Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Ringen Sälen 2016, etapp 3

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Ringen Sälen 2016
Arrangörsorganisation: O-Ringen
Datum: söndag 24 juli 2016 - fredag 29 juli 2016

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)Etapp 3Etapp 3 (totalt)Etapp 4Etapp 4 (totalt)Etapp 5Etapp 5 (totalt)

U1

1 370 m, 423 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Elias ZederinOK Nackhe12:25
2Alexander RydbergSödertälje-Nykvarn OF12:54+0:29
3David Wigh-DahlgrenFilipstads OK13:00+0:35
4Melvin SjöbergIF Thor13:08+0:43
5Sebastian Johnsson RisaIK Grane Arendal Orientering13:13+0:48
6Elias HalvarssonÖstersunds OK13:25+1:00
7Melker CarlssonKFUM Örebro OK13:30+1:05
8Jonas AlstadFrol IL13:33+1:08
9Rickard JemthIF Thor13:38+1:13
10Ludvig JuhlinVästerås SOK13:39+1:14
10Teodor JonssonSkarpnäcks OL13:39+1:14
12Arvid HellbergSundbybergs IK13:44+1:19
13Herman PetterssonSävedalens AIK13:45+1:20
14Albin EmilssonOK Skogsfalken13:48+1:23
14Magnus Svaland DaleOL Vallset/Stange13:48+1:23
16Mikkel MichelsenFossum IF14:00+1:35
17Gustav EssungerSjövalla FK14:07+1:42
18Sixten ÅbergTolered-Utby Ol-klubb14:14+1:49
19Karl KullbergBjörkfors GOIF14:18+1:53
20Axel LarssonIFK Umeå14:22+1:57
21Joar AnderssonFalkenbergs OK14:24+1:59
22William BjörnbeckerSjövalla FK14:32+2:07
23Klara JohnssonOK Tisaren14:33+2:08
23Ada StokkelandÅlgård Orientering14:33+2:08
25Ilona AnttilaSK Pohjantähti14:43+2:18
26Jarvis HanssonFrölunda OL14:44+2:19
27Jonas LeireGöteborg-Majorna OK14:45+2:20
27Herman EliassonSundsvalls OK14:45+2:20
29Ebbe LindgrenSkellefteå OK14:48+2:23
30Casper StålbergGävle OK14:57+2:32
31Noah JaremalmTäby OK15:00+2:35
32Astrid SchjølbergRøros IL15:05+2:40
33Axel PerssonGöteborg-Majorna OK15:07+2:42
34Josefine JylltorpLinköpings OK15:12+2:47
35Arvid HägerstrandKungälvs OK15:14+2:49
36Leonardo MelinOK Kolmården15:18+2:53
37Mio BergefurTierps SOK15:19+2:54
38Olof HagwallJärla Orientering15:20+2:55
39Sigge LöfgrenOK Kåre15:28+3:03
40Arvid KarlssonTjällmo-Godegårds OK15:32+3:07
41Lova BraamOK Denseln15:33+3:08
42Ivar HolmstrandOK Landehof15:35+3:10
43Erik JonssonOK Dellen15:38+3:13
44Simon LindqvistÖstersunds OK15:40+3:15
45Teo PalmérUlricehamns OK15:43+3:18
46Håkon Lillegraven LangsæterTrøsken IL15:44+3:19
47Torunn OtterbjörkUmeå OK15:49+3:24
48Frej GaudenzHalmstad OK15:50+3:25
49Jonne NurminenJämsän Retki-Veikot15:52+3:27
50Hugo JanssonTenhults SOK15:54+3:29
51David JernbergGävle OK15:55+3:30
52Meeri RoineHiidenkiertäjät15:57+3:32
52Malte AnderssonTrollhättans SOK15:57+3:32
54Frans PerssonSäterbygdens OK15:58+3:33
54Linus BruhnIF Rigor15:58+3:33
56Victor JanssonTenhults SOK16:00+3:35
57Lotta PesuTampereen Pyrintö16:01+3:36
58Mari RichterSandnes IL (Rogaland)16:02+3:37
59Hedvig GrahnIFK Göteborg16:03+3:38
60Ingrid Selling AhlbergOK Nolaskogsarna16:04+3:39
61Tage RudsanderIK Vista16:06+3:41
62Oskar SöderbergOK Skogsfalken16:09+3:44
63David CarlssonIK Trenne Ullared16:11+3:46
64Felix SvenssonJönköpings OK16:14+3:49
65Jonatan Selling AhlbergOK Nolaskogsarna16:15+3:50
65Elin KarlssonOK Landehof16:15+3:50
67Elsie HördegårdhIFK Göteborg16:18+3:53
68Agnes GustafssonOK Roxen16:19+3:54
69Emil JohanssonVästvärmlands OK16:23+3:58
70Nils JohnssonMatteus SI16:24+3:59
71Emilia AnderssonEskilstuna OL16:25+4:00
72Noel AnderssonOK Tranan16:29+4:04
73Julia PetterssonJärfälla OK16:35+4:10
74Gustav KarlssonUlricehamns OK16:45+4:20
75Maja SjödinOK Tisaren16:48+4:23
76Emma BergOK Ravinen16:52+4:27
77Alice FagerströmIFK Göteborg16:53+4:28
77Emma EnckellSödertälje-Nykvarn OF16:53+4:28
79Love EnerothLunds OK16:54+4:29
80Viktor KullmanStora Tuna OK16:55+4:30
81David ErdalenIFK Göteborg16:59+4:34
82Tim ÖstlundVästvärmlands OK17:01+4:36
82Arvid WrangeOK Tyr17:01+4:36
84Linus HolmbergOK Gränsen17:03+4:38
85Liam BergefurTierps SOK17:05+4:40
86Fredrik EricsonFagersta OK17:07+4:42
87Axel LindbladOK Djerf17:12+4:47
88Mathilda GustafssonIF Thor17:15+4:50
89Anton KarlssonUlricehamns OK17:20+4:55
90Jo Bogstrand IngvaldsenKamrat och IF KIF17:22+4:57
91Ture LindskogOK Ravinen17:23+4:58
92Matilda NynäsOK Botnia17:26+5:01
93Emil ÖbergOK Hällen17:27+5:02
94Malte BlomgrenVästvärmlands OK17:29+5:04
94Selma WhiteSøgne og Songdalen OK17:29+5:04
96Allis SjödinOK Tisaren17:31+5:06
97Viggo NäsmanLerums SOK17:32+5:07
98Pontus CliffordsonTolered-Utby Ol-klubb17:35+5:10
98Isak EiderbäckOK Hällen17:35+5:10
100Robin BjörkmanSK Graal17:40+5:15
100Klara GellerbrandtMalungs OK Skogsmårdarna17:40+5:15
102Erik KällTumba-Mälarhöjden OK17:43+5:18
103Clara BomanSkattkärrs SOK17:44+5:19
104Alexander DufvaSundsvalls OK17:45+5:20
105Anton ÅbergOK Linné17:46+5:21
106Alma WickmanTibro OK17:47+5:22
107Mio ErikssonOK Milan17:49+5:24
108Linus Bodin-LiliegrenOK Djerf17:50+5:25
108Julie CasselsjöOK Kolmården17:50+5:25
110Oscar KristofferssonAlmby IK17:52+5:27
110Ellinor KruysIF Thor17:52+5:27
112Alvar KempeOK Denseln17:54+5:29
113Ingemar WestfeldtIF Thor17:59+5:34
114Agnes FeilSundsvalls OK18:01+5:36
115Elias ForsstenKungälvs OK18:04+5:39
115Algot SjöstrandSnättringe SK18:04+5:39
117Amanda MörkforsJärfälla OK18:06+5:41
118Malte AnderssonMatteus SI18:08+5:43
119Noel MalmströmEskilstuna OL18:11+5:46
119Tilde IngwersenOK Enen18:11+5:46
121Katja SmittSödertälje-Nykvarn OF18:16+5:51
122Hannes PetersonOK Denseln18:20+5:55
123Wilma JonssonOK Tyr18:21+5:56
124Elliot RosénHästveda OK18:22+5:57
125Nia KytäjäHiidenkiertäjät18:23+5:58
125Marius HovmöllerSöders-Tyresö18:23+5:58
127Vilma Hagelberg NordahlOK Kåre18:27+6:02
127Elsa NyanderOK Roxen18:27+6:02
129Love KarlssonAlvesta SOK18:35+6:10
130Henry NordströmKils OK18:36+6:11
131Hugo BäcklundRonneby OK18:40+6:15
132Christian Berge GjellestadNydalens SK18:41+6:16
133Gustav LiljerosTolered-Utby Ol-klubb18:42+6:17
134Julia HolmströmTäby OK18:49+6:24
135Erik JönssonOK Södertörn18:55+6:30
136Valter SanderSkåneslättens OL18:59+6:34
137Hjalmar JohanssonOK Alehof19:01+6:36
138Ida AhlbergOK Nolaskogsarna19:02+6:37
139Elma MagnellKatrineholms OK19:04+6:39
140Ylva KullanderSävedalens AIK19:05+6:40
141Jonatan PerssonOK Enen19:06+6:41
142Figge MarsKinnaströms SK19:07+6:42
143Jonna ÅhlÅmåls OK19:08+6:43
143Hennie LöfgrenStora Tuna OK19:08+6:43
145Elsa MattssonMalungs OK Skogsmårdarna19:12+6:47
146Matthias RottensteinerGO Harzberg / Bad Voeslau19:13+6:48
147Lovisa MöllerAlmby IK19:14+6:49
148Tua OffrellGävle OK19:15+6:50
149Lykke NäsBjursås OK19:17+6:52
150Esteva FenkGO Harzberg / Bad Voeslau19:18+6:53
151Anton ArvidssonBrattås CK19:20+6:55
151Alice BohlinIFK Göteborg19:20+6:55
153Lin PelanderOK Djerf19:21+6:56
154Agnes OlssonOK Tranan19:22+6:57
154Ida AtterbrandOK Kåre19:22+6:57
156Karen Haanes StrandlieGjø-Vard OL19:27+7:02
157Edvin JohanssonOK Kåre19:28+7:03
158Josefin StroppGävle OK19:29+7:04
159Anton HedlundVandrarringen19:31+7:06
160Ingrid RingvollIK Grane Arendal Orientering19:33+7:08
161Erik GustafssonDegerfors OK19:34+7:09
162Folke Barck-HolstSnättringe SK19:35+7:10
163Tiio LivfKexholms SK19:36+7:11
164Felix LidénMarkbygdens OK19:41+7:16
165Simon SkottÅmåls OK19:42+7:17
166Sanna JosefssonOK Kolmården19:46+7:21
167Elsa HallOK Bävern19:49+7:24
168Isak MannbergSkellefteå OK19:52+7:27
169Marius RøddeGanddal IL19:53+7:28
170Nils RönnestrandFrösö IF19:54+7:29
171Ella HedströmOK Renen19:56+7:31
171Hugo AbelSnättringe SK19:56+7:31
173Nora StåhlUlricehamns OK19:58+7:33
173Theo LarssonOK Tranan19:58+7:33
175Andreas WesterlundHerrljunga SK Skid o OL19:59+7:34
175Ylvalie EnströmSundsvalls OK19:59+7:34
177Erik DüringHärlövs IF20:02+7:37
178Loa NordströmFrösö IF20:03+7:38
179Lilly BergenfurSkattkärrs SOK20:04+7:39
180Ella MatthewsTullinge SK20:05+7:40
181Ludvig Björnberg FärdigNyköpings OK20:08+7:43
181Elina ChristianssonUddevalla OK20:08+7:43
183Rasmus KäckAttunda OK20:14+7:49
184Elin ForsHJS-Vansbro OK20:17+7:52
184Benjamin KarlssonOK Landehof20:17+7:52
186Molly GraadIF Rigor20:19+7:54
187Lucas Bodin LiliegrenOK Djerf20:20+7:55
188Nils TholénOK Skogshjortarna20:23+7:58
189Ebba FrendeliusIFK Lidingö SOK20:24+7:59
190Stella NilssonOK Njudung20:31+8:06
191Jon Forsberg RundströmIFK Enskede20:32+8:07
192Mira VejedalIFK Lidingö SOK20:35+8:10
193Axel JarlNAIS Orienteringsklubb20:37+8:12
194Signe AlbinssonOK Österåker20:41+8:16
195Greta SandvikAttunda OK20:42+8:17
195Mey ZahndOLG Thun20:42+8:17
197Max BoströmJärfälla OK20:46+8:21
198Ester HellmanLeksands OK20:52+8:27
199Valter VikströmUmeå OK21:05+8:40
200Ebba RosénLunds OK21:07+8:42
201Emil WindevallSävedalens AIK21:10+8:45
202Pelle JakobssonEksjö SOK21:11+8:46
203Erik HedströmÖstersunds OK21:13+8:48
203David JonforsenHallstahammars OK21:13+8:48
203Johannes HolmbergUlricehamns OK21:13+8:48
206Kajsa WilénLeksands OK21:15+8:50
207Herman AnderssonBjursås OK21:16+8:51
208Oscar AhlstedtÅmåls OK21:19+8:54
209Frida HerbstVästerås SOK21:21+8:56
210Alvin JakobssonNybro OK21:23+8:58
211Klara IsenströmAlmby IK21:28+9:03
212Jesper DahlbergHåby IF21:34+9:09
213Alice FunkeLeksands OK21:43+9:18
214Olivia SvenssonFK Åsen21:44+9:19
215Nikki WeihartOK Orinto21:46+9:21
216Irma ErikssonOK Tyr21:47+9:22
217Elsa NurminenJämsän Retki-Veikot21:50+9:25
218Thor De MitsTrol Belgium21:51+9:26
219Isak StinessenDalaportens OL21:54+9:29
220Sandrine LindbladLinköpings OK21:57+9:32
221Alice LarssonBredareds IF21:58+9:33
222Melker SundströmHestra IF21:59+9:34
222Ida MartinssonStora Tuna IK21:59+9:34
224Melker OckbornTrollhättans SOK22:00+9:35
225Tuva LarssonOK Linné22:03+9:38
225Ludvig JohnssonFalköpings AIK OK22:03+9:38
227Fanny BergmanTullinge SK22:06+9:41
228Viktor HollanderGällstadbygdens SOK22:07+9:42
229Jacob RuderfeltIF Rigor22:10+9:45
230Sondre HafskjoldNydalens SK22:13+9:48
231Hugo SamuelssonFalköpings AIK OK22:14+9:49
232Mirjam CostermansJärla Orientering22:18+9:53
233Linnéa RexOK Landehof22:22+9:57
234William HällstenLeksands OK22:26+10:01
235Bontu JohnsonHelsingborgs SOK22:27+10:02
236Alice KällstrandÅmåls OK22:29+10:04
237Linus FredsbergOK Roxen22:32+10:07
238William LundqvistOK Tyr22:39+10:14
239Linn ThuressonSkåneslättens OL22:44+10:19
240Tilde UmelandOK Älgen22:45+10:20
241Hjalmar HörnquistAnderstorps OK22:47+10:22
241Kristian KaiserIF Sturla22:47+10:22
243Arne LagerqvistGarphyttans IF22:54+10:29
244Hilma KahraÅmåls OK22:59+10:34
245Tyra GrahnGöteborgs SK23:01+10:36
245Oskar LindIF Thor23:01+10:36
247Emilia GrybäckIF Thor23:02+10:37
247Anna JohannessonFrölunda OL23:02+10:37
249Hjalmar LindgårdFK Göingarna23:04+10:39
249Ella GrahnGöteborgs SK23:04+10:39
251Moa DahlOK Alehof23:05+10:40
252Oscar AnderssonKalmar OK23:07+10:42
253Josefin SandbergKöping-Kolsva OK23:09+10:44
254Mailis HolmqvistSjövalla FK23:10+10:45
255Ida OlssonOckelbo OK23:12+10:47
256Olof OlssonOK Skogsfalken23:16+10:51
256Sina Wiik MelveRingsaker OK23:16+10:51
258Svea BorgströmAvesta OK23:17+10:52
259Felix DahlinKovlands IF23:18+10:53
260Frida BrudinIFK Mora OK23:20+10:55
261Greta PrinceMölndal Outdoor IF23:23+10:58
262Gustav NorbergStora Tuna OK23:28+11:03
263Einar BlombergSegersta OK23:30+11:05
264Eneko  Soares OlsonSimrishamns OK23:34+11:09
265Per Gustav WedmanVästerbergslagens OL23:36+11:11
265Nelly GrothKungälvs OK23:36+11:11
267Julie LindbladLinköpings OK23:40+11:15
268Ivar FrisellBoxholm-Mjölby OL23:42+11:17
268Astrid RollJärfälla OK23:42+11:17
270Hilda GrahnGöteborgs SK23:46+11:21
271Emilia ErikssonLima IF23:48+11:23
272William WestbomSäterbygdens OK23:49+11:24
273Jakob RingströmOK Landehof23:50+11:25
274Axel PerssonFK Herkules23:52+11:27
275Gustav JuhlinVästerås SOK23:56+11:31
276Knut HolmbergBergnäsets AIK24:01+11:36
277Måns DahlbergAlmby IK24:03+11:38
278Therese Alisa LundÅlgård Orientering24:09+11:44
279Edit OlofssonOK Storsjön24:11+11:46
280Ella JohanssonFinspångs SOK24:13+11:48
281Lava-Li SinaiVästerviks OK24:14+11:49
281Melker SundströmLeksands OK24:14+11:49
283Alva HöjskeldOK Tyr24:15+11:50
284Philip Soares OlsonSimrishamns OK24:17+11:52
285Polly von ZweigbergkSundbybergs IK24:19+11:54
286Arvid MagnussonStora Sundby GoIF24:22+11:57
286Elias PalmertzHelsingborgs SOK24:22+11:57
288Joar UmelandOK Älgen24:27+12:02
289Sigge RinaldoOK Tor24:28+12:03
290Arvid RosanderSOK Aneby24:29+12:04
291Hugo NyströmOK Ravinen24:31+12:06
292Nike RinaldoOK Tor24:33+12:08
293Alvar HedenblomMarkbygdens OK24:36+12:11
294Alma AhnoffGöteborg-Majorna OK24:37+12:12
294Albin SjöSkåneslättens OL24:37+12:12
296Elsa NorwaldOK Tor24:38+12:13
296Alma AnderssonIF Thor24:38+12:13
298Alva HedinTolered-Utby Ol-klubb24:39+12:14
299Isaac Soares OlsonSimrishamns OK24:44+12:19
300Amanda ErikssonSigtuna 24:57+12:32
301Amanda FyhrSOK Aneby24:59+12:34
302Ida HanssonSOK Viljan25:00+12:35
302moa MartinssonStora Tuna IK25:00+12:35
304Joar BlomqvistBredareds IF25:01+12:36
304Veronica Sunisa LundÅlgård Orientering25:01+12:36
306Sara BergOK Ravinen25:02+12:37
307Alexander ThulinVästerås SOK25:17+12:52
308Edith BergenfurSkattkärrs SOK25:21+12:56
309Ayla SohlIK Vikings OK25:22+12:57
310Leah Sophie ØstgårdHamar OK25:35+13:10
311Emmie HolmqvistSnättringe SK25:37+13:12
311Lova JonssonSkarpnäcks OL25:37+13:12
313Ellen ErikssonLima IF25:42+13:17
314Wilma LarssonOK Tyringe25:55+13:30
314Sebastian LarssonTullinge SK25:55+13:30
316Alice LarssonOK Tyringe25:57+13:32
317Thea BerglundVittjärvs IK26:01+13:36
318Ebba SundlingOK Njudung26:04+13:39
319Ester GranforsOK Landehof26:06+13:41
320Emma HellströmÅmåls OK26:08+13:43
321Frida SjöblomOK Kåre26:20+13:55
321Astrid JacobsonOK Tor26:20+13:55
321Ella LjungdellTäby OK26:20+13:55
324Viivi FageruddTurun Suunnistajat26:34+14:09
325Agnes HolmströmÅmåls OK26:35+14:10
326Lukas TarandiIFK Lidingö SOK26:36+14:11
327Agnes BestermanIK Trenne Ullared26:39+14:14
328Ellen FröjdöTurun Suunnistajat26:44+14:19
329Leonie LichtenbergBredareds IF26:50+14:25
330Ture ForsbergSkogslöparna26:53+14:28
331Siri ForslinForsa OK27:00+14:35
332Alva GawellIFK Enskede27:22+14:57
333Castor FlordalKatrineholms OK27:27+15:02
334Elin FrödinSundsvalls OK27:28+15:03
335Dante MeijerIFK Mora OK27:30+15:05
336Pål SödervallTullinge SK27:33+15:08
337Märta ThelausUmeå OK27:34+15:09
338AGNES CAHIERIK Ulven27:38+15:13
339Mateo HendersonSteinkjer OK27:39+15:14
340Gustav StenbackSkarpnäcks OL27:44+15:19
341Tuike RomppanenHelsingfors27:55+15:30
342Majken EdlundTjalve IF Norrköping28:01+15:36
343Lovisa PerssonDomnarvets GOIF28:03+15:38
344Vidar KarlbergSkåneslättens OL28:09+15:44
345Ebba GöranssonLidköpings VSK28:11+15:46
346FreJa PerssonDomnarvets GOIF28:12+15:47
347Tove JakobssonEksjö SOK28:15+15:50
348Arvid BerggrenÖstersunds OK28:18+15:53
349Angelina Krus EckerströmOK Tranan28:20+15:55
350Moa JäderbergLeksands OK28:32+16:07
351Agnes SöderbergTjällmo-Godegårds OK28:37+16:12
352Noelle HendersonSteinkjer OK28:40+16:15
353Ida Berge GjellestadNydalens SK28:55+16:30
354Ester GrimmergårdBredareds IF28:56+16:31
355Melker FärdigLidköpings VSK29:05+16:40
356Silje MikkelsenIK Grane Arendal Orientering29:19+16:54
357Ida IvarssonOK Skogshjortarna29:21+16:56
357Stina GrimmergårdBredareds IF29:21+16:56
359Nils HallbergBredareds IF29:23+16:58
360Disa LundbergKarlskrona SOK29:24+16:59
361Johanne Hedemark NelsonBerger og Svelvik o-lag29:36+17:11
362Isak NellbergSurahammars SOK29:39+17:14
363Max JohanssonBilldal29:42+17:17
364Alma WestlinValbo AIF29:52+17:27
365Algot HellgrenIF Thor30:13+17:48
366Smilla Alftberg/GreenIFK Enskede30:40+18:15
367Tove NordströmOK Älvsjö-Örby30:52+18:27
368Molly Alftberg/GreenIFK Enskede30:55+18:30
369Siri KihlborgIFK Lidingö SOK31:05+18:40
370Vilhelm SvarødIdd SPK31:22+18:57
371Filip PerssonSundsvalls OK31:39+19:14
372Elin JavehedVallentuna-Össeby OL31:47+19:22
373Liam StåhlUlricehamns OK31:50+19:25
374Lukas LundinOK Linné32:07+19:42
375Karin WestströmAlvesta SOK32:23+19:58
376Robin BernhedRånäs OK32:26+20:01
377Alva NilssonKFUM Örebro OK32:27+20:02
378Alva SvenssonFK Finn32:30+20:05
379Alma SkeppnerGarphyttans IF32:34+20:09
380Noomi GreenAlmby IK32:38+20:13
381Hannes HägglundOK Nolaskogsarna32:42+20:17
382Alma PantzarOK Letstigen33:02+20:37
383Theo ElofssonOK Njudung33:10+20:45
384Gustav BengtssonOK Nackhe33:11+20:46
385Tuva HällstenLeksands OK33:15+20:50
386Jennifer FrödinSundsvalls OK33:18+20:53
387Lilly GertzellGarphyttans IF33:27+21:02
388Isak WarvelinLånghundra IF33:34+21:09
389Sigrid Gillman WikstrandOK Linné33:35+21:10
390Olivia HermanssonIFK Mora OK34:03+21:38
390Märta Gillman WikstrandOK Linné34:03+21:38
392Wilma FredholmSnättringe SK34:08+21:43
393Tilde LampinenSödertälje-Nykvarn OF34:18+21:53
394Klara OlssonStigmännen Karlshamns OK34:34+22:09
395Max LindqvistTäby OK34:38+22:13
396Signe JernbergAvesta OK35:02+22:37
397Vidar HaraldssonStigmännen Karlshamns OK35:23+22:58
398Frida DäckforsTullinge SK35:25+23:00
399Kajsa BengtssonAlvesta SOK35:59+23:34
400Samuel PerssonHelsingborgs SOK37:10+24:45
401Arvid JunkellFK Herkules37:20+24:55
402Justus HuhtamaaTjalve IF Norrköping37:25+25:00
403Stina PeterssonTolered-Utby Ol-klubb38:00+25:35
404Noel GalinSurahammars SOK38:20+25:55
405Assar Rosén ThelinJönköpings OK39:56+27:31
406Emilia EricsonNyköpings OK40:03+27:38
407Hanna SalbergIK Uven40:08+27:43
408Jakob BrudinIFK Mora OK40:57+28:32
409Ellen LindbergIK Ymer48:25+36:00
410Thilda BrandbergIK Ymer48:26+36:01
411Elin WahlqvistOK Roslagen48:35+36:10
412Movitz ArnstadKarlstad51:56+39:31
413Johannes DahlbergIK Trenne Ullared52:03+39:38
414Fabian LundellLjungskile FK59:29+47:04
415Signe LundellLjungskile1:00:09+47:44
416Eric FridénOK Gränsen1:09:22+56:57
417Linus FridénOK Gränsen1:09:28+57:03
Linn PalmgrenOK Njudungej godkänd
Filip MagnussonStora Sundby GoIFej godkänd
Selma WickströmArboga OKej godkänd
Caroline Svartedal AasenTrøsken ILej godkänd
Enzo SouzaSimrishamns OKej godkänd
Ted LindmarkRobertsfors IKej godkänd
Siri MessingVäsby OKej start
Ulla Lunøe AkselsenNydalens SKej start
Svea BergstrandBrattås CKej start
Ingrid BrolinOK Linnéej start
Alma LunöeNydalen SKej start
Maja MaxénStora Tuna OKej start
Nikoline MunkebyFrol ILej start
Alice NorwaldOK Torej start
Hanna RydesäterRehns BKej start
Filip SjölanderTäby OKej start
Isak StrömbäckOK Denselnej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser