Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för King and Queen of Mördarbacken

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: King and Queen of Mördarbacken
Arrangörsorganisationer: Stora Tuna OK / Säterbygdens OK
Datum: fredag 13 maj 2016

D14

2 075 m, 28 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Hanna LundbergOK Renen12:01
2Vendela SöderqvistOK Kåre13:44+1:43
3Tove RingiOK Kåre13:50+1:49
4Tilda GolsäterKorsnäs IF OK13:51+1:50
5Suvi HeikkiläLynx14:03+2:02
6Maja BergqvistKorsnäs IF OK14:21+2:20
7Pernille SønsterudbråtenRaumar Orientering14:30+2:29
8Cornelia IvarssonOK Hammaren14:49+2:48
9Klara AnderssonDomnarvets GOIF14:50+2:49
10Karin Ingeborg WedmanVästerbergslagens OL14:53+2:52
11Tilda BergLeksands OK15:41+3:40
12Elsa NilssonDomnarvets GOIF15:47+3:46
13Ela VedrovaKOS Tesla Brno16:05+4:04
14Emilia JohnssonOK Kåre16:15+4:14
15Tuva-Cajsa SpikLeksands OK16:23+4:22
16Lilian PalmHJS-Vansbro OK16:53+4:52
17Sofia DjerfVästerbergslagens OL16:56+4:55
18Isabella JoonsLeksands OK17:06+5:05
19Emma EliassonDomnarvets GOIF17:26+5:25
20Emilia GunnarssonMalungs OK Skogsmårdarna17:38+5:37
21Julia FunkeLeksands OK19:48+7:47
22Elsa HermanssonIFK Mora OK20:19+8:18
23My VelanderSurahammars SOK20:45+8:44
24Elsa ForsgrenVästerbergslagens OL21:44+9:43
25Emmie LindbäckOK Renen22:24+10:23
26Liv ÅkermanÄlvdalens IF OK24:50+12:49
27Rebecka HaslerSurahammars SOK24:53+12:52
28Elin BryggarGrycksbo IF OK31:48+19:47
Selma MossbergKarlsbyhedens IKej start
Thea NordinKorsnäs IF OKej start
Malin WilhelmssonKorsnäs IF OKej start
Julia BergKarlsbyhedens IKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser