Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Ringen Sälen 2016, etapp 1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Ringen Sälen 2016
Arrangörsorganisation: O-Ringen
Datum: söndag 24 juli 2016 - fredag 29 juli 2016

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)Etapp 3Etapp 3 (totalt)Etapp 4Etapp 4 (totalt)Etapp 5Etapp 5 (totalt)

H10

2 320 m, 267 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Max ÖsterbergGustavsbergs OK11:12
2Florian FritzénHiidenkiertäjät11:20+0:08
3Karl Aderstedt AlthoffKungälvs OK11:29+0:17
4Marcus LammFrölunda OL11:43+0:31
5Erik NederheimHaninge SOK12:25+1:13
6Hjalmar AxelssonFK Göingarna12:43+1:31
7Svante SandvikAttunda OK12:45+1:33
8Edvin TögenmarkOK Linné12:52+1:40
9Hugo BraamOK Denseln12:59+1:47
10Axel Björnberg FärdigNyköpings OK13:00+1:48
11Julius WiklundFalköpings AIK OK13:15+2:03
12Eemil KoskinenTampereen Pyrintö13:28+2:16
13Axel KylbornAlmby IK13:34+2:22
14Robin HelmerssonOK Tisaren13:38+2:26
15Anton JonssonOK Tyr13:43+2:31
16Emil ÅbergOK Linné13:57+2:45
17Carl ÖbergGamleby OK14:00+2:48
18Hugo ÖrtlundRånäs OK14:06+2:54
19Emil LingIK Hakarpspojkarna14:08+2:56
20Albin SkottÅmåls OK14:14+3:02
21Axel ThybeckLindebygdens OK14:24+3:12
22Jens FochsenWaxholms OK14:28+3:16
23Akseli PesuTampereen Pyrintö14:31+3:19
24Eric HasselströmOK Renen14:34+3:22
25Philip SjödinOK Tisaren14:43+3:31
25Elias HörnellDomnarvets GOIF14:43+3:31
27Erik PalmVästerås SOK14:48+3:36
28Anton KemppiEspoon Suunta14:59+3:47
29Edvard PelanderOK Djerf15:01+3:49
30Oscar AnderssonOK Tyr15:02+3:50
31Gustav LjunggrenOK Hammaren15:03+3:51
32Eino LiponkoskiTampereen Pyrintö15:05+3:53
33Markus MaronenLynx15:09+3:57
34Joel AllmungsLeksands OK15:12+4:00
35Olle WallmanVästerbergslagens OL15:15+4:03
36Ola LeireGöteborg-Majorna OK15:16+4:04
37Eddie KarlssonOK Vilse 8715:25+4:13
38Gustav NilssonOK Tyr15:26+4:14
39Wille VernströmRonneby OK15:27+4:15
40Danilo MobergOK Tyr15:29+4:17
41Malte GranefeltOK Tyr15:32+4:20
42Filip HanssonOK Löftan15:33+4:21
43William HärströmFalköpings AIK OK15:39+4:27
44Walter SöderqvistOK Kåre15:57+4:45
45Melvin LöfgrenOK Kåre16:01+4:49
46Alvin IsenströmAlmby IK16:02+4:50
47Arvid TrofastTjällmo-Godegårds OK16:06+4:54
47Linus BååthSävedalens AIK16:06+4:54
49Even LienGjø-Vard OL16:13+5:01
50Axel Örnhagen JørgensenOK Snab16:18+5:06
51Martin NilssonSkogslöparna16:23+5:11
52Albin GranqvistFK Göingarna16:24+5:12
53Onni LiponkoskiTampereen Pyrintö16:33+5:21
54Carl GlivesonRonneby OK16:35+5:23
55Mille LangerOK Roxen16:38+5:26
56Olle HaglundKFUM Örebro OK16:40+5:28
57Mads Christian MaarupCopenhagenO16:41+5:29
58Albin MöllerbergValbo AIF16:53+5:41
58Hugo EkströmOK Tyr16:53+5:41
58Eskil EngbergHärnösands OK16:53+5:41
61Emil LundgrenSundsvalls OK16:54+5:42
62Emil WalleniusFrölunda OL16:55+5:43
63Isak LarssonOK Tisaren16:58+5:46
64Rasmus ÖbergOK Hällen17:01+5:49
65Eirik WathneSandnes IL (Rogaland)17:06+5:54
65Herman Øen PaulsrudIL Koll17:06+5:54
67Oscar ÅslundOK Linné17:10+5:58
67Mathias LinløkkenØstmarka OK17:10+5:58
69Edvin JohanssonVäsby OK17:11+5:59
70Elvis ÅbergTolered-Utby Ol-klubb17:13+6:01
71Elias SchüleKoovee17:18+6:06
72Viktor JonhedKFUM Örebro OK17:20+6:08
73Carl-Johan OlvegårdFK Göingarna17:28+6:16
74Isak ÖhgrenSävedalens AIK17:32+6:20
75Wilmer KempeOK Denseln17:37+6:25
76Axel VibergRyda SK17:40+6:28
77Albin SvenssonFK Herkules17:44+6:32
78Olof LevinSvaide Roma SOK17:48+6:36
79Melker WaldfeltFinspångs SOK17:58+6:46
79Adam PerssonDomnarvets GOIF17:58+6:46
81Rasmus KoponenLynx18:04+6:52
82Adam NeroNässjö OK18:05+6:53
83Isak EngOK Pan-Kristianstad18:10+6:58
84Jakob SandbergKöping-Kolsva OK18:12+7:00
85Oscar SvenskTjällmo-Godegårds OK18:20+7:08
86Filip GummessonNybro OK18:26+7:14
87Adrian SandellOK Roxen18:34+7:22
88Elmin HovmöllerSöders-Tyresö18:37+7:25
89Alfred NybergSkattkärrs SOK18:38+7:26
90Vidar MoldinSödertälje-Nykvarn OF18:39+7:27
91Axel EckerlidSävedalens AIK18:43+7:31
91Viktor FischerOK Linné18:43+7:31
93Axel EkdalaKungälvs OK18:51+7:39
94Arvid JosefssonOK Vivill18:56+7:44
95Aatos RiikonenTampereen Pyrintö18:57+7:45
96Elias JosefssonVästvärmlands OK19:07+7:55
97Arvid IngvarssonOK Renen19:09+7:57
98Artem SokolovMalahit 19:11+7:59
99Felix JohanssonOK Alehof19:23+8:11
100Arild ErikmatsSävedalens AIK19:29+8:17
101Lukas LindIF Thor19:31+8:19
102Andy GranforsIF Rigor19:38+8:26
103Edvin SanderSkåneslättens OL19:57+8:45
104Oliver HammarFalköpings AIK OK20:03+8:51
105Jacob LiljeGävle OK20:06+8:54
106Erik KindlundOK Tranan20:07+8:55
107Olle HambergÖstersunds OK20:16+9:04
108Kaspar EricssonSundsvalls OK20:19+9:07
109Fabian LarssonOK Milan20:22+9:10
110Kalle JoonsLeksands OK20:23+9:11
111Nils MelénTrollhättans SOK20:26+9:14
112Hugo JaremalmTäby OK20:32+9:20
113Gustav LindbergOK Roslagen20:34+9:22
114Björn DjupströmFrölunda OL20:39+9:27
115Matias LiljeströmHelsingin Suunnistajat20:41+9:29
116Albert SvenssonFK Finn20:45+9:33
117Gustav GranqvistFK Göingarna20:46+9:34
118Kevin BernhedRånäs OK20:51+9:39
119Erik SaméusFrölunda OL20:53+9:41
120Anton RaskKungälvs OK20:58+9:46
120Harald MartnerFrölunda OL20:58+9:46
122Johan OlarsLeksands OK20:59+9:47
123Oskar KaipeOK Kåre21:05+9:53
124Albin JemthIF Thor21:07+9:55
124Viggo WallinIK Trenne Ullared21:07+9:55
126Vilgot KuokkanenOK Renen21:12+10:00
127Wilmer WennbergHudiksvalls OK21:15+10:03
128Adam SamuelssonFalköpings AIK OK21:19+10:07
129Ludvig HagwallJärla Orientering21:25+10:13
130Henning FalkenströmSkogsluffarnas OK21:26+10:14
130Linus NileviHaninge SOK21:26+10:14
132Emil AnderssonLunds OK21:29+10:17
133Elliot JonssonAttunda OK21:32+10:20
134Viktor BerndtssonFrölunda OL21:34+10:22
135Samuel DahlbergIK Trenne Ullared21:41+10:29
136Ludwig RosénGöteborg-Majorna OK22:05+10:53
137Jacob HolmbergUlricehamns OK22:09+10:57
137Viktor NilssonOK Linné22:09+10:57
139Samuel RingströmOK Landehof22:12+11:00
140André BergkvistVästerbergslagens OL22:30+11:18
141Eric ÅhlÅmåls OK22:33+11:21
142Alex AnderssonSundsvalls OK22:34+11:22
143Magnus MolundIL Tyrving22:35+11:23
144Simon PalmgrenSkogsluffarnas OK22:45+11:33
145Alfred LeijonHärlövs IF22:46+11:34
146Simon BlücherÖstersunds OK22:47+11:35
147Johan AnderssonIK Gandvik22:48+11:36
148Oskar KarlqvistTjällmo-Godegårds OK22:53+11:41
149Filip BorellOK Linné22:58+11:46
150Oskar WesterbergTrollhättans SOK22:59+11:47
151Simon GrahnIK Uven23:01+11:49
152Ivar KahraÅmåls OK23:03+11:51
153Edvin FredrikssonTjalve IF Norrköping23:09+11:57
154Viggo AnderssonTrollhättans SOK23:14+12:02
154Hugo NorrbomAttunda OK23:14+12:02
156Oskar WardOK Vivill23:20+12:08
157Elias LauriFK Herkules23:24+12:12
158Johannes NorrbyOK Södertörn23:28+12:16
159Simon SegermanIF Thor23:31+12:19
160Wilhelm KarmetunOK Njudung23:54+12:42
161Måns RavaldÖstersunds OK24:05+12:53
162Elias SamuelssonOK Vivill24:06+12:54
163Simon HanssonIF Rigor24:14+13:02
164Eskil LeonTrollhättans SOK24:17+13:05
165Frode SmittSödertälje-Nykvarn OF24:20+13:08
166Titan AnundborgSidensjö IK24:56+13:44
167Lenni KallelaHelsingin Suunnistajat25:20+14:08
168Adam EngstrandStorviks IF25:23+14:11
169Hjalmar FolkestadAnderstorps OK25:39+14:27
170Samuel KarlssonOK Landehof25:40+14:28
171Alfons WesterberghRasbo IK25:46+14:34
172Erik WilliamssonTolered-Utby Ol-klubb25:47+14:35
173Vigon BerggrundUmeå OK26:05+14:53
174Viggo PerssonIK Hakarpspojkarna26:17+15:05
175Axel GräfningsGrycksbo IF OK26:22+15:10
176Pontus HedbergKarlsbyhedens IK26:39+15:27
176Sebastian LindblomGustavsbergs OK26:39+15:27
178Nils PerssonOK Tyringe26:40+15:28
179Matteo MobergOK Tyr26:41+15:29
180Erik ArneborgUlricehamns OK26:43+15:31
181August JacobsenOK Måsen26:47+15:35
182Edvin PerssonValbo AIF26:51+15:39
183Leo WikströmOK Hammaren27:05+15:53
184Olle SjöblomÖstersunds OK27:06+15:54
185Hugo ThoressonAndrarums IF27:14+16:02
186Joel HolmgårdKils OK27:38+16:26
187Petter FochsenWaxholms OK27:55+16:43
188Walter LöfqvistSOK Viljan28:05+16:53
189Simon BerglundKarlsbyhedens IK28:29+17:17
190Ebbe TörnkvistAnderstorps OK28:33+17:21
191Liam HogedalVänersborgs SK28:34+17:22
192Arthur MitchellHOC28:50+17:38
193Isak JohanssonUmeå OK28:53+17:41
194Ola DåsnesVang OL29:30+18:18
195Eskil SöderlundUlricehamns OK29:31+18:19
196Oskar HjertbergHestra IF29:33+18:21
197Erik HermanssonÅmåls OK29:34+18:22
198Wilfred LarssonTullinge SK30:04+18:52
199Anton HedströmSöders-Tyresö30:24+19:12
200Oscar LundquistOK Ravinen30:38+19:26
201Vincent DahmTjalve IF Norrköping30:51+19:39
202Melker ThornellSurahammars SOK31:14+20:02
203Edvin LennartsonUlricehamns OK31:18+20:06
204Viggo LindgrenOK Kåre31:27+20:15
205Alfred DahlinKovlands IF31:41+20:29
206Samuel AspforsOK Hammaren31:49+20:37
207Oliver BianderTumba-Mälarhöjden OK31:51+20:39
208Edvin StegmarkHalmstad Garnisons IF32:30+21:18
209Oliver EiderbäckOK Hällen32:56+21:44
210Isak DahlOK Alehof33:11+21:59
211Alvan LaavainenMS Parma33:44+22:32
212Linus HanssonSOK Viljan33:45+22:33
213Olof ArevångTullinge SK34:04+22:52
214Gustav LübckeOK Ravinen34:11+22:59
215Gabriel EkströmHalmstad OK34:19+23:07
216Eric HenrikssonRånäs OK34:22+23:10
217Melker WollbrandOK Renen34:24+23:12
218Elias BladhTullinge SK34:30+23:18
219Erik WihlborgOK Gynge34:43+23:31
220Albin ThunbergOK Vivill35:11+23:59
221Eskil HafskjoldNydalens SK35:30+24:18
222Alfred DanielssonIFK Mora OK35:41+24:29
223Samuel RasmussenOK Kontinent35:48+24:36
224Olof ErssonOK Kåre37:48+26:36
225Edvin PetterssonSödertälje-Nykvarn OF38:47+27:35
226Oskar MobergOK Löftan38:55+27:43
227Rasmus WärnNAIS Orienteringsklubb39:07+27:55
228Eric OlofssonSjövalla FK39:47+28:35
229Axel NilssonGarphyttans IF40:48+29:36
230Axel StenbackSkarpnäcks OL41:55+30:43
231Henrik KaiserIF Sturla42:27+31:15
232Olof HertinVästerviks OK44:13+33:01
233Castor RådbergKöping-Kolsva OK45:09+33:57
234Gustav RydeniusTullinge SK52:21+41:09
235Axel EngströmOK Renen57:43+46:31
236Edvin HalldinKFUM Örebro OK58:04+46:52
237Alvin LönkvistOK Vivill59:29+48:17
238Olli NäpänkangasSuunta Jyväskylä1:00:26+49:14
Malte SöderlundKarlsbyhedens IKej godkänd
Jakob ÅkessonSkåneslättens OLej godkänd
Erik NorinSöders-Tyresöej godkänd
Vilho PajuTampereen Pyrintöej godkänd
Ville LindskogOK Älmeej godkänd
Liam HälldalSkogslöparnaej godkänd
Petter GranathSvärdsjö SOKej godkänd
Oskar KarlssonGarphyttans IFej godkänd
Eemeli LeskinenLynxej godkänd
Botvid SimonssonSundbybergs IKej godkänd
Ossian ÖstergrenAlvesta SOKej godkänd
Arvid PerssonValbo AIFej godkänd
Tage Raknes SogstadGjø-Vard OLej godkänd
Elliot JägstedtHalmstad OKej godkänd
Gabriel CarlqvistSnättringe SKej godkänd
Henrik JuntunenKalevan Rastiej godkänd
Gustav JohnssonOK Måsenej godkänd
Rasmus MittelholzerOLK Fricktalej godkänd
Lauri MattilaKouvolan Suunnistajatej godkänd
Lauri LakanenKooveeej godkänd
Väinö HaaraHelsingin Suunnistajatej godkänd
Axel BütikoferLjusdals OKej godkänd
Theo JiréniusVästerbergslagens OLej godkänd
Theo FredmanOK Skogshjortarnaej godkänd
Arvid TögenmarkOK Linnéej godkänd
Joel ByströmOK Nolaskogsarnaej godkänd
Ilari SuntioinenEspoon Suuntaej godkänd
Viktor NilssonStångenäs AISej godkänd
Erik PeterssonTolered-Utby Ol-klubbej godkänd
Leo KristianssonHJS-Vansbro OKej start
Hugo BlomsterIF Thorej start
Simon AdebrantTumba-Mälarhöjden OKej start
Oscar KjellmanLinköpings OKej start
Noa GöthEksjö SOKej start
Simon HolmerOK Nipanej start
Ludwig LindgrenTjalve IF Norrköpingej start
Albin IsakssonOK Tyrej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser