Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Eskilstuna weekend, etapp 1, medel

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Eskilstuna weekend
Arrangörsorganisationer: IK Standard / Ärla IF
Datum: fredag 6 juli 2018 - söndag 8 juli 2018

Etapp 1, medelEtapp 2, långEtapp 2, lång (totalt)Etapp 3, långEtapp 3, lång (totalt)

Klasser: Visa alla | D21 | H21 | D21K | H21K | D20 | H20 | D18 | H18 | D17-20K | H17-20K | D16 | H16 | D16K | H16K | D14 | H14 | D14K | H14K | D12 | H12 | D12K | H12K | D10 | H10 | D35 | H35 | D40 | H40 | D45 | H45 | D50 | H50 | D55 | H55 | D60 | H60 | D65 | H65 | D70 | H70 | D75 | H75 | D80 | H80 | H85 | H90 | Insk | U1 | U2 | Öppen 1 | Öppen 3 | Öppen 5 | Öppen 7 | Öppen 8 | Öppen 9 | Öppen 10

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

H10

1 710 m, 26 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Gustav Eggöy MarkhesterSnättringe SK10:51
2Alvin LundgrenVäxjö OK10:57+0:06
3Emil LindgrenOK Tor11:29+0:38
4Melker CarlssonKFUM Örebro OK11:36+0:45
5Anton ÅbergOK Linné11:45+0:54
6Isak LarssonOK Tisaren12:36+1:45
7Alfred WesselLänna IF12:54+2:03
8Oskar KaipeOK Kåre13:26+2:35
9David JonforsenHallstahammars OK13:55+3:04
10Melker VernerOK Tor14:03+3:12
11Hilding GindemoÄrla IF14:17+3:26
12Axel LindbladOK Djerf14:45+3:54
13Herman EliassonSundsvalls OK14:46+3:55
14Arvid HellbergSundbybergs IK15:48+4:57
15Oskar WennbergStorviks IF17:03+6:12
16Albert JonforsenFrölunda OL18:20+7:29
17Alexander DufvaSundsvalls OK19:01+8:10
18Filip ÅkärbjärIFK Mora OK20:46+9:55
19Edvin WesterSkogslöparna21:59+11:08
20Oskar LiwellSödertälje-Nykvarn OF22:15+11:24
21Petr GajdaOK Kamenice23:47+12:56
22Gustav NorbergStora Tuna OK24:03+13:12
23Olle LandstorpOK Tor24:04+13:13
24Isak WinnerstamEskilstuna OL26:02+15:11
25Petter NordlundOK Kåre27:55+17:04
26Emil WinnerstamEskilstuna OL28:43+17:52

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser