Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för MTBO-cupen Gotland 6

TävlingsinformationVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: MTBO-cupen Gotland 6
Arrangörsorganisation: Gotlands Bro OK
Datum: lördag 23 september 2017

Korta

7 110 m, 3 startande
PlacNamnOrganisationTidDiffKm-tid
1Edvard PetterssonGotlands Bro OK57:198:03
2Janne LindbyGotlands Bro OK1:03:02+5:438:51
Neo CederqvistVisborgs OKej godkänd

Mellan

10 020 m, 4 startande
PlacNamnOrganisationTidDiffKm-tid
1Erik LöfgrenGotlands Bro OK49:204:55
2Göran KimellGotlands Bro OK53:54+4:345:22
3Svante EkvallVisborgs OK59:36+10:165:56
Ronny SandqvistKlubblösej godkänd

Långa

14 880 m, 6 startande
PlacNamnOrganisationTidDiffKm-tid
2Kurt LöfgrenGotlands Bro OK1:10:16+11:03:404:43
3Magnus IhreskogGotlands Bro OK1:15:20+11:08:445:03
4Felix BäckstädeVisborgs OK1:19:11+11:12:355:19
5Anders FarinderKiVA1:29:35+11:22:596:01
6Stefan HellströmVisborgs OK1:41:00+11:34:246:47
Stig DahlVisborgs OKfullföljt

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser