Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Ringen Sälen 2016, etapp 1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Ringen Sälen 2016
Arrangörsorganisation: O-Ringen
Datum: söndag 24 juli 2016 - fredag 29 juli 2016

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)Etapp 3Etapp 3 (totalt)Etapp 4Etapp 4 (totalt)Etapp 5Etapp 5 (totalt)

U1

1 970 m, 421 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Emil JohanssonVästvärmlands OK12:32
2Josefine JylltorpLinköpings OK12:52+0:20
3Elias ZederinOK Nackhe13:05+0:33
4Melker SundströmHestra IF13:11+0:39
5Albin EmilssonOK Skogsfalken13:21+0:49
6Joar AnderssonFalkenbergs OK13:26+0:54
7Herman PetterssonSävedalens AIK13:58+1:26
8Anton ArvidssonBrattås CK14:06+1:34
9Arvid HellbergSundbybergs IK14:20+1:48
10Melker CarlssonKFUM Örebro OK14:33+2:01
11Melvin SjöbergIF Thor14:37+2:05
12Herman EliassonSundsvalls OK14:40+2:08
13William BjörnbeckerSjövalla FK14:41+2:09
14Lotta PesuTampereen Pyrintö14:51+2:19
15David Wigh-DahlgrenFilipstads OK14:57+2:25
16Sebastian Johnsson RisaIK Grane Arendal Orientering15:13+2:41
17Klara JohnssonOK Tisaren15:18+2:46
18Arvid KarlssonTjällmo-Godegårds OK15:19+2:47
19Jonna ÅhlÅmåls OK15:21+2:49
20Lova BraamOK Denseln15:26+2:54
21Sixten ÅbergTolered-Utby Ol-klubb15:27+2:55
22Silje MikkelsenIK Grane Arendal Orientering15:29+2:57
23Clara BomanSkattkärrs SOK15:33+3:01
24Elias ForsstenKungälvs OK15:37+3:05
25Magnus Svaland DaleOL Vallset/Stange15:43+3:11
26Teo PalmérUlricehamns OK15:44+3:12
27Felix DahlinKovlands IF15:50+3:18
27Noel AnderssonOK Tranan15:50+3:18
29Astrid SchjølbergRøros IL15:57+3:25
30Ebbe LindgrenSkellefteå OK16:01+3:29
31Victor JanssonTenhults SOK16:03+3:31
32Anton KarlssonUlricehamns OK16:05+3:33
33Elma MagnellKatrineholms OK16:13+3:41
34David JernbergGävle OK16:15+3:43
35Elsie HördegårdhIFK Göteborg16:22+3:50
36Allis SjödinOK Tisaren16:23+3:51
37Julia PetterssonJärfälla OK16:24+3:52
38Mari RichterSandnes IL (Rogaland)16:28+3:56
39Ludvig JuhlinVästerås SOK16:29+3:57
40Mio ErikssonOK Milan16:30+3:58
41Olof OlssonOK Skogsfalken16:32+4:00
41Ture LindskogOK Ravinen16:32+4:00
41Anton ÅbergOK Linné16:32+4:00
44Alice BohlinIFK Göteborg16:35+4:03
45Lovisa MöllerAlmby IK16:36+4:04
46Ada StokkelandÅlgård Orientering16:37+4:05
47Gustav KarlssonUlricehamns OK16:42+4:10
48Hugo BäcklundRonneby OK16:43+4:11
49Nils JohnssonMatteus SI16:45+4:13
50Jonas AlstadFrol IL16:48+4:16
51Maja SjödinOK Tisaren16:51+4:19
52Alice FagerströmIFK Göteborg16:57+4:25
53David CarlssonIK Trenne Ullared17:00+4:28
54Oscar AhlstedtÅmåls OK17:07+4:35
55Mio BergefurTierps SOK17:11+4:39
56Selma WhiteSøgne og Songdalen OK17:13+4:41
57Ylva KullanderSävedalens AIK17:15+4:43
58Josefin StroppGävle OK17:20+4:48
59Meeri RoineHiidenkiertäjät17:23+4:51
60Erik KällTumba-Mälarhöjden OK17:26+4:54
60Greta SandvikAttunda OK17:26+4:54
62Emilia GrybäckIF Thor17:27+4:55
63Casper StålbergGävle OK17:29+4:57
64Tilde IngwersenOK Enen17:32+5:00
64Karl KullbergBjörkfors GOIF17:32+5:00
64Malte AnderssonTrollhättans SOK17:32+5:00
67Agnes GustafssonOK Roxen17:37+5:05
68Torunn OtterbjörkUmeå OK17:44+5:12
69Jarvis HanssonFrölunda OL17:45+5:13
70Agnes FeilSundsvalls OK17:47+5:15
70Mey ZahndOLG Thun17:47+5:15
72Ayla SohlIK Vikings OK17:48+5:16
73Ella HedströmOK Renen17:50+5:18
73Amanda MörkforsJärfälla OK17:50+5:18
75Liam BergefurTierps SOK17:55+5:23
76Emma EnckellSödertälje-Nykvarn OF17:57+5:25
77Sigge RinaldoOK Tor18:00+5:28
78Nike RinaldoOK Tor18:01+5:29
79Olof HagwallJärla Orientering18:03+5:31
80Max BoströmJärfälla OK18:06+5:34
81Noah JaremalmTäby OK18:15+5:43
82Elsa NyanderOK Roxen18:25+5:53
83Elina ChristianssonUddevalla OK18:26+5:54
84Hilma KahraÅmåls OK18:27+5:55
85Måns DahlbergAlmby IK18:28+5:56
86Elin KarlssonOK Landehof18:30+5:58
87Hugo NyströmOK Ravinen18:33+6:01
88Elias Brefelt CajdellÅmotfors OK18:34+6:02
89Esteva FenkGO Harzberg / Bad Voeslau18:39+6:07
90Lukas ErikssonUmeå OK18:41+6:09
90Tua OffrellGävle OK18:41+6:09
92Emma BergOK Ravinen18:42+6:10
93Sanna JosefssonOK Kolmården18:43+6:11
93Erik JonssonOK Dellen18:43+6:11
95Hennie LöfgrenStora Tuna OK18:44+6:12
95David JonforsenHallstahammars OK18:44+6:12
97Jakob RingströmOK Landehof18:45+6:13
98Emil ÖbergOK Hällen18:47+6:15
98Viivi FageruddTurun Suunnistajat18:47+6:15
98Edvin JohanssonOK Kåre18:47+6:15
101Noel MalmströmEskilstuna OL18:52+6:20
102Linus HolmbergOK Gränsen18:53+6:21
102Arvid HägerstrandKungälvs OK18:53+6:21
102Leonardo MelinOK Kolmården18:53+6:21
102Alice FunkeLeksands OK18:53+6:21
106Isak EiderbäckOK Hällen18:54+6:22
106Isak MannbergSkellefteå OK18:54+6:22
108Erik GustafssonDegerfors OK18:56+6:24
109Vilmer MessingVäsby OK18:59+6:27
109David ErdalenIFK Göteborg18:59+6:27
111Andreas WesterlundHerrljunga SK Skid o OL19:01+6:29
112Leonie LichtenbergBredareds IF19:07+6:35
112Jonatan PerssonOK Enen19:07+6:35
114Axel PerssonGöteborg-Majorna OK19:09+6:37
114Oscar KristofferssonAlmby IK19:09+6:37
116Axel LindbladOK Djerf19:10+6:38
116Klara GellerbrandtMalungs OK Skogsmårdarna19:10+6:38
116Thor De MitsTrol Belgium19:10+6:38
116Selma WickströmArboga OK19:10+6:38
120Erik HedströmÖstersunds OK19:12+6:40
121Alexander DufvaSundsvalls OK19:15+6:43
121Ida HanssonSOK Viljan19:15+6:43
123Julia HolmströmTäby OK19:16+6:44
123Henry NordströmKils OK19:16+6:44
125Teodor JonssonSkarpnäcks OL19:17+6:45
126Elin ForsHJS-Vansbro OK19:20+6:48
127Valter SanderSkåneslättens OL19:24+6:52
128Christian Berge GjellestadNydalens SK19:25+6:53
128Theo LarssonOK Tranan19:25+6:53
128Håkon Lillegraven LangsæterTrøsken IL19:25+6:53
131Emmie HolmqvistSnättringe SK19:38+7:06
132Alexander RydbergSödertälje-Nykvarn OF19:39+7:07
133Jo Bogstrand IngvaldsenKamrat och IF KIF19:42+7:10
133Ida AtterbrandOK Kåre19:42+7:10
135Alma WickmanTibro OK19:44+7:12
136Ingrid Selling AhlbergOK Nolaskogsarna19:47+7:15
137Jonatan Selling AhlbergOK Nolaskogsarna19:48+7:16
138Ida AhlbergOK Nolaskogsarna19:49+7:17
139Robin BjörkmanSK Graal19:50+7:18
140Mailis HolmqvistSjövalla FK19:52+7:20
141Tim ÖstlundVästvärmlands OK19:55+7:23
142Hjalmar HörnquistAnderstorps OK19:56+7:24
142Bontu JohnsonHelsingborgs SOK19:56+7:24
144Caroline Svartedal AasenTrøsken IL19:58+7:26
145Alice KällstrandÅmåls OK20:04+7:32
146Viktor KullmanStora Tuna OK20:14+7:42
146Tuva LarssonOK Linné20:14+7:42
148Thea BerglundVittjärvs IK20:21+7:49
149Kajsa WilénLeksands OK20:22+7:50
150Lilly BergenfurSkattkärrs SOK20:25+7:53
151Hannes PetersonOK Denseln20:28+7:56
151Pontus CliffordsonTolered-Utby Ol-klubb20:28+7:56
153Elsa NurminenJämsän Retki-Veikot20:31+7:59
154Hjalmar JohanssonOK Alehof20:32+8:00
155Ellinor KruysIF Thor20:34+8:02
156Jonas LeireGöteborg-Majorna OK20:38+8:06
157Sondre HafskjoldNydalens SK20:49+8:17
157Elias PalmertzHelsingborgs SOK20:49+8:17
157Jon Forsberg RundströmIFK Enskede20:49+8:17
160Frans PerssonSäterbygdens OK20:51+8:19
161Tuva HällstenLeksands OK20:52+8:20
161Vilma Hagelberg NordahlOK Kåre20:52+8:20
163Matilda NynäsOK Botnia20:53+8:21
164Malte AnderssonMatteus SI20:54+8:22
165Sina Wiik MelveRingsaker OK21:00+8:28
166Erik JönssonOK Södertörn21:02+8:30
167Fredrik EricsonFagersta OK21:03+8:31
168Jacob RuderfeltIF Rigor21:04+8:32
169Julie CasselsjöOK Kolmården21:09+8:37
169Rasmus KäckAttunda OK21:09+8:37
171Mathilda GustafssonIF Thor21:10+8:38
172Simon LindqvistÖstersunds OK21:12+8:40
173Amanda ErikssonSigtuna OK21:22+8:50
174Molly ValleriusGamleby OK21:24+8:52
175Emilia ErikssonLima IF21:26+8:54
175Axel PerssonFK Herkules21:26+8:54
175Sandrine LindbladLinköpings OK21:26+8:54
175Jonne NurminenJämsän Retki-Veikot21:26+8:54
179Viggo NäsmanLerums SOK21:27+8:55
180Love KarlssonAlvesta SOK21:30+8:58
181Mirjam CostermansJärla Orientering21:31+8:59
182Ivar FrisellBoxholm-Mjölby OL21:35+9:03
183Hugo NybergOK Kåre21:38+9:06
184Tiio LivfKexholms SK21:42+9:10
185Oscar AnderssonKalmar OK21:43+9:11
186Svea BorgströmAvesta OK21:51+9:19
187Ester GranforsOK Landehof21:53+9:21
188Lucas Bodin LiliegrenOK Djerf21:59+9:27
188Ingrid RingvollIK Grane Arendal Orientering21:59+9:27
190Linnéa RexOK Landehof22:02+9:30
191Maja LundbergOK Vildhussen22:05+9:33
192Maja MaxénStora Tuna OK22:07+9:35
192Agnes OlssonOK Tranan22:07+9:35
194Joar BlomqvistBredareds IF22:12+9:40
195William HällstenLeksands OK22:14+9:42
196Karin WestströmAlvesta SOK22:19+9:47
197Theo ElofssonOK Njudung22:24+9:52
198Algot SjöstrandSnättringe SK22:26+9:54
199Stella NilssonOK Njudung22:27+9:55
200Anna JohannessonFrölunda OL22:29+9:57
201Molly GraadIF Rigor22:31+9:59
202Karen Haanes StrandlieGjø-Vard OL22:36+10:04
203Edith BergenfurSkattkärrs SOK22:38+10:06
204Irma ErikssonOK Tyr22:39+10:07
205Joar UmelandOK Älgen22:40+10:08
205Alva HedinTolered-Utby Ol-klubb22:40+10:08
207Melker SundströmLeksands OK22:42+10:10
208Isak StrömbäckOK Denseln22:44+10:12
209Max JohanssonBilldal22:45+10:13
210Frida BrudinIFK Mora OK22:46+10:14
211Love EnerothLunds OK22:50+10:18
212Ella JohanssonFinspångs SOK22:56+10:24
213Rickard JemthIF Thor22:57+10:25
213Ester StenbergHuddinge22:57+10:25
215Moa DahlOK Alehof22:58+10:26
216Ted LindmarkRobertsfors IK23:00+10:28
217Melker OckbornTrollhättans SOK23:02+10:30
218Hjalmar LindgårdFK Göingarna23:06+10:34
219Marius HovmöllerSöders-Tyresö23:07+10:35
220Nils TholénOK Skogshjortarna23:08+10:36
220Ebba RosénLunds OK23:08+10:36
222Linn ThuressonSkåneslättens OL23:09+10:37
222Julia PlawskiOK Roxen23:09+10:37
224Knut HolmbergBergnäsets AIK23:13+10:41
225Pål SödervallTullinge SK23:23+10:51
225Isak NellbergSurahammars SOK23:23+10:51
227Isak StinessenDalaportens OL23:25+10:53
228Katja SmittSödertälje-Nykvarn OF23:27+10:55
229Wilma JonssonOK Tyr23:28+10:56
229Castor FlordalKatrineholms OK23:28+10:56
231Tova-Li SjödenÖr23:30+10:58
232Lin PelanderOK Djerf23:32+11:00
232Frida SjöblomOK Kåre23:32+11:00
234Moa JäderbergLeksands OK23:33+11:01
235Ingemar WestfeldtIF Thor23:39+11:07
235Simon SkottÅmåls OK23:39+11:07
237Gustav NorbergStora Tuna OK23:41+11:09
237Hugo AbelSnättringe SK23:41+11:09
237Ella GrahnGöteborgs SK23:41+11:09
240Hilda GrahnGöteborgs SK23:42+11:10
241Malte BlomgrenVästvärmlands OK23:43+11:11
242Elliot RosénHästveda OK23:44+11:12
242Tyra GrahnGöteborgs SK23:44+11:12
242Nikki WeihartOK Orinto23:44+11:12
242Nia KytäjäHiidenkiertäjät23:44+11:12
246Ellen ErikssonLima IF23:47+11:15
247Josefin SandbergKöping-Kolsva OK23:50+11:18
248Ebba FrendeliusIFK Lidingö SOK23:56+11:24
249Alma AnderssonIF Thor23:57+11:25
249Dante MeijerIFK Mora OK23:57+11:25
251Pelle JakobssonEksjö SOK23:59+11:27
251Jacob EdgrenÄlta23:59+11:27
253Ebba GöranssonLidköpings VSK24:01+11:29
254Simon  EdgrenÄlta24:02+11:30
254Ivar MandahlOK Linné24:02+11:30
256Klara IsenströmAlmby IK24:04+11:32
256Alice LarssonOK Tyringe24:04+11:32
258Agnes SöderbergTjällmo-Godegårds OK24:07+11:35
258Lova JonssonSkarpnäcks OL24:07+11:35
260Siri KihlborgIFK Lidingö SOK24:08+11:36
261Astrid RollJärfälla OK24:15+11:43
262Isak ElesEmmaboda Verda OK24:19+11:47
262Benjamin KarlssonOK Landehof24:19+11:47
264Signe AlbinssonOK Österåker24:26+11:54
265Ella MatthewsTullinge SK24:30+11:58
266Arvid BerggrenÖstersunds OK24:38+12:06
267Hanna RydesäterRehns BK24:39+12:07
268Hugo SamuelssonFalköpings AIK OK24:40+12:08
269Melker FärdigLidköpings VSK24:43+12:11
270Julie LindbladLinköpings OK24:46+12:14
271Vilhelm SvarødIdd SPK24:50+12:18
271Ester HellmanLeksands OK24:50+12:18
273Jessica LagerqvistEnskededalen24:53+12:21
274Therese Alisa LundÅlgård Orientering24:54+12:22
275Sigrid Gillman WikstrandOK Linné24:56+12:24
276Stina PeterssonTolered-Utby Ol-klubb24:57+12:25
277Astrid JacobsonOK Tor25:05+12:33
277Kristian KaiserIF Sturla25:05+12:33
279Axel LarssonIFK Umeå25:15+12:43
280Elin NordanbroStora Tuna OK25:22+12:50
281Lukas TarandiIFK Lidingö SOK25:24+12:52
282Tilde LampinenSödertälje-Nykvarn OF25:25+12:53
283Elsa HallOK Bävern25:31+12:59
284Veronica Sunisa LundÅlgård Orientering25:33+13:01
285Tuike RomppanenHelsingfors25:44+13:12
286Elsa MattssonMalungs OK Skogsmårdarna25:49+13:17
287Tove NordströmOK Älvsjö-Örby25:55+13:23
288Noomi GreenAlmby IK25:58+13:26
289Veronika Bergh PapasikasSkarpnäcks OL26:10+13:38
290Klara OlssonStigmännen Karlshamns OK26:14+13:42
291Ulla Lunøe AkselsenNydalens SK26:17+13:45
292Alma AhnoffGöteborg-Majorna OK26:29+13:57
292Marius RøddeGanddal IL26:29+13:57
292Ida OlssonOckelbo OK26:29+13:57
295Emilia EricsonNyköpings OK26:35+14:03
296Mateo HendersonSteinkjer OK26:43+14:11
297Mira VejedalIFK Lidingö SOK26:48+14:16
297Vidar HaraldssonStigmännen Karlshamns OK26:48+14:16
299Noelle HendersonSteinkjer OK26:55+14:23
300Liv PerssonOK Nipan27:05+14:33
301Alice LarssonBredareds IF27:12+14:40
302Ingrid BrolinOK Linné27:14+14:42
303Leah Sophie ØstgårdHamar OK27:17+14:45
303Linn PalmgrenOK Njudung27:17+14:45
305Loa NordströmFrösö IF27:18+14:46
306Nils RönnestrandFrösö IF27:20+14:48
307Stina GrimmergårdBredareds IF27:23+14:51
308Nils HallbergBredareds IF27:27+14:55
309Ester GrimmergårdBredareds IF27:28+14:56
310Alva HöjskeldOK Tyr27:30+14:58
310Ture ForsbergSkogslöparna27:30+14:58
312Einar BlombergSegersta OK27:40+15:08
312Alma SkeppnerGarphyttans IF27:40+15:08
314Nora StåhlUlricehamns OK27:41+15:09
315Liam StåhlUlricehamns OK27:42+15:10
316Greta PrinceMölndal Outdoor IF27:45+15:13
317Herman AnderssonBjursås OK27:58+15:26
318Amanda FyhrSOK Aneby28:00+15:28
318Arvid RosanderSOK Aneby28:00+15:28
320Axel JarlNAIS Orienteringsklubb28:03+15:31
320Svea BergstrandBrattås CK28:03+15:31
322Ida Berge GjellestadNydalens SK28:06+15:34
323Edit OlofssonOK Storsjön28:13+15:41
324Gustav EssungerSkövalla Ok28:14+15:42
325Frida HerbstVästerås SOK28:18+15:46
326Assar Rosén ThelinJönköpings OK28:19+15:47
327Oskar LindIF Thor28:22+15:50
327Ellen FröjdöTurun Suunnistajat28:22+15:50
329Alma WestlinValbo AIF28:23+15:51
330Johanne Hedemark NelsonBerger og Svelvik o-lag28:32+16:00
331Märta Gillman WikstrandOK Linné28:33+16:01
332Hannes HägglundOK Nolaskogsarna28:37+16:05
333Gustav JuhlinVästerås SOK28:39+16:07
334Eric FridénOK Gränsen28:53+16:21
334Olivia HermanssonIFK Mora OK28:53+16:21
336Jesper DahlbergHåby IF28:55+16:23
337Hugo LidenMarkbygdens OK28:59+16:27
338Kajsa BengtssonAlvesta SOK29:01+16:29
338Filip PerssonSundsvalls OK29:01+16:29
340Elin JavehedVallentuna-Össeby OL29:04+16:32
341Gustav LiljerosTolered-Utby Ol-klubb29:08+16:36
342Justus HuhtamaaTjalve IF Norrköping29:10+16:38
343Alexander ThulinVästerås SOK29:11+16:39
344Felix LidénMarkbygdens OK29:27+16:55
345Ella LjungdellTäby OK29:29+16:57
346Linus FridénOK Gränsen29:34+17:02
347Albins LSvenssonSurahammars SOK30:14+17:42
348Linus FredsbergOK Roxen30:25+17:53
349Wilma LarssonOK Tyringe30:27+17:55
350Noel GalinSurahammars SOK30:28+17:56
351Signe JernbergAvesta OK30:29+17:57
351Siri ForslinForsa OK30:29+17:57
351Lucas MogensenOK Tyringe30:29+17:57
354Fanny BergmanTullinge SK30:34+18:02
355Märta ThelausUmeå OK30:47+18:15
356Sebastian LarssonTullinge SK31:16+18:44
357Hanna SalbergIK Uven31:19+18:47
358Sara BergOK Ravinen31:21+18:49
359Alvar KempeOK Denseln31:22+18:50
360Agnes BestermanIK Trenne Ullared31:45+19:13
361Alva GawellIFK Enskede31:55+19:23
362Samuel PerssonHelsingborgs SOK31:57+19:25
363Tove JakobssonEksjö SOK32:03+19:31
363Felicia FagerlundSödertälje Nykvarn32:03+19:31
365Emma HellströmÅmåls OK32:06+19:34
365Lava-Li SinaiVästerviks OK32:06+19:34
365Anton Brefelt CajdellÅmotfors OK32:06+19:34
368Vendela FagerlundSödertälje Nykvarn32:19+19:47
369Elin FrödinSundsvalls OK32:20+19:48
370Ebba SundlingOK Njudung32:30+19:58
371Jennifer FrödinSundsvalls OK32:32+20:00
372Lykke NäsBjursås OK32:40+20:08
373Jakob BrudinIFK Mora OK32:41+20:09
374Kajsa EdgrenSkarpnäcks OL32:44+20:12
375Johannes HolmbergUlricehamns OK32:50+20:18
376William WestbomSäterbygdens OK33:16+20:44
377Gabriella HaslerSurahammars SOK33:17+20:45
378Robin BernhedRånäs OK33:19+20:47
379Johanna NylundOK Raseborg33:45+21:13
380Isak WarvelinLånghundra IF34:37+22:05
381Vidar KarlbergSkåneslättens OL35:07+22:35
381Alvin JakobssonNybro OK35:07+22:35
383Linus Bodin-LiliegrenOK Djerf35:08+22:36
384Disa LundbergKarlskrona SOK35:12+22:40
385Arvid JunkellFK Herkules35:19+22:47
386Gustav StenbackSkarpnäcks OL35:32+23:00
387Majken EdlundTjalve IF Norrköping36:35+24:03
388Noomi PerssonOK Tyringe36:44+24:12
389Gustav BengtssonOK Nackhe37:34+25:02
390Lilly GertzellGarphyttans IF37:48+25:16
391Olivia SvenssonFK Åsen38:08+25:36
392Alva NilssonKFUM Örebro OK38:19+25:47
393Agnes HolmströmÅmåls OK38:37+26:05
394Matthias RottensteinerGO Harzberg / Bad Voeslau39:19+26:47
395Per Gustav WedmanVästerbergslagens OL40:00+27:28
396Agnes CahierIK Uven41:12+28:40
397Nelly GrothKungälvs OK41:14+28:42
398Angelina Krus EckerströmOK Tranan42:19+29:47
399Fabian LundellLjungskile FK43:13+30:41
400Albin SjöSkåneslättens OL44:24+31:52
401Rut MårildGöteborgs SK45:25+32:53
402Max LindqvistTäby OK45:48+33:16
403Rafael SiverboOK Räven46:02+33:30
404Tilde UmelandOK Älgen46:14+33:42
405Ellen LindbergIK Ymer46:27+33:55
406Thilda BrandbergIK Ymer47:29+34:57
407Viktor HollanderGällstadbygdens SOK50:07+37:35
408Valter VikströmUmeå OK52:06+39:34
409Johannes DahlbergIK Trenne Ullared52:57+40:25
410Arvid ErikssonVästerås SOK55:29+42:57
411Elin WahlqvistOK Roslagen59:03+46:31
412Frida DäckforsTullinge SK1:05:49+53:17
Ilona AnttilaSK Pohjantähtiej godkänd
Emilia AnderssonEskilstuna OLej godkänd
Ivar HolmstrandOK Landehofej godkänd
Frej GaudenzHalmstad OKej godkänd
Hugo JanssonTenhults SOKej godkänd
Arvid MagnussonStora Sundby GoIFej godkänd
Filip MagnussonStora Sundby GoIFej godkänd
Polly von ZweigbergkSundbybergs IKej godkänd
Erik DüringHärlövs IFej godkänd
Ludvig JohnssonFalköpings AIK OKej start
Magnus KarlssonSödertälje Nykvarnej start
Nikoline MunkebyFrol ILej start
Alice NorwaldOK Torej start
Elsa NorwaldOK Torej start
Filip SjölanderTäby OKej start
Felix SvenssonJönköpings OKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser