*** Instance-specific ***

Officiell resultatlista för Kretsserien Falukretsen

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Kretsserien Falukretsen
Arrangörsorganisation: Korsnäs IF OK
Datum: torsdag 1 september 2016

H12

1 290 m, 22 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Joel GolsäterKorsnäs IF OK10:09
2Olle RingiOK Kåre10:31+0:22
3Olle DalinOK Kåre12:44+2:35
4Esbjörn RisbergOK Kåre12:49+2:40
5Albin SjöblomOK Kåre12:57+2:48
6Jon HanssonOK Kåre13:04+2:55
7Johannes WengelinSvärdsjö Skid och Orienteringsklubb13:28+3:19
8Leo AlvolinOK Kåre13:48+3:39
9Rasmus WidelundOK Kåre14:33+4:24
10Hugo AtterbrandOK Kåre15:04+4:55
11Olof OlssonOK Kåre16:06+5:57
12Eric JohanssonOK Kåre16:09+6:00
13Adam JonesOK Kåre16:20+6:11
14Isak DalkarlsGrycksbo IF OK19:42+9:33
15Olle GahnshagOK Kåre19:47+9:38
16Olle ÖstlundOK Kåre19:57+9:48
17Alvin EdbäckOK Kåre20:13+10:04
18Melvin FredrikssonKorsnäs IF OK20:20+10:11
19Vidar AlexandreOK Kåre20:21+10:12
20Knut MossbergKarlsbyhedens IK21:19+11:10
21Love ErlandssonKorsnäs IF OK23:03+12:54
22Samuel LindborgGrycksbo IF OK31:09+21:00
Nils PetterssonOK Kåreej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser