Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Eskilstuna weekend, etapp 3, lång

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Eskilstuna weekend
Arrangörsorganisationer: IK Standard / Ärla IF
Datum: fredag 6 juli 2018 - söndag 8 juli 2018

Etapp 1, medelEtapp 2, långEtapp 2, lång (totalt)Etapp 3, långEtapp 3, lång (totalt)

U2

1 670 m, 26 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Arne LagerqvistGarphyttans IF12:58
2Hugo NyströmOK Ravinen14:50+1:52
3Arvid MagnussonStora Sundby GoIF14:57+1:59
4Viktor Kettunen SvedbergOK Hammaren15:45+2:47
5Anton MobergEskilstuna OL15:51+2:53
6Elin DjerfGarphyttans IF17:53+4:55
7Isak StåhlbrandtRasbo IK17:58+5:00
8Jonatan PerssonOK Enen18:06+5:08
9Laura RaskVingåkers OK19:52+6:54
10Emilia LennellSträngnäs-Malmby OL20:11+7:13
11Emil ÖbergOK Hällen20:33+7:35
12Lovisa FischerOK Linné20:35+7:37
13Saga SehlerOK Kolmården20:53+7:55
14Lucas ÖbergOK Hällen20:58+8:00
15Vidar LarssonIF Thor21:28+8:30
16Albin BerggrenOK Renen21:50+8:52
17Veronika Bergh PapasikasSkarpnäcks OL22:13+9:15
18Karl HedmanKungälvs OK22:38+9:40
19Tom ValjusLidingö SOK23:21+10:23
20Josefine FranssonOK Milan23:39+10:41
21Iris DahlbergGarphyttans IF23:49+10:51
22Isak BergmanFellingsbro GOIF25:54+12:56
23Clara BergmanFellingsbro GOIF26:32+13:34
24Alma SvahnSundbybergs IK29:01+16:03
25Iris KällströmerNyköpings OK29:08+16:10
26Lovisa NederheimTäby OK31:38+18:40
Felix AnderssonNAIS Orienteringsklubbej start
Fabian WästlundOK Tyrej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser