Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Tour de Medelpad/Ångermanland, dag 1, medel

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Tour de Medelpad/Ångermanland, dag 1, medel
Arrangörsorganisationer: Njurunda OK / Selånger SOK / Timrå SOK / Ångermanlands Orienteringsförbund
Datum: torsdag 10 maj 2018

U1

1 690 m, 18 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Jonathan EngströmHärnösands OK12:34
2Cloe MatthewsTullinge SK13:53+1:19
3Harry NorellSnättringe SK14:54+2:20
4Petter NordlundOK Kåre15:34+3:00
5Love NorellSnättringe SK16:38+4:04
6Olle DanielssonSundsvalls OK17:18+4:44
7Ture NordgrenHärnösands OK17:41+5:07
8Lina Grahn-BirveSundsvalls OK18:42+6:08
9Ebba MaxénStora Tuna OK20:00+7:26
10Oskar KullbergSundsvalls OK20:17+7:43
11Lina SäterbergSundsvalls OK20:55+8:21
12Hugo LindströmSundsvalls OK23:27+10:53
12Agnes DahlinKovlands IF23:27+10:53
14Kalle HedinSundsvalls OK23:41+11:07
15Ruben JensenSundsvalls OK24:29+11:55
16Cornelia SundinSundsvalls OK31:04+18:30
17Julian SvenssonSundsvalls OK35:23+22:49
Jamie RollerJärfälla OKej godkänd

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser