*** Instance-specific ***

Officiell resultatlista för Eskilstuna weekend, etapp 1, medel

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Eskilstuna weekend
Arrangörsorganisationer: IK Standard / Ärla IF
Datum: fredag 6 juli 2018 - söndag 8 juli 2018

Etapp 1, medelEtapp 2, långEtapp 2, lång (totalt)Etapp 3, långEtapp 3, lång (totalt)

Klasser: Visa alla | D21 | H21 | D21K | H21K | D20 | H20 | D18 | H18 | D17-20K | H17-20K | D16 | H16 | D16K | H16K | D14 | H14 | D14K | H14K | D12 | H12 | D12K | H12K | D10 | H10 | D35 | H35 | D40 | H40 | D45 | H45 | D50 | H50 | D55 | H55 | D60 | H60 | D65 | H65 | D70 | H70 | D75 | H75 | D80 | H80 | H85 | H90 | Insk | U1 | U2 | Öppen 1 | Öppen 3 | Öppen 5 | Öppen 7 | Öppen 8 | Öppen 9 | Öppen 10

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

D12

1 920 m, 20 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Julia GustafssonKFUM Örebro OK12:43
2Nora NordlundOK Kåre15:32+2:49
3Tilde TimlövStora Sundby GoIF16:52+4:09
4Alva EliassonSundsvalls OK17:55+5:12
5Rebecka ÅkärbjärIFK Mora OK18:53+6:10
6Fia AnderssonHagaby GoIF Örebro21:07+8:24
7Elin DoeringGarphyttans IF21:20+8:37
8Sofie LindellGustavsbergs OK21:27+8:44
9Maja SjödinOK Tisaren22:12+9:29
10Ella JacobsonOK Tor23:27+10:44
11Elsa TunbladMälarö SOK23:39+10:56
12Emily KruysIF Thor24:43+12:00
13Stina SöderqvistLinköpings OK26:34+13:51
14Alice CarlssonIK Standard28:02+15:19
15Emilia MellegårdLidköpings VSK30:19+17:36
16Elin KarlssonKovlands IF36:37+23:54
17Klara BjällhageOK Tor39:58+27:15
18Lovisa Eriksson WibergStora Sundby GoIF49:33+36:50
19Emilia HedmanKungälvs OK53:19+40:36
20Wilma WikströmFellingsbro GOIF57:18+44:35
Matilda PerssonOK Enenåterbud

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser