Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Sommarlägret, Trailrun

TävlingsinformationVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Sommarlägret, Trailrun
Arrangörsorganisation: Gustavsbergs OK
Datum: lördag 20 maj 2017

Trailrun

113 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Max ÖsterbergGustavsbergs OK9:40
2Martin BellanderGustavsbergs OK10:07+0:27
3Oskar EknerSnättringe SK10:14+0:34
4Simon LundellOK Österåker10:46+1:06
5Ludvig LangeTumba-Mälarhöjden OK10:47+1:07
6Ida ÖsterbergGustavsbergs OK11:35+1:55
7Ludvig Eggöy MarkhesterSnättringe SK11:40+2:00
8Jonatan AndersonJärfälla OK11:49+2:09
9Jakob TedhamreSnättringe SK11:59+2:19
10Magnus LindblomGustavsbergs OK12:02+2:22
11Anders AbelSnättringe SK12:14+2:34
12Johan FredholmSnättringe SK12:17+2:37
13Melker LundqvistJärfälla OK12:26+2:46
14Jonathan NilssonGustavsbergs OK13:03+3:23
15Tove SjöbergTullinge SK13:12+3:32
16Alexandra StålSödertälje-Nykvarn OF13:14+3:34
17Vigdis KuoskuJärfälla OK14:06+4:26
18Albin HainkeSnättringe SK14:34+4:54
19Jens FochsenAttunda OK15:08+5:28
20Ludvig LindTumba-Mälarhöjden OK15:30+5:50
21Elin AbelSnättringe SK15:37+5:57
22Wilhelm BergmanTullinge SK15:42+6:02
23Ella KarlssonSnättringe SK15:45+6:05
24Ebba HörlingSundbybergs IK16:31+6:51
25Ebba WestringJärfälla OK16:41+7:01
26Martin BygdénSödertälje-Nykvarn OF16:49+7:09
27Jesper ÅkessonJärfälla OK17:11+7:31
28Gustav MyrbergerTullinge SK17:13+7:33
29Tilda AnderssonTullinge SK17:19+7:39
30Anton DyreliusSnättringe SK17:52+8:12
31Arvid MyrbergerTullinge SK18:11+8:31
32Moa FröstadiusSundbybergs IK18:13+8:33
33Tiger LandénGustavsbergs OK18:18+8:38
34Gustav Eggöy MarkhesterSnättringe SK18:20+8:40
35Cecilia HectorSnättringe SK18:22+8:42
36Terje StormoGustavsbergs OK18:23+8:43
37Svante SandvikAttunda OK18:24+8:44
38Edvin Björklund BoljangTumba-Mälarhöjden OK18:28+8:48
39Emilia BergmanTullinge SK18:30+8:50
40Simon AdebrantTumba-Mälarhöjden OK18:31+8:51
41Elin WolgastSnättringe SK18:41+9:01
42Leo WisborgTullinge SK19:07+9:27
43Nils AhlgrenBromma-Vällingby SOK19:42+10:02
44Ludvig FerdmanTullinge SK19:52+10:12
45Carl KettisenBromma-Vällingby SOK20:10+10:30
46Alice LjungbergTumba-Mälarhöjden OK20:20+10:40
47Alva Björklund BoljangTumba-Mälarhöjden OK20:26+10:46
48Lovisa SvenssonTullinge SK20:43+11:03
49Hugo AbelSnättringe SK20:45+11:05
50Viktor LöfgrenSödertälje-Nykvarn OF20:50+11:10
51Olof ArevångTullinge SK20:55+11:15
52Alexander AhlsénSödertälje-Nykvarn OF20:56+11:16
53Linus NilssonOK Österåker20:57+11:17
54Rasmus LindblomGustavsbergs OK21:05+11:25
55Hannes LindqvistIFK Enskede21:07+11:27
56Malte AlbinssonOK Österåker21:12+11:32
57Axel WiknerOK Österåker21:14+11:34
58Ella MatthewsTullinge SK21:16+11:36
59Lucas AlzénGustavsbergs OK21:18+11:38
60Linn De BoussardIFK Enskede21:54+12:14
61Miranda StrandTullinge SK22:00+12:20
62Emil Jaber-LindbergLillsved22:05+12:25
63Ines Jaber-LindbergLillsved22:06+12:26
64Stefan WisborgTullinge SK23:05+13:25
65Peter BergmanTullinge SK23:06+13:26
66Saga BeinhoffGustavsbergs OK23:11+13:31
66Milou TunedalTumba-Mälarhöjden OK23:11+13:31
68Cleo MatillaTullinge SK23:22+13:42
69Ebba KolmodinTumba-Mälarhöjden OK23:30+13:50
70Ingrid AndréTumba-Mälarhöjden OK23:44+14:04
71Aron HöglundTullinge SK24:06+14:26
72Hampus AlzénGustavsbergs OK24:25+14:45
73Anton SjödinGustavsbergs OK24:28+14:48
74Arvid WestmanGustavsbergs OK24:31+14:51
75Henrik BladhTullinge SK24:44+15:04
76Fredrik JohanssonTullinge SK25:04+15:24
77Greta SandvikAttunda OK25:05+15:25
78Miia RollerJärfälla OK25:12+15:32
79Sofie LindellGustavsbergs OK25:13+15:33
80Stefan FerdmanTullinge SK25:15+15:35
81Pontus AasaTullinge SK25:18+15:38
82Andreas AasaTullinge SK25:20+15:40
83Kerstin ÅbergTumba-Mälarhöjden OK25:22+15:42
84Elsa KällTumba-Mälarhöjden OK25:24+15:44
85Malte BellanderGustavsbergs OK25:33+15:53
86Daniel EkenstedtTullinge SK25:41+16:01
87Carina RongeTullinge SK25:49+16:09
88Tore WestmanGustavsbergs OK26:26+16:46
89Lucas JohanssonTullinge SK26:44+17:04
90Noomi MatillaTullinge SK26:46+17:06
91Stina BygdénSödertälje-Nykvarn OF26:48+17:08
92Paulina AlzénGustavsbergs OK26:49+17:09
93Emelie LiljaTumba-Mälarhöjden OK26:50+17:10
94Cloe MatthewsTullinge SK27:39+17:59
95Nova MatthewsTullinge SK27:54+18:14
96Bella PedersenJärfälla OK28:01+18:21
97Samuel SylvanTullinge SK28:15+18:35
98Erik SylvanTullinge SK28:20+18:40
99Louise LindellGustavsbergs OK28:30+18:50
100Lovisa HöglundTullinge SK28:58+19:18
101Klara JunegardTullinge SK29:02+19:22
102Lydia HylanderTumba-Mälarhöjden OK29:13+19:33
103Lova MatillaTullinge SK30:12+20:32
104Daniel HelanderTullinge SK30:29+20:49
105Emilia NilssonGustavsbergs OK31:03+21:23
106Embla KamsvågGustavsbergs OK31:06+21:26
107Isabella NilssonGustavsbergs OK31:07+21:27
108Emil HelanderTullinge SK31:15+21:35
109Arvid SjödinGustavsbergs OK32:31+22:51
110Johanna LaurinGustavsbergs OK32:41+23:01
111Sarah LundellOK Österåker33:47+24:07
112Stina PedersenJärfälla OK35:45+26:05
113Elsa ForsbergJärfälla OK35:53+26:13

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser