Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Lilljanssprinten

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Lilljanssprinten
Arrangörsorganisation: Umeå OK
Datum: torsdag 10 september 2015

Öppen motion 8

2 160 m, 57 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Ulrik NordbergBergnäsets AIK8:50
2Anton NilssonUmeå OK10:14+1:24
3Fredrik ÅhmanIFK Umeå10:30+1:40
4Emil NilssonUmeå OK10:46+1:56
5Dag StridhUmeå OK11:15+2:25
6Gustav KvarnbrinkUmedalens IF11:37+2:47
7Henrik JohanssonUmeå OK11:45+2:55
8Simon NilssonUmeå OK11:58+3:08
9Stina PerssonUmeå OK12:06+3:16
10Clas FriesUmeå OK12:17+3:27
11Isak LundholmUmeå OK12:58+4:08
12Erik WessbergJärfälla OK13:03+4:13
13Andreas LundholmUmeå OK13:05+4:15
14Sofia LevinUmeå OK13:06+4:16
15Viktor HolmgrenUmeå OK13:11+4:21
16Oscar ÅhdalUmeå OK13:16+4:26
17Andreas KvarnbrinkUmedalens IF13:18+4:28
18Per EngmanUmeå OK13:36+4:46
19Jonas PetersonIFK Umeå13:49+4:59
20Anders FriesUmeå OK13:54+5:04
21Elisabeth FriesUmeå OK14:04+5:14
22Åsa BäckstrandUmeå OK14:07+5:17
23Inge NilssonUmeå OK14:21+5:31
24Evelina HolmbäckKlubblös14:25+5:35
25Robert WidmarkUmeå OK14:26+5:36
26Mattias KarlssonUmeå OK14:40+5:50
27Katerina NovakovaKlubblös14:45+5:55
28Mats SandewallUmeå OK15:24+6:34
29Eva WalheimRobertsfors IK15:55+7:05
30Merko VagaUmeå OK16:30+7:40
31Ulrica ValingerVännäs OK16:34+7:44
32Louise HaneUmeå OK16:38+7:48
33Anders  LöfgrenFÖRSVARSMAKTEN16:58+8:08
34Mats KlingvallUmeå OK17:33+8:43
35LOUISE RAMEBÄCKUmeå OK18:06+9:16
36Gunnar TigerUmeå OK18:12+9:22
37Roland VikströmUmeå OK18:15+9:25
38Ove PerssonTelia IF19:08+10:18
39Per HedströmUmeå OK19:19+10:29
40Thea HolmgrenUmeå OK19:51+11:01
41Livia HedströmUmeå OK20:13+11:23
42Jakob AnderssonUmeå OK20:50+12:00
43Svante SirviöUmeå OK21:13+12:23
44Camilla WidmarkUmeå OK22:46+13:56
45Maja LundholmUmeå OK25:33+16:43
46Jens SjöströmKlubblös26:29+17:39
47Sara  SandströmFÖRSVARSMAKTEN27:12+18:22
48Erin WIdmarkUmeå OK27:33+18:43
49Matilda HolmbergUmeå OK28:17+19:27
50Rebecca RisslenKlubblös31:02+22:12
51Hardy PaulssonUmeå OK33:10+24:20
52Elvira HolmbergUmeå OK34:25+25:35
53David HolmgrenUmeå OK34:54+26:04
54Nila DjärvUmeå OK36:38+27:48
55Hilma VikströmUmeå OK37:21+28:31
56Hedvig HedströmUmeå OK46:57+38:07
57Adrian WidmarkUmeå OK47:17+38:27

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser