Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Hallands 3-dagars, etapp 1, medel

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Hallands 3-dagars
Arrangörsorganisationer: Halmstad OK / Laholms IF OK / OK Lindéna / Oskarströms OK / Simlångsdalens IF
Datum: fredag 13 juli 2018 - söndag 15 juli 2018

Etapp 1, medelEtapp 2, långEtapp 2, lång (totalt)Etapp 3, lång, jaktstartEtapp 3, lång, jaktstart (totalt)

U2

1 960 m, 54 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Magnus Mølgaard NielsenOdense OK13:16
2Anders SigvardtOdense OK13:24+0:08
3Tova DuellHestra IF13:28+0:12
4Adina NilssonIK Vista13:30+0:14
5Gustaf IngelsboOK Tranan13:37+0:21
6Melvin SjöbergIF Thor14:01+0:45
7Arvid HägerstrandKungälvs OK14:16+1:00
8Malte StenhagNässjö OK14:31+1:15
9Jakob GudmundssonOK Landehof14:55+1:39
10Axel JohanssonTolered-Utby Ol-klubb15:05+1:49
11Elsa PalmqvistOK Tranan15:33+2:17
12Olle BlomqvistMarkbygdens OK17:30+4:14
13Pelle RunevadOK Nackhe17:51+4:35
14Adam JohanssonOK Nackhe18:23+5:07
15Elin PerssonBrattås CK18:47+5:31
16Signe RanbroHelsingborgs SOK18:50+5:34
17Elsa PeterssonVäxjö OK18:52+5:36
18Viola RönnFK Friskus-Varberg19:13+5:57
19Oskar RanbroHelsingborgs SOK19:14+5:58
20Nils TryggesonOK Norrvirdarna19:22+6:06
21Elias OhlssonBrattås CK19:27+6:11
22Jacob RuderfeltIF Rigor19:32+6:16
23Jesper NilssonKungälvs OK20:09+6:53
24Filip PerssonMalmö OK20:19+7:03
25Vidar LarssonIF Thor20:22+7:06
26Hjalmar AntonssonFK Friskus-Varberg20:47+7:31
27Albert KylmäHelsingborgs SOK21:26+8:10
28Minna KvarndalUlricehamns OK21:33+8:17
29Saga WildheimMölndal Outdoor IF21:47+8:31
30Majken RosenquistOK Löftan22:01+8:45
31Maja CarlssonKungälvs OK22:44+9:28
32Maja EliassonFK Friskus-Varberg23:34+10:18
33Astrid HellerströmFK Friskus-Varberg23:59+10:43
34Noah Nilsson-DagEds SK24:04+10:48
35Joel BjörkmanKungälvs OK24:12+10:56
36Märta BöregårdOK Gläntan Vessigebro24:19+11:03
37Agnes BöregårdOK Gläntan Vessigebro24:21+11:05
38Jonathan HagmanOK Orinto25:41+12:25
39Ella RuderfeltIF Rigor26:37+13:21
40Astrid TreptowAnderstorps OK26:53+13:37
41Kerstin SvenssonOK Kullingshof27:08+13:52
42Oskar WallinFalkenbergs OK28:26+15:10
43Jonathan RingströmRydboholms SK28:49+15:33
44Mira FlansbjerKinnaströms SK29:54+16:38
45Melker FlansbjerKinnaströms SK29:56+16:40
46Noah EmanuelssonOK Tranan31:05+17:49
47Hannes EmanuelssonOK Tranan31:16+18:00
48Ingrid EngmanIFK Lidingö SOK32:06+18:50
49Olle TryggvessonOK Norrvirdarna34:24+21:08
50Johannes DahlbergIK Trenne Ullared36:14+22:58
51Nils EkströmStenungsunds OK40:23+27:07
52Alfred BuzasseLunds OK48:19+35:03
53Alexander BjärbyFrosta OK1:10:54+57:38
Jason SchoughÄtrans IFej godkänd
Anton FaxénVäxjö OKej start
Agnes MalmEds SKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser