Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Eskilstuna weekend, etapp 1, medel

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Eskilstuna weekend
Arrangörsorganisationer: IK Standard / Ärla IF
Datum: fredag 6 juli 2018 - söndag 8 juli 2018

Etapp 1, medelEtapp 2, långEtapp 2, lång (totalt)Etapp 3, långEtapp 3, lång (totalt)

U1

1 710 m, 30 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Frida HerbstVästerås SOK13:14
2Harald CarlssonKFUM Örebro OK14:28+1:14
3Malkom MalmqvistOK Tor15:12+1:58
3Frida EkOK Ravinen15:12+1:58
5André ÖhlingOK Tor16:04+2:50
6Tilde BirkebaekStora Tuna OK16:11+2:57
7Jonathan AlnebergSträngnäs-Malmby OL16:32+3:18
8Noah AlnebergSträngnäs-Malmby OL16:44+3:30
9Felix HerbstVästerås SOK17:26+4:12
10Sigge RinaldoOK Tor17:54+4:40
11Ida KjellmanLinköpings OK18:27+5:13
12Iris KällströmerNyköpings OK19:07+5:53
13Ester FalkOK Hällen19:14+6:00
14Elvira SvenskTjällmo-Godegårds OK19:16+6:02
15Olle JacobsonOK Tor20:30+7:16
16Moa WegmüllerOK Rodhen21:06+7:52
17Emma KlarinVästerås SOK21:14+8:00
18Elsa NorwaldOK Tor23:28+10:14
19Nellie WahlströmIF Thor23:57+10:43
20Alice NorwaldOK Tor24:00+10:46
21Måns TroengOK Linné26:02+12:48
22Linnea DufvaSundsvalls OK26:43+13:29
23Vera StällbergTullinge SK27:02+13:48
24Liv StällbergTullinge SK27:08+13:54
25Ludvig BomanMälarö SOK27:40+14:26
26Matilda JonforsenFrölunda OL27:57+14:43
27Nora TunbladMälarö SOK30:18+17:04
28Nike VejedalSnättringe SK32:44+19:30
29Jonna DoeringGarphyttans IF35:26+22:12
30Adam LindgrenOK Tor38:38+25:24
Ida OlssonIF Thorej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser