Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Staffans minne

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Staffans minne
Arrangörsorganisation: Boxholms OK
Datum: tisdag 15 maj 2018

D10

1 360 m, 16 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Klara JohanssonSOK Aneby9:23
2Märta HaraldssonMotala AIF OL11:11+1:48
3Siri RehnGränna-Bygdens OK11:54+2:31
4Molly BrickarpSol Tranås12:00+2:37
5Stina BerggrenLinköpings OK12:04+2:41
6Lova BraamOK Denseln12:24+3:01
7Erika LindholmBoxholm-Mjölby OL12:33+3:10
8Ellika Rashidi StåhlbergOK Motala14:10+4:47
9Stina WallinOK Roxen14:40+5:17
10Moa ÖbergBjörkfors GOIF18:06+8:43
11Elsa KorallMotala AIF OL19:34+10:11
12Tilde SöderbergLinköpings OK20:26+11:03
13Emma PilemalmMotala AIF OL23:06+13:43
14Stina KleinBjörkfors GOIF25:46+16:23
Isabella StenbergSOK Anebyej godkänd
Agnes SöderbergTjällmo-Godegårds OKej godkänd

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser