Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Ringen Sälen 2016, etapp 4

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Ringen Sälen 2016
Arrangörsorganisation: O-Ringen
Datum: söndag 24 juli 2016 - fredag 29 juli 2016

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)Etapp 3Etapp 3 (totalt)Etapp 4Etapp 4 (totalt)Etapp 5Etapp 5 (totalt)

H10

2 290 m, 269 startande
PlacNamnOrganisationTidDiffR
1Karl Aderstedt AlthoffKungälvs OK13:54
2Axel Björnberg FärdigNyköpings OK13:55+0:01
3Emil ÅbergOK Linné15:04+1:10
4Eemil KoskinenTampereen Pyrintö15:22+1:28
5Svante SandvikAttunda OK15:47+1:53
6Max ÖsterbergGustavsbergs OK16:07+2:13
7Carl ÖbergGamleby OK16:34+2:40
8Axel KylbornAlmby IK16:51+2:57
9Olle WallmanVästerbergslagens OL16:56+3:02
10Akseli PesuTampereen Pyrintö17:00+3:06
11Ludwig RosénGöteborg-Majorna OK17:17+3:23
11Marcus LammFrölunda OL17:17+3:23
13Liam HälldalSkogslöparna17:22+3:28
14Hugo BraamOK Denseln17:29+3:35
15Hugo EkströmOK Tyr17:33+3:39
16Anton KemppiEspoon Suunta17:35+3:41
17Hjalmar AxelssonFK Göingarna17:42+3:48
18Edvin TögenmarkOK Linné17:46+3:52
19Jens FochsenWaxholms OK18:01+4:07
20Axel ThybeckLindebygdens OK18:11+4:17
21Florian FritzénHiidenkiertäjät18:23+4:29
22Arvid IngvarssonOK Renen18:27+4:33
22Axel Örnhagen JørgensenOK Snab18:27+4:33
24Rasmus KoponenLynx18:35+4:41
25Albin SkottÅmåls OK19:17+5:23
26Måns RavaldÖstersunds OK19:25+5:31
27Erik PalmVästerås SOK19:32+5:38
28Wilmer KempeOK Denseln19:55+6:01
29Lauri MattilaKouvolan Suunnistajat20:14+6:20
30Arvid TrofastTjällmo-Godegårds OK20:16+6:22
31Eino LiponkoskiTampereen Pyrintö20:34+6:40
32Erik NorinSöders-Tyresö20:38+6:44
33Eddie KarlssonOK Vilse 8720:40+6:46
34Felix JohanssonOK Alehof20:50+6:56
35Carl GlivesonRonneby OK20:51+6:57
36Martin NilssonSkogslöparna21:15+7:21
37Philip SjödinOK Tisaren21:40+7:46
38Malte GranefeltOK Tyr21:44+7:50
39Hjalmar FolkestadAnderstorps OK21:50+7:56
40Liam HogedalVänersborgs SK21:58+8:04
41Samuel DahlbergIK Trenne Ullared22:02+8:08
42Nils MelénTrollhättans SOK22:12+8:18
43Eric HasselströmOK Renen22:13+8:19
44Hugo JaremalmTäby OK22:30+8:36
45Arild ErikmatsSävedalens AIK22:32+8:38
46Axel NilssonGarphyttans IF22:36+8:42
46Wille VernströmRonneby OK22:36+8:42
46Linus BååthSävedalens AIK22:36+8:42
49Elmin HovmöllerSöders-Tyresö22:55+9:01
50Filip GummessonNybro OK23:05+9:11
51Carl-Johan OlvegårdFK Göingarna23:13+9:19
52Oskar WesterbergTrollhättans SOK23:18+9:24
53Edvard PelanderOK Djerf23:35+9:41
54Anton JonssonOK Tyr24:06+10:12
55Edvin JohanssonVäsby OK24:07+10:13
56Julius WiklundFalköpings AIK OK24:14+10:20
57Aatos RiikonenTampereen Pyrintö24:21+10:27
58Eirik WathneSandnes IL (Rogaland)24:22+10:28
59Elvis ÅbergTolered-Utby Ol-klubb24:26+10:32
60Malte SöderlundKarlsbyhedens IK24:29+10:35
61Oscar AnderssonOK Tyr24:30+10:36
62Wilhelm KarmetunOK Njudung24:35+10:41
63Viktor FischerOK Linné24:37+10:43
64Viktor NilssonOK Linné24:38+10:44
65Viggo AnderssonTrollhättans SOK24:40+10:46
66Onni LiponkoskiTampereen Pyrintö24:46+10:52
67Viktor JonhedKFUM Örebro OK24:50+10:56
68Melvin LöfgrenOK Kåre24:51+10:57
69Vilgot KuokkanenOK Renen25:01+11:07
70Danilo MobergOK Tyr25:12+11:18
71Alfred LeijonHärlövs IF25:14+11:20
72Albin MöllerbergValbo AIF25:20+11:26
73Eric ÅhlÅmåls OK25:28+11:34
74Björn DjupströmFrölunda OL25:33+11:39
75Walter SöderqvistOK Kåre25:35+11:41
76Mathias LinløkkenØstmarka OK25:49+11:55
77Ludvig HagwallJärla Orientering25:54+12:00
78Gustav GranqvistFK Göingarna25:59+12:05
79Gustav NilssonOK Tyr26:00+12:06
80Elias SchüleKoovee26:01+12:07
81Johan AnderssonIK Gandvik26:06+12:12
82Alfons WesterberghRasbo IK26:15+12:21
83Linus NileviHaninge SOK26:19+12:25
83Albin JemthIF Thor26:19+12:25
85Robin HelmerssonOK Tisaren26:23+12:29
86Emil LingIK Hakarpspojkarna26:36+12:42
87Ola DåsnesVang OL26:37+12:43
88Gustav LjunggrenOK Hammaren26:41+12:47
89Adam SamuelssonFalköpings AIK OK26:43+12:49
90Magnus MolundIL Tyrving26:47+12:53
91Adam EngstrandStorviks IF26:54+13:00
92Jacob LiljeGävle OK26:58+13:04
92Viggo WallinIK Trenne Ullared26:58+13:04
94Even LienGjø-Vard OL27:02+13:08
94Viktor NilssonStångenäs AIS27:02+13:08
96Edvin SanderSkåneslättens OL27:03+13:09
97Harald MartnerFrölunda OL27:04+13:10
98William HärströmFalköpings AIK OK27:33+13:39
99Simon GrahnIK Uven27:35+13:41
99Ola LeireGöteborg-Majorna OK27:35+13:41
101Ville LindskogOK Älme27:40+13:46
102Isak ÖhgrenSävedalens AIK27:42+13:48
103Simon BerglundKarlsbyhedens IK27:44+13:50
104Melker WaldfeltFinspångs SOK27:51+13:57
105Alfred DanielssonIFK Mora OK27:54+14:00
106Axel EngströmOK Renen28:01+14:07
107Alex AnderssonSundsvalls OK28:02+14:08
108Joel AllmungsLeksands OK28:21+14:27
109Mille LangerOK Roxen28:22+14:28
110Rasmus MittelholzerOLK Fricktal28:26+14:32
111Eskil EngbergHärnösands OK28:31+14:37
112Isak EngOK Pan-Kristianstad28:34+14:40
113Oliver HammarFalköpings AIK OK28:38+14:44
114Arvid JosefssonOK Vivill28:42+14:48
115Alvin IsenströmAlmby IK28:54+15:00
116Erik SaméusFrölunda OL28:56+15:02
117Vidar MoldinSödertälje-Nykvarn OF28:59+15:05
118Axel EckerlidSävedalens AIK29:12+15:18
119Ludwig LindgrenTjalve IF Norrköping29:15+15:21
120Väinö HaaraHelsingin Suunnistajat29:17+15:23
121Axel GräfningsGrycksbo IF OK29:20+15:26
122Hugo ÖrtlundRånäs OK29:24+15:30
123Oscar SvenskTjällmo-Godegårds OK29:27+15:33
124Eemeli LeskinenLynx29:38+15:44
125Joel ByströmOK Nolaskogsarna29:54+16:00
126Kevin BernhedRånäs OK30:03+16:09
127Olle SjöblomÖstersunds OK30:08+16:14
128Wilmer WennbergHudiksvalls OK30:12+16:18
129Henrik JuntunenKalevan Rasti30:13+16:19
130Olle HaglundKFUM Örebro OK30:19+16:25
131Oscar ÅslundOK Linné30:22+16:28
132Arthur MitchellHOC30:26+16:32
133Pontus HedbergKarlsbyhedens IK30:27+16:33
134Albin IsakssonOK Tyr30:42+16:48
135Elias JosefssonVästvärmlands OK30:44+16:50
136Adam PerssonDomnarvets GOIF30:53+16:59
137Kaspar EricssonSundsvalls OK31:02+17:08
138Edvin FredrikssonTjalve IF Norrköping31:09+17:15
139Andy GranforsIF Rigor31:10+17:16
140Emil WalleniusFrölunda OL31:16+17:22
140Axel BütikoferLjusdals OK31:16+17:22
142Erik NederheimHaninge SOK31:19+17:25
143Rasmus ÖbergOK Hällen31:30+17:36
144Petter FochsenWaxholms OK31:34+17:40
145Isak LarssonOK Tisaren31:36+17:42
146Lauri LakanenKoovee31:51+17:57
147Matias LiljeströmHelsingin Suunnistajat31:52+17:58
148Axel VibergRyda SK31:54+18:00
149Arvid TögenmarkOK Linné31:58+18:04
150Alfred NybergSkattkärrs SOK32:07+18:13
151Vincent DahmTjalve IF Norrköping32:13+18:19
152Erik KindlundOK Tranan32:29+18:35
153Erik ArneborgUlricehamns OK32:30+18:36
154Johan OlarsLeksands OK32:32+18:38
155Vigon BerggrundUmeå OK32:44+18:50
156Oskar HjertbergHestra IF32:57+19:03
157Henning FalkenströmSkogsluffarnas OK33:04+19:10
158Theo JiréniusVästerbergslagens OL33:08+19:14
159Isak DahlOK Alehof33:18+19:24
160Axel EkdalaKungälvs OK33:19+19:25
161Frode SmittSödertälje-Nykvarn OF33:36+19:42
162Eskil LeonTrollhättans SOK33:38+19:44
163Albin GranqvistFK Göingarna33:41+19:47
164Emil LundgrenSundsvalls OK33:47+19:53
165Albert SvenssonFK Finn33:48+19:54
166Eskil HafskjoldNydalens SK33:51+19:57
167Elliot JonssonAttunda OK34:02+20:08
168Olof ArevångTullinge SK34:03+20:09
168Albin SvenssonFK Herkules34:03+20:09
170Oskar KaipeOK Kåre34:29+20:35
170Olle HambergÖstersunds OK34:29+20:35
172Oskar KarlssonGarphyttans IF34:42+20:48
173Titan AnundborgSidensjö IK34:50+20:56
174Anton RaskKungälvs OK35:05+21:11
175Eskil SöderlundUlricehamns OK35:11+21:17
175Oskar WardOK Vivill35:11+21:17
177Erik HermanssonÅmåls OK35:25+21:31
178Simon HanssonIF Rigor35:33+21:39
179Viktor BerndtssonFrölunda OL35:39+21:45
180Erik WihlborgOK Gynge36:02+22:08
181Edvin HalldinKFUM Örebro OK36:23+22:29
182Olof LevinSvaide Roma SOK36:26+22:32
183Lenni KallelaHelsingin Suunnistajat36:31+22:37
184Samuel RasmussenOK Kontinent36:34+22:40
185Ivar KahraÅmåls OK36:42+22:48
186Simon PalmgrenSkogsluffarnas OK36:49+22:55
187Oskar KarlqvistTjällmo-Godegårds OK37:09+23:15
188Simon BlücherÖstersunds OK37:14+23:20
189Elias SamuelssonOK Vivill37:15+23:21
190Linus HanssonSOK Viljan37:16+23:22
191Matteo MobergOK Tyr37:23+23:29
191Lukas LindIF Thor37:23+23:29
193Adam NeroNässjö OK37:26+23:32
193Wilfred LarssonTullinge SK37:26+23:32
195Gustav LübckeOK Ravinen37:40+23:46
196August JacobsenOK Måsen37:56+24:02
197André BergkvistVästerbergslagens OL38:00+24:06
198Hugo ThoressonAndrarums IF38:06+24:12
199Leo KristianssonHJS-Vansbro OK38:10+24:16
200Samuel RingströmOK Landehof38:52+24:58
201Artem SokolovMalahit 38:54+25:00
202Jakob ÅkessonSkåneslättens OL39:04+25:10
203Elias HörnellDomnarvets GOIF39:10+25:16
204Elias BladhTullinge SK39:37+25:43
205Henrik KaiserIF Sturla40:03+26:09
206Melker ThornellSurahammars SOK40:06+26:12
207Alfred DahlinKovlands IF40:11+26:17
208Petter GranathSvärdsjö SOK40:17+26:23
209Markus MaronenLynx40:34+26:40
210Johannes NorrbyOK Södertörn40:59+27:05
211Fabian LarssonOK Milan41:24+27:30
212Olof ErssonOK Kåre41:43+27:49
213Alvin LönkvistOK Vivill42:04+28:10
214Edvin PetterssonSödertälje-Nykvarn OF42:14+28:20
215Viggo PerssonIK Hakarpspojkarna42:19+28:25
216Oscar LundquistOK Ravinen42:33+28:39
217Ossian ÖstergrenAlvesta SOK43:10+29:16
218Kalle JoonsLeksands OK43:11+29:17
219Jakob SandbergKöping-Kolsva OK43:21+29:27
220Alvan LaavainenMS Parma43:39+29:45
221Leo WikströmOK Hammaren43:42+29:48
222Ebbe TörnkvistAnderstorps OK43:48+29:54
223Oliver EiderbäckOK Hällen43:49+29:55
223Olof HertinVästerviks OK43:49+29:55
225Nils PerssonOK Tyringe44:22+30:28
226Walter LöfqvistSOK Viljan44:30+30:36
227Filip BorellOK Linné45:40+31:46
228Erik PeterssonTolered-Utby Ol-klubb45:50+31:56
229Jacob HolmbergUlricehamns OK46:47+32:53
230Anton HedströmSöders-Tyresö46:54+33:00
231Mads Christian MaarupCopenhagenO48:17+34:23
232Elias LauriFK Herkules48:21+34:27
233Melker WollbrandOK Renen48:30+34:36
234Isak JohanssonUmeå OK48:46+34:52
235Eric HenrikssonRånäs OK49:39+35:45
236Joel HolmgårdKils OK50:27+36:33
237Edvin PerssonValbo AIF50:39+36:45Ladda ner rutt i gpx-format
238Edvin LennartsonUlricehamns OK52:53+38:59
239Castor RådbergKöping-Kolsva OK52:55+39:01
240Emil AnderssonLunds OK53:15+39:21
241Oskar MobergOK Löftan53:37+39:43
242Albin ThunbergOK Vivill53:46+39:52
243Erik WilliamssonTolered-Utby Ol-klubb53:54+40:00
244Olli NäpänkangasSuunta Jyväskylä54:16+40:22
245Adrian SandellOK Roxen54:46+40:52
245Viggo LindgrenOK Kåre54:46+40:52
247Gabriel CarlqvistSnättringe SK54:57+41:03
248Edvin StegmarkHalmstad Garnisons IF57:36+43:42
249Arvid PerssonValbo AIF58:25+44:31
250Hugo NorrbomAttunda OK59:50+45:56
251Simon SegermanIF Thor1:01:22+47:28
252Theo FredmanOK Skogshjortarna1:03:25+49:31
253Gustav JohnssonOK Måsen1:03:54+50:00
254Samuel AspforsOK Hammaren1:04:16+50:22
255Noa GöthEksjö SOK1:08:30+54:36
256Gustav RydeniusTullinge SK1:12:47+58:53
257Sebastian LindblomGustavsbergs OK1:13:38+59:44
258Gabriel EkströmHalmstad OK1:17:55+1:04:01
259Rasmus WärnNAIS Orienteringsklubb1:18:04+1:04:10
260Axel StenbackSkarpnäcks OL1:24:21+1:10:27
261Oliver BianderTumba-Mälarhöjden OK1:32:08+1:18:14
262Elliot JägstedtHalmstad OK1:38:08+1:24:14
Gustav LindbergOK Roslagenej godkänd
Botvid SimonssonSundbybergs IKej godkänd
Filip HanssonOK Löftanej godkänd
Eric OlofssonSjövalla FKej godkänd
Ilari SuntioinenEspoon Suuntaej godkänd
Herman Øen PaulsrudIL Kollej godkänd
Vilho PajuTampereen Pyrintöej godkänd
Tage Raknes SogstadGjø-Vard OLej start
Samuel KarlssonOK Landehofej start
Simon HolmerOK Nipanej start
Oscar KjellmanLinköpings OKej start
Hugo BlomsterIF Thorej start
Simon AdebrantTumba-Mälarhöjden OKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser