Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Ringen Sälen 2016, etapp 4

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Ringen Sälen 2016
Arrangörsorganisation: O-Ringen
Datum: söndag 24 juli 2016 - fredag 29 juli 2016

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)Etapp 3Etapp 3 (totalt)Etapp 4Etapp 4 (totalt)Etapp 5Etapp 5 (totalt)

U1

1 840 m, 465 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Ludvig JuhlinVästerås SOK12:06
2Herman PetterssonSävedalens AIK12:16+0:10
2Josefine JylltorpLinköpings OK12:16+0:10
4Arvid KarlssonTjällmo-Godegårds OK12:29+0:23
5Klara JohnssonOK Tisaren12:30+0:24
6Ada StokkelandÅlgård Orientering12:51+0:45
7Filip MagnussonStora Sundby GoIF12:53+0:47
8Alice FagerströmIFK Göteborg12:56+0:50
8Albin EmilssonOK Skogsfalken12:56+0:50
10Joar AnderssonFalkenbergs OK13:03+0:57
10Ebbe LindgrenSkellefteå OK13:03+0:57
12Melker SundströmHestra IF13:29+1:23
13Herman EliassonSundsvalls OK13:34+1:28
14Sebastian Johnsson RisaIK Grane Arendal Orientering13:35+1:29
15Arvid HellbergSundbybergs IK13:43+1:37
16Jonne NurminenJämsän Retki-Veikot13:49+1:43
17Lova BraamOK Denseln13:54+1:48
17Linus Bodin-LiliegrenOK Djerf13:54+1:48
19Astrid SchjølbergRøros IL13:56+1:50
20Silje MikkelsenIK Grane Arendal Orientering13:57+1:51
21Jonas AlstadFrol IL14:00+1:54
22Emil JohanssonVästvärmlands OK14:03+1:57
23Matilda SöderbergOK Skogsfalken14:09+2:03
24Melker CarlssonKFUM Örebro OK14:10+2:04
24Noel AnderssonOK Tranan14:10+2:04
26Julia PetterssonJärfälla OK14:11+2:05
27Alice BohlinIFK Göteborg14:13+2:07
28Jarvis HanssonFrölunda OL14:17+2:11
29Simon LindqvistÖstersunds OK14:24+2:18
30David Wigh-DahlgrenFilipstads OK14:27+2:21
31William BjörnbeckerSjövalla FK14:28+2:22
31Agnes GustafssonOK Roxen14:28+2:22
33Sigge LöfgrenOK Kåre14:31+2:25
34Lotta PesuTampereen Pyrintö14:34+2:28
35Elias ForsstenKungälvs OK14:36+2:30
36Elias HalvarssonÖstersunds OK14:37+2:31
37Magnus Svaland DaleOL Vallset/Stange14:40+2:34
38Axel PerssonGöteborg-Majorna OK14:41+2:35
39Elsie HördegårdhIFK Göteborg14:42+2:36
40Malte AnderssonTrollhättans SOK14:43+2:37
40Mikkel MichelsenFossum IF14:43+2:37
42Sixten ÅbergTolered-Utby Ol-klubb14:51+2:45
42Arne LagerqvistGarphyttans IF14:51+2:45
44David CarlssonIK Trenne Ullared14:56+2:50
45Frans PerssonSäterbygdens OK15:00+2:54
46Karl KullbergBjörkfors GOIF15:01+2:55
47Isak HertsbackaNärpes OK15:02+2:56
48Malte AnderssonMatteus SI15:08+3:02
49Max BoströmJärfälla OK15:11+3:05
49Linus HolmbergOK Gränsen15:11+3:05
51Ella MatthewsTullinge SK15:13+3:07
51Anton ArvidssonBrattås CK15:13+3:07
53Elias ZederinOK Nackhe15:15+3:09
54Erik JonssonOK Dellen15:17+3:11
55Erik GustafssonDegerfors OK15:18+3:12
56Josefin StroppGävle OK15:20+3:14
57Emilia AnderssonEskilstuna OL15:26+3:20
58Ivar HolmstrandOK Landehof15:32+3:26
59Emil ÖbergOK Hällen15:37+3:31
60Hilma KahraÅmåls OK15:43+3:37
61Axel LarssonIFK Umeå15:46+3:40
62Elsa NurminenJämsän Retki-Veikot15:47+3:41
63Allis SjödinOK Tisaren15:49+3:43
64Gustav KarlssonUlricehamns OK15:51+3:45
65Arvid MagnussonStora Sundby GoIF15:52+3:46
65Torunn OtterbjörkUmeå OK15:52+3:46
67Leonardo MelinOK Kolmården15:54+3:48
68Olof OlssonOK Skogsfalken15:57+3:51
68David ErdalenIFK Göteborg15:57+3:51
70Liam BergefurTierps SOK15:58+3:52
71Lykke NäsBjursås OK16:00+3:54
71Hugo BlomsterIF Thor16:00+3:54
73Teo PalmérUlricehamns OK16:01+3:55
74Isak EiderbäckOK Hällen16:02+3:56
74Olof HagwallJärla Orientering16:02+3:56
76Axel GustafssonOK Tylöskog16:03+3:57
77Melvin SjöbergIF Thor16:05+3:59
78Meeri RoineHiidenkiertäjät16:06+4:00
79Fredrik EricsonFagersta OK16:07+4:01
80Arvid HägerstrandKungälvs OK16:08+4:02
81Frida Schibler MårtenssonOK Älvsjö-Örby16:09+4:03
82Jonna ÅhlÅmåls OK16:10+4:04
83Isak MannbergSkellefteå OK16:12+4:06
84Emmie HolmqvistSnättringe SK16:17+4:11
85Erik KällTumba-Mälarhöjden OK16:23+4:17
86Arvid WrangeOK Tyr16:32+4:26
87Hugo BäcklundRonneby OK16:35+4:29
88Clara BomanSkattkärrs SOK16:36+4:30
89Frej GaudenzHalmstad OK16:39+4:33
89Isak StinessenDalaportens OL16:39+4:33
89Anton KarlssonUlricehamns OK16:39+4:33
92Molly GraadIF Rigor16:40+4:34
93Irma ErikssonOK Tyr16:46+4:40
94Hjalmar HörnquistAnderstorps OK16:48+4:42
94Noah JaremalmTäby OK16:48+4:42
96David JonforsenHallstahammars OK16:53+4:47
97Klara GellerbrandtMalungs OK Skogsmårdarna16:54+4:48
97Rasmus KäckAttunda OK16:54+4:48
99Oscar KristofferssonAlmby IK17:03+4:57
99Ellinor KruysIF Thor17:03+4:57
101Ture LindskogOK Ravinen17:06+5:00
102Casper StålbergGävle OK17:09+5:03
103David JernbergGävle OK17:13+5:07
104Olle LångOK Kåre17:17+5:11
105Jonas LeireGöteborg-Majorna OK17:22+5:16
106Viktor KullmanStora Tuna OK17:28+5:22
107Mio BergefurTierps SOK17:29+5:23
108Mirjam CostermansJärla Orientering17:39+5:33
109Mari RichterSandnes IL (Rogaland)17:42+5:36
109Nia KytäjäHiidenkiertäjät17:42+5:36
111Marius MörkforsMalung17:44+5:38
112Ilona AnttilaSK Pohjantähti17:45+5:39
113Tua OffrellGävle OK17:46+5:40
114Sanna JosefssonOK Kolmården17:50+5:44
115Maja SjödinOK Tisaren17:52+5:46
116Mio ErikssonOK Milan17:54+5:48
117Tilde IngwersenOK Enen17:56+5:50
118Marit LångOK Kåre17:57+5:51
119Sebastian LarssonTullinge SK17:58+5:52
120Hedvig GrahnIFK Göteborg18:00+5:54
121Tilde LampinenSödertälje-Nykvarn OF18:02+5:56
122Ingemar WestfeldtIF Thor18:03+5:57
123Loa NordströmFrösö IF18:10+6:04
124Leonie LichtenbergBredareds IF18:13+6:07
124Amanda MörkforsJärfälla OK18:13+6:07
126Petter NordlundOK Kåre18:14+6:08
126Simon SkottÅmåls OK18:14+6:08
128Ida AhlbergOK Nolaskogsarna18:20+6:14
129Lovisa MöllerAlmby IK18:22+6:16
130Figge MarsKinnaströms SK18:23+6:17
130Ingrid Selling AhlbergOK Nolaskogsarna18:23+6:17
132Elsa NyanderOK Roxen18:26+6:20
133Hennie LöfgrenStora Tuna OK18:30+6:24
134Emilia GrybäckIF Thor18:33+6:27
135Elin KarlssonOK Landehof18:35+6:29
136Hugo NyströmOK Ravinen18:36+6:30
136Jonatan Selling AhlbergOK Nolaskogsarna18:36+6:30
138Mey ZahndOLG Thun18:39+6:33
138Elina ChristianssonUddevalla OK18:39+6:33
140Angelina Krus EckerströmOK Tranan18:40+6:34
141Stella NilssonOK Njudung18:44+6:38
142Jacob RuderfeltIF Rigor18:50+6:44
143Felix DahlinKovlands IF18:52+6:46
144Aksel Ferdinand RolsdorphGrue IL18:54+6:48
145Amanda ErikssonSigtuna 18:56+6:50
146Jo Bogstrand IngvaldsenKamrat och IF KIF18:59+6:53
147Rickard JemthIF Thor19:03+6:57
148Julie CasselsjöOK Kolmården19:04+6:58
149Esther HellmanLeksands OK19:08+7:02
149Valter SanderSkåneslättens OL19:08+7:02
151Gustav LiljerosTolered-Utby Ol-klubb19:10+7:04
152Axel JarlNAIS Orienteringsklubb19:11+7:05
153Ida AtterbrandOK Kåre19:14+7:08
154Vilma Hagelberg NordahlOK Kåre19:19+7:13
155Linus BruhnIF Rigor19:20+7:14
156Julia HolmströmTäby OK19:21+7:15
157Oskar SöderbergOK Skogsfalken19:23+7:17
157Emma EnckellSödertälje-Nykvarn OF19:23+7:17
159Love KarlssonAlvesta SOK19:24+7:18
160Henry NordströmKils OK19:25+7:19
160Arvid BerggrenÖstersunds OK19:25+7:19
162Hjalmar JohanssonOK Alehof19:26+7:20
163Ylva KullanderSävedalens AIK19:27+7:21
164Christian Berge GjellestadNydalens SK19:31+7:25
165Marius HovmöllerSöders-Tyresö19:34+7:28
166Emma BergOK Ravinen19:35+7:29
167Fanny BergmanTullinge SK19:40+7:34
167Alexander DufvaSundsvalls OK19:40+7:34
169Axel PerssonFK Herkules19:47+7:41
170Elsa HallOK Bävern19:48+7:42
171Johannes KarlssonGudhems IF19:52+7:46
172Gustav JuhlinVästerås SOK20:02+7:56
173Thea BerglundVittjärvs IK20:03+7:57
173Tuva HällstenLeksands OK20:03+7:57
175Ivar FrisellBoxholm-Mjölby OL20:05+7:59
176Nils JohnssonMatteus SI20:07+8:01
177Elliot RosénHästveda OK20:09+8:03
178William HällstenLeksands OK20:12+8:06
178Nils TholénOK Skogshjortarna20:12+8:06
180Agnes FeilSundsvalls OK20:13+8:07
181Maja MaxénStora Tuna OK20:14+8:08
182Algot SjöstrandSnättringe SK20:15+8:09
183Tuva LarssonOK Linné20:18+8:12
184Algot HellgrenIF Thor20:19+8:13
185Oscar AhlstedtÅmåls OK20:22+8:16
186Viktor HollanderGällstadbygdens SOK20:23+8:17
187Oscar AnderssonKalmar OK20:24+8:18
188Lin PelanderOK Djerf20:25+8:19
188Elma FribergOK Vivill20:25+8:19
190Agnes OlssonOK Tranan20:28+8:22
190Pål SödervallTullinge SK20:28+8:22
192Emil WindevallSävedalens AIK20:34+8:28
192Lava-Li SinaiVästerviks OK20:34+8:28
194Pelle JakobssonEksjö SOK20:35+8:29
194Katja SmittSödertälje-Nykvarn OF20:35+8:29
194Linnéa RexOK Landehof20:35+8:29
197Elias PalmertzHelsingborgs SOK20:36+8:30
198Mathilda GustafssonIF Thor20:37+8:31
199Hanna RydesäterRehns BK20:38+8:32
200Edvin JohanssonOK Kåre20:40+8:34
201Linus KarlsmoIK Uven20:41+8:35
202Axel HaraldssonMölnlycke20:44+8:38
203Rafael SiverboOK Räven20:45+8:39
204Hannes PetersonOK Denseln20:46+8:40
204Therese Alisa LundÅlgård Orientering20:46+8:40
206Nikoline MunkebyFrol IL20:48+8:42
207Alice KällstrandÅmåls OK20:49+8:43
208Viivi FageruddTurun Suunnistajat20:50+8:44
209Elsa MattssonMalungs OK Skogsmårdarna21:01+8:55
210Edith BergenfurSkattkärrs SOK21:02+8:56
211Sina Wiik MelveRingsaker OK21:03+8:57
212Lilly BergenfurSkattkärrs SOK21:04+8:58
213Kajsa WilénLeksands OK21:11+9:05
213Felicia BergekSödertälje Nykvarn OF21:11+9:05
215Bontu JohnsonHelsingborgs SOK21:12+9:06
215Victor JanssonTenhults SOK21:12+9:06
217Hugo AbelSnättringe SK21:13+9:07
217Folke Barck-HolstSnättringe SK21:13+9:07
219Nelly LassasLeksands OK21:15+9:09
219Hugo JanssonTenhults SOK21:15+9:09
221Måns DahlbergAlmby IK21:18+9:12
221Theo LarssonOK Tranan21:18+9:12
223Ane Wiik MelveRingsaker OK21:22+9:16
224Alvar KempeOK Denseln21:23+9:17
225Hugo SamuelssonFalköpings AIK OK21:26+9:20
225Vidar KarlbergSkåneslättens OL21:26+9:20
227Melker SundströmLeksands OK21:28+9:22
228Ebba FrendeliusIFK Lidingö SOK21:31+9:25
229Ida OlssonOckelbo OK21:32+9:26
229Sara BergOK Ravinen21:32+9:26
229Felix SvenssonJönköpings OK21:32+9:26
232Alvin JakobssonNybro OK21:33+9:27
233Elin ForsHJS-Vansbro OK21:34+9:28
234Zara LindborgGrycksbo IF OK21:41+9:35
235Ester StenbergHuddinge21:43+9:37
236Jakob RingströmOK Landehof21:44+9:38
237Ida HanssonSOK Viljan21:52+9:46
238Signe AlbinssonOK Österåker21:54+9:48
239Jonatan PerssonOK Enen21:57+9:51
240Svea BergstrandBrattås CK21:59+9:53
241Ludvig Björnberg FärdigNyköpings OK22:01+9:55
242Nikki WeihartOK Orinto22:05+9:59
243Vilhelm SvarødIdd SPK22:11+10:05
244Kajsa ErikssonMalungs OK Skogsmårdarna22:15+10:09
245Greta PrinceMölndal Outdoor IF22:16+10:10
245Greta SandvikAttunda OK22:16+10:10
247Agnes BestermanIK Trenne Ullared22:25+10:19
248Theo ElofssonOK Njudung22:27+10:21
249Ture ForsbergSkogslöparna22:29+10:23
250Mira VejedalIFK Lidingö SOK22:32+10:26
251Josefin SandbergKöping-Kolsva OK22:33+10:27
252Wilma JonssonOK Tyr22:35+10:29
252Ebba GöranssonLidköpings VSK22:35+10:29
254Sondre HafskjoldNydalens SK22:38+10:32
254Tova-Li SjödenÖr22:38+10:32
256Ebba RosénLunds OK22:40+10:34
257Jon Forsberg RundströmIFK Enskede22:50+10:44
258Viggo NäsmanLerums SOK22:53+10:47
259Björn StrandlundOK Nipan22:55+10:49
260Eric FridénOK Gränsen23:01+10:55
260Elma MagnellKatrineholms OK23:01+10:55
262Erik DüringHärlövs IF23:02+10:56
263Linus FridénOK Gränsen23:06+11:00
263Herman AnderssonBjursås OK23:06+11:00
265Ellen ErikssonLima IF23:07+11:01
266Alice LarssonBredareds IF23:08+11:02
266Linn ThuressonSkåneslättens OL23:08+11:02
268Frida HerbstVästerås SOK23:09+11:03
269Elly JakobssonVästerås SOK23:12+11:06
270Linus FredsbergOK Roxen23:13+11:07
271Nora StåhlUlricehamns OK23:15+11:09
271Liam StåhlUlricehamns OK23:15+11:09
273Hugo LidenMarkbygdens OK23:16+11:10
274Johannes HolmbergUlricehamns OK23:22+11:16
275Sandrine LindbladLinköpings OK23:25+11:19
276Tove JakobssonEksjö SOK23:26+11:20
277Nils RönnestrandFrösö IF23:27+11:21
278Siri KihlborgIFK Lidingö SOK23:31+11:25
279Emil AugustssonGöteborgs SK23:33+11:27
280Moa JäderbergLeksands OK23:34+11:28
281Esteva FenkGO Harzberg / Bad Voeslau23:38+11:32
282Matthias RottensteinerGO Harzberg / Bad Voeslau23:43+11:37
283Vera AggforsOK Ravinen23:44+11:38
284Joar UmelandOK Älgen23:47+11:41
285Gustav NorbergStora Tuna OK23:50+11:44
286Selma WickströmArboga OK23:51+11:45
287Erik JönssonOK Södertörn23:53+11:47
288Isak WarvelinLånghundra IF23:58+11:52
289Karen Haanes StrandlieGjø-Vard OL23:59+11:53
290Ella LjungdellTäby OK24:01+11:55
291Alma WickmanTibro OK24:05+11:59
292Marius RøddeGanddal IL24:08+12:02
293Olivia SvenssonFK Åsen24:09+12:03
294Ayla SohlIK Vikings OK24:10+12:04
295Märta ThelausUmeå OK24:11+12:05
296Castor FlordalKatrineholms OK24:16+12:10
297Lucas Bodin LiliegrenOK Djerf24:18+12:12
298Max JohanssonBilldal24:23+12:17
299Isak NorlinStigmännen Karlshamns OK24:24+12:18
300Anton CapieauOK Måsen24:30+12:24
301Alice FunkeLeksands OK24:31+12:25
302Caroline Svartedal AasenTrøsken IL24:42+12:36
303Joar BlomqvistBredareds IF24:44+12:38
304Emma SadaranganiStockholm24:49+12:43
305Ingrid RingvollIK Grane Arendal Orientering24:51+12:45
306Axel LindbladOK Djerf24:53+12:47
307Agnes SöderbergTjällmo-Godegårds OK24:55+12:49
308Teodor JonssonSkarpnäcks OL25:03+12:57
308Edwin OtterborgIK Hakarpspojkarna25:03+12:57
310Matias TamminenTurun Suunnistajat25:04+12:58
311Einar BlombergSegersta OK25:13+13:07
311Pontus CliffordsonTolered-Utby Ol-klubb25:13+13:07
311Albin SjöSkåneslättens OL25:13+13:07
314Frida BrudinIFK Mora OK25:18+13:12
315Alva SvenssonFK Finn25:20+13:14
316Ted LindmarkRobertsfors IK25:24+13:18
317Moa DahlOK Alehof25:32+13:26
318Nike RinaldoOK Tor25:35+13:29
319Sigge RinaldoOK Tor25:36+13:30
320Erik HedströmÖstersunds OK25:41+13:35
321Annie KrikströmHjärnarps OL25:51+13:45
322Emma HellströmÅmåls OK25:52+13:46
322Elsa NorwaldOK Tor25:52+13:46
324Noomi GreenAlmby IK26:06+14:00
325Agnes CahierIK Uven26:08+14:02
326Adrian  AnderssonOK Milan26:31+14:25
327Mailis HolmqvistSjövalla FK26:32+14:26
328Isak ElesEmmaboda Verda OK26:34+14:28
329Frida SjöblomOK Kåre26:37+14:31
330Alma AhnoffGöteborg-Majorna OK26:51+14:45
330Astrid RollJärfälla OK26:51+14:45
332Arvid RosanderSOK Aneby26:55+14:49
333Edit OlofssonOK Storsjön26:58+14:52
334Agnes HolmströmÅmåls OK27:02+14:56
335Elvin GalborgenEds SK27:10+15:04
336Olivia HermanssonIFK Mora OK27:11+15:05
336Filip PerssonSundsvalls OK27:11+15:05
338Vilgot LindgrenTjalve IF Norrköping27:15+15:09
339Emilia ErikssonLima IF27:16+15:10
340Ylvalie EnströmSundsvalls OK27:18+15:12
341Benjamin KarlssonOK Landehof27:28+15:22
342Benjamin ThisnerEnköping27:31+15:25
343Joel SidemyrHässleholms OK27:40+15:34
344Annika LindqvistKvarnsvedens GOIF OK27:44+15:38
345Per Gustav WedmanVästerbergslagens OL28:07+16:01
346Signe JernbergAvesta OK28:08+16:02
347Julie LindbladLinköpings OK28:13+16:07
347Simon  EdgrenÄlta28:13+16:07
349Nelly GrothKungälvs OK28:30+16:24
350Hilda GrahnGöteborgs SK28:34+16:28
351Alva GawellIFK Enskede28:35+16:29
351Malte BlomgrenVästvärmlands OK28:35+16:29
353Tyra GrahnGöteborgs SK28:37+16:31
354Matilda NynäsOK Botnia28:38+16:32
354Tim ÖstlundVästvärmlands OK28:38+16:32
356Birk LagervikNyköpings OK28:41+16:35
357Lova JonssonSkarpnäcks OL28:42+16:36
357Selma WhiteSøgne og Songdalen OK28:42+16:36
357Ingrid BrolinOK Linné28:42+16:36
360Ella GrahnGöteborgs SK28:43+16:37
361Anita Müller ErikssonOK Linné28:44+16:38
362Sigrid Gillman WikstrandOK Linné28:46+16:40
363Klara OlssonStigmännen Karlshamns OK28:53+16:47
364Alva HedinTolered-Utby Ol-klubb28:56+16:50
364Tove NordströmOK Älvsjö-Örby28:56+16:50
366Samuel PerssonHelsingborgs SOK29:01+16:55
367Kristian KaiserIF Sturla29:05+16:59
368Valter VikströmUmeå OK29:11+17:05
369Alexander ThulinVästerås SOK29:14+17:08
370Veronica Sunisa LundÅlgård Orientering29:20+17:14
371Alma PantzarOK Letstigen29:30+17:24
372Melker FärdigLidköpings VSK29:34+17:28
373Astrid JacobsonOK Tor29:35+17:29
374Lukas TarandiIFK Lidingö SOK29:41+17:35
375Arvid GustavssonVäxjö OK29:51+17:45
376Julia EkOK Ravinen29:54+17:48
377Alma AnderssonIF Thor29:55+17:49
378Klara IsenströmAlmby IK30:01+17:55
379Amanda FyhrSOK Aneby30:03+17:57
380Assar Rosén ThelinJönköpings OK30:04+17:58
381Edvin SäkerHagaby GoIF 30:14+18:08
382Hanna ElfstrandSOK Viljan30:17+18:11
383Johanna Skogholm AllaredTumba-Mälarhöjden OK30:19+18:13
384Elin FrödinSundsvalls OK30:21+18:15
385Ester GrimmergårdBredareds IF30:25+18:19
386Ivar LindeborgOK Dellen30:26+18:20
387Alva NilssonKFUM Örebro OK30:31+18:25
388Tilde UmelandOK Älgen30:34+18:28
389Ella JohanssonFinspångs SOK30:38+18:32
390Leah Sophie ØstgårdHamar OK30:47+18:41
391Stina GrimmergårdBredareds IF30:51+18:45
392Tuike RomppanenHelsingfors30:52+18:46
393Nils HallbergBredareds IF30:57+18:51
394Alexander RydbergSödertälje-Nykvarn OF31:04+18:58
395Majken EdlundTjalve IF Norrköping31:05+18:59
396Gabriella HaslerSurahammars SOK31:20+19:14
396Karin WestströmAlvesta SOK31:20+19:14
398Linn SamuelssonRättvik31:25+19:19
399Fabian LundellLjungskile FK31:26+19:20
400Selma EngelkeIFK Göteborg31:34+19:28
401Ida Berge GjellestadNydalens SK31:38+19:32
402Hjalmar LindgårdFK Göingarna31:41+19:35
403Kajsa BengtssonAlvesta SOK31:54+19:48
404Anton ÅbergOK Linné32:04+19:58
405Vendela BergekSödertälje Nykvarn OF32:08+20:02
406Amanda PerssonTorsås OK32:16+20:10
407Wilma LarssonOK Tyringe32:30+20:24
408Alice LarssonOK Tyringe32:41+20:35
409Loh LagervikNyköpings OK32:43+20:37
410Elin AlmgrenSöders-Tyresö32:54+20:48
411Frida DäckforsTullinge SK32:57+20:51
412Svea BorgströmAvesta OK32:59+20:53
413Vidar HaraldssonStigmännen Karlshamns OK33:17+21:11
414Polly von ZweigbergkSundbybergs IK33:21+21:15
415Johanne Hedemark NelsonBerger og Svelvik o-lag33:24+21:18
416Oskar LindIF Thor33:27+21:21
417Ellen FröjdöTurun Suunnistajat33:36+21:30
418Alva HöjskeldOK Tyr33:40+21:34
418Mateo HendersonSteinkjer OK33:40+21:34
420Gustav StenbackSkarpnäcks OL33:46+21:40
421Isak NellbergSurahammars SOK33:51+21:45
422Arvid JunkellFK Herkules34:03+21:57
423Ester GranforsOK Landehof34:16+22:10
424Ulla Lunøe AkselsenNydalens SK34:54+22:48
425Elsa SidenvallOK Kåre34:57+22:51
426Alma LunöeNydalen SK35:00+22:54
427Vilhelm FagerströmIK Uven35:21+23:15
428Max LindqvistTäby OK35:39+23:33
429Stina PeterssonTolered-Utby Ol-klubb35:48+23:42
430Noelle HendersonSteinkjer OK35:52+23:46
431Anton WilhelmsonRasbo IK36:05+23:59
432Vera FagerströmIK Uven36:14+24:08
433William WestbomSäterbygdens OK36:26+24:20
434Ebba SundlingOK Njudung36:38+24:32
434Emilia EricsonNyköpings OK36:38+24:32
436Knut HolmbergBergnäsets AIK36:39+24:33
437Melker OckbornTrollhättans SOK37:58+25:52
437Alice NorwaldOK Tor37:58+25:52
439Märta Gillman WikstrandOK Linné38:59+26:53
440Wilma PorlingForserums SOK39:35+27:29
441Johannes DahlbergIK Trenne Ullared39:44+27:38
442Ellen LindbergIK Ymer40:22+28:16
443Thilda BrandbergIK Ymer40:41+28:35
443William JosefssonDomnarvets GOIF40:41+28:35
445Disa LundbergKarlskrona SOK40:52+28:46
446Jakob BrudinIFK Mora OK41:27+29:21
447Jennifer FrödinSundsvalls OK42:31+30:25
448Hannes HägglundOK Nolaskogsarna43:01+30:55
449Noel GalinSurahammars SOK43:22+31:16
450Wilma FredholmSnättringe SK44:23+32:17
451Siri ForslinForsa OK45:54+33:48
452Vilhelm NylundOK Raseborg46:57+34:51
453Linnéa RunestamTäby 47:20+35:14
454Hanna SalbergIK Uven47:58+35:52
454Gustav BengtssonOK Nackhe47:58+35:52
456Robin BernhedRånäs OK49:37+37:31
457Elin WahlqvistOK Roslagen54:32+42:26
458Anna JohannessonFrölunda OL1:23:46+1:11:40
Albin SvenssonSurahammars SOKej godkänd
Tiio LivfKexholms SKej godkänd
Love EnerothLunds OKej godkänd
Thor De MitsTrol Belgiumej godkänd
Håkon Lillegraven LangsæterTrøsken ILej godkänd
Elin JavehedVallentuna-Össeby OLej godkänd
Robin BjörkmanSK Graalej godkänd
Moa SandbergALIngsåsej start
BElla ByströmRävetofta OKej start
Lilly GertzellGarphyttans IFej start
Justus HuhtamaaTjalve IF Norrköpingej start
Ludvig JohnssonFalköpings AIK OKej start
Linn PalmgrenOK Njudungej start
Filip SjölanderTäby OKej start
Isak StrömbäckOK Denselnej start
Andreas WesterlundHerrljunga SK Skid o OLej start
Alma WestlinValbo AIFej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser