Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Staffans minne

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Staffans minne
Arrangörsorganisation: Boxholms OK
Datum: tisdag 15 maj 2018

Öppen motion 7

1 860 m, 36 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Mats EkmanFinspångs SOK10:47
2Anders JohanssonFinspångs SOK12:18+1:31
2Roger KihlbergLinköpings OK12:18+1:31
4Björn RydbergFinspångs SOK12:33+1:46
5Ulf JonareLinköpings OK12:41+1:54
6Adam LidvikKlubblös13:10+2:23
7Ida DalhammerOK Roxen13:42+2:55
8Patrik GustavssonLinköpings OK14:07+3:20
9Mats KarlssonTjalve IF Norrköping14:17+3:30
10Ulrica FranssonMotala AIF OL14:26+3:39
11Mikael HöglundBoxholm-Mjölby OL14:30+3:43
12Bo PetterssonÖstgöta Helikopter SK & IF14:37+3:50
13Per ÖbergBjörkfors GOIF14:39+3:52
14Håkan BolinMotala AIF OL14:53+4:06
15Ludvig EklundOK Motala14:54+4:07
16Marica HäroldSol Tranås15:08+4:21
17Sara Nordvall ForsbergOK Kolmården15:10+4:23
18Ida RydbergFinspångs SOK15:17+4:30
19Lena StrömTjällmo-Godegårds OK15:24+4:37
20Liv BolinMotala AIF OL15:43+4:56
21Ann-Sofie SvenssonLinköpings OK15:53+5:06
22Elisabet Nayström-LarssonOK 64 Torpa16:52+6:05
23Anna FröbergOK Roxen18:12+7:25
24Hans SamuelssonOK 64 Torpa19:32+8:45
25Annica KarlssonTjalve IF Norrköping20:47+10:00
26Bengt KarlssonLinköpings AIK21:30+10:43
27Lotta GranholmLinköpings OK21:31+10:44
28Gunnar EnbergMålilla OK22:24+11:37
29Ingela KlintbergEksjö SOK23:07+12:20
30Göran HektorLinköpings OK25:15+14:28
31Louise DalhammerOK Roxen25:56+15:09
32Lars StrömTjällmo-Godegårds OK26:13+15:26
33Sven-Arne FranssonAvesta OK26:27+15:40
34Curt TillmanLinköpings OK28:16+17:29
35Lars-Åke HolmLinköpings OK37:22+26:35
36Brigitte AlsénOK Roxen40:42+29:55

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser