Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för DM, sprint, Skåne

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: DM, sprint, Skåne
Arrangörsorganisation: Lunds OK
Datum: söndag 27 maj 2018

Öppen motion 3

1 520 m, 15 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Henrik VärendhSkåneslättens OL8:50
2Eva EdholmÖrkelljunga FK11:33+2:43
3Benjamin DavidsonHelsingborgs SOK11:36+2:46
4Johanna DavidsonHelsingborgs SOK13:02+4:12
5Maria VärendhSkåneslättens OL14:31+5:41
6Therese HavängMalmö OK15:01+6:11
7Caroline JönssonÖrkelljunga FK15:15+6:25
8Anette KarlssonMalmö OK18:23+9:33
9Krister MeijerFK Åsen18:36+9:46
10Veronica DahlbomHelsingborgs SOK18:57+10:07
11Lea PalmEslövs FK19:06+10:16
12Kerstin GlantzAndrarums IF22:50+14:00
13Ewa RingblomKlubblös34:52+26:02
Vera ÖstergrenKlubblösej godkänd
Anna ÖstergrenKlubblösej godkänd

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser