Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Hallands 3-dagars, etapp 1, medel

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Hallands 3-dagars
Arrangörsorganisationer: Halmstad OK / Laholms IF OK / OK Lindéna / Oskarströms OK / Simlångsdalens IF
Datum: fredag 13 juli 2018 - söndag 15 juli 2018

Etapp 1, medelEtapp 2, långEtapp 2, lång (totalt)Etapp 3, lång, jaktstartEtapp 3, lång, jaktstart (totalt)

Klasser: Visa alla | H21L | D21L | D21 | H21 | D21K | H21K | D20 | H20 | D18 | H18 | D17-20K | H17-20K | D16 | H16 | D16K | H16K | D14 | H14 | D14K | H14K | D12 | H12 | D12K | H12K | D10 | H10 | D35 | H35 | D40 | H40 | D45 | H45 | D50 | H50 | D55 | H55 | D60 | H60 | D65 | H65 | D70 | H70 | D75 | H75 | D80 | H80 | D85 | H85 | D90 | H90 | D21M | H21M | D40M | H40M | D50M | H50M | D60M | H60M | Insk | U1 | U2 | ÖM1 | ÖM2 | ÖM3 | ÖM4 | ÖM5 | ÖM6 | ÖM7 | ÖM8 | ÖM9

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

H10

2 020 m, 40 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Hjalmar IngelsboOK Tranan11:15
2Melker SundströmHestra IF11:33+0:18
3Isak LarssonOK Tisaren12:44+1:29
4Herman PetterssonSävedalens AIK12:52+1:37
5Hugo CorneliussonOK Löftan12:53+1:38
6Anton ArvidssonBrattås CK13:17+2:02
7Alexander DufvaSundsvalls OK13:44+2:29
8Sixten ÅbergTolered-Utby Ol-klubb13:56+2:41
9Albin TörngrenTolered-Utby Ol-klubb14:03+2:48
10Elias PalmertzHelsingborgs SOK14:05+2:50
11Vilgot ÅhlundVänersborgs SK14:38+3:23
12Bruno FovaeusSävedalens AIK14:45+3:30
13Arvid JohanssonFK Friskus-Varberg15:25+4:10
14Linus LindénVäxjö OK15:37+4:22
15Gustav LindqvistOK Gisle16:00+4:45
16Gustav RexOK Landehof16:06+4:51
17Vilmer AntonssonFK Friskus-Varberg16:17+5:02
18Alfred NikolaisenOppsal Orientering16:26+5:11
19Axel PerssonGöteborg-Majorna OK16:32+5:17
20Isak GustafssonHalmstad OK16:39+5:24
21Johannes AnderssonVänersborgs SK17:04+5:49
22Johan GusedFalkenbergs OK17:19+6:04
23Anton KarlssonUlricehamns OK17:28+6:13
24William LännhultEds SK18:38+7:23
24Noah OlssonStigsökarna18:38+7:23
26Elis OlssonHelsingborgs SOK18:47+7:32
27Felix SvenssonJönköpings OK19:26+8:11
28Love OtterströmLinköpings OK19:38+8:23
29William BjörnbeckerSjövalla FK20:09+8:54
30Gustav KarlssonUlricehamns OK20:10+8:55
31Hampus KarlssonOK Bävern21:28+10:13
32Kasper HellerströmFK Friskus-Varberg21:45+10:30
33Johannes HolmbergUlricehamns OK22:41+11:26
34Theo LarssonOK Tranan22:50+11:35
35Filip ThorTolered-Utby Ol-klubb23:15+12:00
36William RönnFK Friskus-Varberg23:19+12:04
37Oscar WärnOK Skogshjortarna23:58+12:43
38Ludvig LindenauOK Alehof25:44+14:29
39Malte ZijpVänersborgs SK29:20+18:05
Hugo TolestamIF Rigorej godkänd
Melker MalmEds SKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser

Mila