41
103Emmy RoosIF Thor22:35+8:51
104Alice OlssonMölndal Outdoor IF22:39+8:55
105Lova HornlidenUmedalens IF22:44+9:00
105Lina WidelundOK Kåre22:44+9:00
107Annkathrin KnollBielefelder TG22:46+9:02
108Elsa JohanssonSegersta OK22:49+9:05
109Anna-Lisa KinellIFK Göteborg22:56+9:12
110Molly BergstrandBrattås CK23:05+9:21
111Signe WikstenGävle OK23:10+9:26
112Ebba WestringJärfälla OK23:11+9:27
113Sofia MelinOK Kolmården23:12+9:28
114Ingrid TillegårdSundbybergs IK23:29+9:45
115Elsa BrunbergNyköpings OK23:32+9:48
116Elsa GolsäterKorsnäs IF OK23:38+9:54
117Saga KällstrandÅmåls OK23:41+9:57
118Maja MånssonOK Orion23:55+10:11
119Julia AbajiEksjö SOK23:56+10:12
120Emelina HolmqvistSjövalla FK24:09+10:25
121Klara EberlénOK Skogshjortarna24:11+10:27
122Elvira SkobeKalmar OK24:22+10:38
122Matilda EllmarkLunds OK24:22+10:38
124Alva GrönkvistJönköpings OK24:24+10:40
125Rebecka ÅkärbjärIFK Mora OK24:28+10:44
126Cecilia ErikssonOK Milan24:38+10:54
127Lovisa BylundFagersta OK24:40+10:56
128Hilda TrofastTullinge SK24:46+11:02
129Cornelia GustafssonIF Thor24:49+11:05
129Frida StigssonTrollhättans SOK24:49+11:05
131Moa KarlssonSundsvalls OK24:50+11:06
132Signe FolkjernDalaportens OL24:55+11:11
133Linnea BjörklundOK Tyr24:56+11:12
134Molly WirefeldtNybro OK25:18+11:34
135Matilda PerssonOK Enen25:20+11:36
135Sanna SigvardsonBredaryds SOK25:20+11:36
137Emma LindgrenNAIS Orienteringsklubb25:22+11:38
138Linnéa WestlinValbo AIF25:23+11:39
138Elsa LiljerosTolered-Utby Ol-klubb25:23+11:39
140Greta DelinRyda SK25:29+11:45
141Tyra ElgesjöDomnarvets GOIF25:35+11:51
142Vilma ThulinVästerås SOK25:48+12:04
143Sofia MarkströmOK Renen25:54+12:10
144Olivia UnnerudLånghundra IF26:03+12:19
145Rut SidenvallHudiksvalls OK26:04+12:20
146Ida WarvelinLånghundra IF26:13+12:29
147Emelie HolmströmTäby OK26:25+12:41
148Ane SkulbørstadStjørdals-Blink Orientering26:37+12:53
149Ally BlomFrölunda OL26:40+12:56
150Hilda NordströmOK Älvsjö-Örby26:42+12:58
151Amanda BäckArboga OK26:46+13:02
152Tova HolmbergBergnäsets AIK26:49+13:05
153Nellie EliassonDalaportens OL26:54+13:10
153Ida WestfältGotlands Bro OK26:54+13:10
155Elin GezeliusIFK Mora OK27:05+13:21
156Stella ÖstblomJärfälla OK27:13+13:29
157Linnea SjöbergOK Branten27:19+13:35
157Ella NybergSkattkärrs SOK27:19+13:35
159Edit TreptowAnderstorps OK27:27+13:43
160Maja NordelöfMölndal Outdoor IF27:40+13:56
161Hanna BäcklundRonneby OK27:50+14:06
162Elsa NilssonDalaportens OL27:56+14:12
162Moa VemdalMullsjö SOK27:56+14:12
164Irma WidehagSundbybergs IK28:00+14:16
165Astrid LundOK Renen28:06+14:22
165Evelina CullbrandMölndal Outdoor IF28:06+14:22
167Emma ForsgrenOK Nolaskogsarna28:07+14:23
168Hilda LindénVäxjö OK28:08+14:24
169Saga PalmertzHelsingborgs SOK28:25+14:41
170Elina DömstedtIFK Umeå28:43+14:59
171Molly HögIK Gandvik28:50+15:06
172Nelli AaltonenLynx28:53+15:09
173Ellen Margrete Stubban HygenØstmarka OK29:00+15:16
174Hedda WestlundJönköpings OK29:18+15:34
175Lovisa ThybeckLindebygdens OK29:19+15:35
176Hilma DalinOK Kåre29:27+15:43
177Ida HusbySkåneslättens OL29:31+15:47
178Linnea HermanssonIFK Mora OK29:40+15:56
179Alena KlauserOLG Rymenzburg29:44+16:00
180My PetterssonOK Renen29:47+16:03
181Hulda MustajokiTampereen Pyrintö30:11+16:27
182Elin SalbergIK Uven30:12+16:28
183Elin KarlssonKovlands IF30:14+16:30
184Ella PetterssonOK Kullingshof30:27+16:43
185Ebba FlodmanOK Hammaren30:34+16:50
186Alva LiljenvallTolered-Utby Ol-klubb30:35+16:51
187Lovisa BjörnbergVästerås SOK30:49+17:05
188Hilma VikströmUmeå OK31:37+17:53
189Liv LundsgaardOK Kontinent31:46+18:02
190Eiril Erlien SolerødGjø-Vard OL31:52+18:08
191Nora Svedin JakobssonLånghundra IF31:57+18:13
191Frida KarlssonIK Hakarpspojkarna31:57+18:13
193Emma MattssonMalungs OK Skogsmårdarna32:02+18:18
194Astrid KraftAlmby IK32:06+18:22
195Julia GellerbrandtMalungs OK Skogsmårdarna32:30+18:46
196Emma LindénVäxjö OK32:35+18:51
197Amanda WibergHässleholms OK32:45+19:01
198Vilma JanssonMölndal Outdoor IF32:46+19:02
199Wilda SchmidtOK Kontinent33:06+19:22
200Anouk ZahndOLG Thun33:21+19:37
201Emy HjertströmFK Friskus-Varberg33:44+20:00
202Venla HaanpääTampereen Pyrintö33:58+20:14
203Elin PeterssonIK Ymer34:08+20:24
204Mathea YngveOK Kontinent34:13+20:29
205Alva EngströmOK Orion34:15+20:31
206Alice CarlqvistFK Friskus-Varberg34:37+20:53
207Nikki AhlqvistÖrnsköldsviks OK34:49+21:05
208Ella SandVästerbergslagens OL34:50+21:06
209Cecilie ErtmannCopenhagenO34:51+21:07
210Klara MöllerOK Kontinent35:03+21:19
211Tora JonsellIF Thor35:18+21:34
212Ida AnderssonVänersborgs SK35:47+22:03
213Elin JohanssonIFK Göteborg35:52+22:08
214Freja BylanderKarlsbyhedens IK36:07+22:23
215Klara BerglundKarlsbyhedens IK36:09+22:25
216Tonje RykkjeStord IL36:13+22:29
217Tindra DavidssonOK Bävern36:19+22:35
218Clara SvenssonHässleholms OK36:22+22:38
219Julia ErikssonMalungs OK Skogsmårdarna36:35+22:51
220Alva LindforsBjörkfors GOIF36:46+23:02
221Nadja KlauserOLG Rymenzburg37:51+24:07
222Lova WilénLeksands OK39:07+25:23
223Sara StrömqvistAttunda OK39:19+25:35
224Johanna JohanssonLidköpings VSK39:44+26:00
225Hillevi LarssonOK Enen40:15+26:31
226Meja KihlströmDalaportens OL40:21+26:37
227Josefina AndraeOK Vilse 8741:07+27:23
228Ella LindqvistTäby OK42:18+28:34
229Lova MasapärsMalungs OK Skogsmårdarna42:37+28:53
229Elin SaleskogRonneby OK42:37+28:53
231Venla TorrkullaIF Femman43:41+29:57
232Elise Nilsen BergFossum IF44:49+31:05
233Sofia GustafssonGöteborg-Majorna OK44:56+31:12
234Emilie HellströmÅmåls OK45:30+31:46
235Lina AhlstedtÅmåls OK45:37+31:53
236Paulina AlzénGustavsbergs OK46:33+32:49
237Agnes ErlandssonVimmerby OK46:49+33:05
238Ebba HjärtsjöTjällmo-Godegårds OK47:44+34:00
239Rebecka JavehedVallentuna-Össeby OL48:45+35:01
240Karin PrinceMölndal Outdoor IF50:31+36:47
241Noor De MitsTrol Belgium50:35+36:51
242Nanna SundelinOK Orion51:28+37:44
243Ellen ForsgrenVästerbergslagens OL51:50+38:06
244Linda StrömqvistAttunda OK52:42+38:58
245Teresa SøndergaardOK Roskilde52:59+39:15
246Hilma EkströmStenungsunds OK53:35+39:51
247Clara PerssonHelsingborgs SOK57:28+43:44
248Agnes GustafssonVästerbergslagens OL1:02:34+48:50
249Lena MittelholzerOLK Fricktal1:21:15+1:07:31
Tilde LindellIF Braheej godkänd
Tua RönnlundIFK Umeåej godkänd
Sara KuttiHagaby GoIF Örebroej godkänd
Elin JohanssonBurseryds IFej godkänd
Theia AnundborgSidensjö IKej godkänd
Kaisla HäkkinenKooveeej godkänd
Malin MichelsenFossum IFej start
Olga DrapellaVänersborgs SKej start
Meeri KurttilaNaviej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser