Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Mini KM

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Mini KM
Arrangörsorganisation: Järfälla OK
Datum: onsdag 30 augusti 2017

Klasser: Visa alla | Herr | Dam | Lätt

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

Lätt

1 325 m, 31 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Stina PedersenJärfälla OK12:57
2Hampus SundbergJärfälla OK14:18+1:21
3Stella ÖstblomJärfälla OK15:07+2:10
4Oskar BartschJärfälla OK16:06+3:09
5Carl ÖrnebrandJärfälla OK16:10+3:13
6Anton BartschJärfälla OK16:30+3:33
7Oliver BinnbergJärfälla OK17:23+4:26
8Erik WällstedtJärfälla OK18:19+5:22
9Sara GranholmJärfälla OK18:40+5:43
10Julia PetterssonJärfälla OK19:27+6:30
11Emma AlmJärfälla OK20:22+7:25
12Elsa ForsbergJärfälla OK22:22+9:25
13Moa HöökJärfälla OK23:28+10:31
13Amanda MörkforsJärfälla OK23:28+10:31
15Hampus SiljekvistJärfälla OK23:37+10:40
16Sophia ÖrnebrandJärfälla OK23:45+10:48
17Edvin BjörklundJärfälla OK24:01+11:04
18Samuel StrömbäckJärfälla OK24:02+11:05
19Sofia SollenbergJärfälla OK24:59+12:02
20Simon SiljekvistJärfälla OK25:16+12:19
21Catharina Karlsson BrabieJärfälla OK25:37+12:40
22John NymanJärfälla OK26:28+13:31
23Ida PetterssonJärfälla OK26:37+13:40
24William JonssonJärfälla OK27:17+14:20
25David NymanJärfälla OK27:34+14:37
26Love SchönningJärfälla OK27:51+14:54
27Justus HedinJärfälla OK28:14+15:17
28Siri StrömbäckJärfälla OK28:21+15:24
29Simon AndersonJärfälla OK30:03+17:06
30Loke HultqvistJärfälla OK41:48+28:51
31Sune GustafssonJärfälla OK43:09+30:12
Tova BjörkJärfälla OKej start
Majken HedinJärfälla OKej start
Ebba WestringJärfälla OKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser

Hallands 3 dagars
Orienteringsmagasinet 1 kr
World Maze Race